Regal 4k mb 100 dfix modül sorunu

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
130 smart değil zaten,ben de sadece sw profilde sattelite kısmında dsmart modu true yaptım,kurulum falan yaptım ama kanal bulmadı,zaten modülü de görmedi,hw ya da sw profilde common interface ile ilgili bişey yokmudur ben göremedim birde kanal listesi filtresinde uydu listesi tümü gözüküyor,turksat,hotbird falan yok dsmart kurulumu yaptım diyemi acaba

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
130 smart değil zaten,ben de sadece sw profilde sattelite kısmında dsmart modu true yaptım,kurulum falan yaptım ama kanal bulmadı,zaten modülü de görmedi,hw ya da sw profilde common interface ile ilgili bişey yokmudur ben göremedim birde kanal listesi filtresinde uydu listesi tümü gözüküyor,turksat,hotbird falan yok dsmart kurulumu yaptım diyemi acaba
ben tr de degilim, o yüzden dsmart kurulumu ile ilgili bilgim yok..

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
hosbulduk hosbulduk ,profilden cı+ kapat bakalım, cı+ da neden oluyor olabilir :ok
Profil de cı+ hangi klasörde göremedim ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mb100 regal bende ki,By_Trol gönderdiğiniz core update 1.25.15 yazılımı yükledim ama regal için titanyum son yazılım mevcut mu?birde varsa pnu deneyim belki olur,bulamadım sitesde yazılım kısmında servis gelince demesin şimdi bu yazılım carbon vestel markalarının kini yüklemişsiniz kullanıcı hatası falan diyip bizi üflemesin

Profil de cı+ hangi klasörde göremedim ben

Mb100 regal bende ki,By_Trol gönderdiğiniz core update 1.25.15 yazılımı yükledim ama regal için titanyum son yazılım mevcut mu?birde varsa pnu deneyim belki olur,bulamadım sitesde yazılım kısmında servis gelince demesin şimdi bu yazılım carbon vestel markalarının kini yüklemişsiniz kullanıcı hatası falan diyip bizi üflemesin
Ustalar buldum kusura bakmayın,yalnız hangisi titanyum menü yazılım?0 ile başlayanlar mı?stabil klasörü var onu yükleyip deneyeyim birde mb100 için dosya da var olan bütün yazılımları denesem cı modül sorunu için bi sıkıntı olurmu?

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
ci+ modul yok profil dosyasinda,ful yaziliminiz var mi sizin elinizde?

Ustalar mb100 bütün yazılımları indirdim tek tek denedim, V.1.34.23 yazılımı açtı modülü tanıdı şuan sorunsuz bakalım söküp mb130 olan tv ye takınca aynı hatayı yapmazsa.Bu yazılımlar carbon vestel için benim regal titanyumdu ama bişey farketmiyor herhalde chipsetler aynı,carbon menü daha güzel hem de

Aynı modül sorunu yaşıyan forumdaşlar için uğraşmamaları adına konu belli bir yere sabitlenirse iyi olur.

Yardımcı olan ustalara(hosbulduk,teraspy,By_Trol)çok teşekkür ederim,

İyiki varsın tavsiye forumu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Ustalar mb100 bütün yazılımları indirdim tek tek denedim, V.1.34.23 yazılımı açtı modülü tanıdı şuan sorunsuz bakalım söküp mb130 olan tv ye takınca aynı hatayı yapmazsa.Bu yazılımlar carbon vestel için benim regal titanyumdu ama bişey farketmiyor herhalde chipsetler aynı,carbon menü daha güzel hem de

Aynı modül sorunu yaşıyan forumdaşlar için uğraşmamaları adına konu belli bir yere sabitlenirse iyi olur.

Hayırlı olsun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65

Güle güle kullan :ok

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Maalesef V.0.1.34.23 yazılımıda bir süre sonra modül tespit edilemedi hatası verdi,V.0.1.34.25 stabil yazılımını yükledim düzeldi ama bir süre sonra aynı hata! 2.7.0.0 dı galiba bir o yazılım kaldı onuda deneyip artık irdeto2 kartsız modülün değişimini bekleyeceğim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Maalesef V.0.1.34.23 yazılımıda bir süre sonra modül tespit edilemedi hatası verdi,V.0.1.34.25 stabil yazılımını yükledim düzeldi ama bir süre sonra aynı hata! 2.7.0.0 dı galiba bir o yazılım kaldı onuda deneyip artık irdeto2 kartsız modülün değişimini bekleyeceğim
Hata verirken , bir an CI+ gibi bir yazı gelip-gidiyor mu acaba :alala

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Hata verirken , bir an CI+ gibi bir yazı gelip-gidiyor mu acaba :alala
Hayır ortak arabirim tespit edilemedi hatası veriyor,modülü söküyorum arabirim modül söküldü diyor geri takıyorum tanımıyor

Anlamadığım mb130 ana kartlı tvmde sıkıntısız çalışıyor sma mb100 de sorunlu!2.7.0.0 galiba bi onu denemedim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
Hayır ortak arabirim tespit edilemedi hatası veriyor,modülü söküyorum arabirim modül söküldü diyor geri takıyorum tanımıyor
Hımm,ben "evet ,geldi-gitti" deseydin ,o zaman profilden CI+ kısmını kapattıracaktım ,sadece CI kalsın diyerek.Aslında denemekte fayda var :)
Tabii tvden profilleri alman lazım.Bir de sorayım ,bu tvde hiç profil yüklendi mi,mesela bu forumdan veya bir yerden alıp yükleme yapıldı mı :alala

Geri
Üst Alt