Regal 4k mb 100 dfix modül sorunu

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Ustalar dün dfix modülü taktım modülü tsnıdı açtı yayınları,ancak bir müddet sonra kanalı izlerken yayın gitti şifreli yazısı çıktı,ortak ara birim modülü tespit edilemedi diyor,modülü sökünce çıkratıldı diyor,regal 50 4k da deniyorum modülü tanıyor açıyor,yazılımsal mı acaba?

3ADB2EA3-E7FB-424D-A5F6-6DCD851E7200.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

image70f1a146f96bf719.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Güncel yazılım var. Güncellemek isterseniz.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın.
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın.
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde.

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.
Not: Kanal , ses ,resim ayarlarınız sıfırlanacak
Denedim sonuç aynı ilk taktığımda direk açıldı,sonra izlerken şifreli yazdı bir anda,modülü takınca tepki vermiyor,sökünce çıkartıldı diyor,salonda 50 inch var ona takıyorum sıkıntı yok açılıyor

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Güncel yazılım var. Güncellemek isterseniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın.
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın.
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde.
Bu sorunu giderir mi,bide netflix modunu açmıştım sw profil alıp o da gidicek mi bu yazılımla?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Bu sorunu giderir mi,bide netflix modunu açmıştım sw profil alıp o da gidicek mi bu yazılımla?
Modül kullanmadığım için sorun olayına net bir cevabım yok. Linkteki yazılım günceldir. Endişeniz varsa haklı olarak yüklemek zorunda değilsiniz. Kendi kullandığım MB96 Anakartlı tv de yazılım güncellediğimde modlanmış özellikler yerinde kalıyor değişmiyor. Endişeniz var ise yedeğini alınız. İşinizi garantiye almış olursunuz.

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Modül kullanmadığım için sorun olayına net bir cevabım yok. Linkteki yazılım günceldir. Endişeniz varsa haklı olarak yüklemek zorunda değilsiniz. Kendi kullandığım MB96 Anakartlı tv de yazılım güncellediğimde modlanmış özellikler yerinde kalıyor değişmiyor. Endişeniz var ise yedeğini alınız. İşinizi garantiye almış olursunuz.
Donanımsal bişey mi acaba ama ilk taktığımda hiç açılmazdı,bi kişi sw profili alıp dsmart modu varsa onu aktifleştirin demiş ama o modun frekansla alakası var diye biliyorum modül girişi ile alakası olmadığını düşünüyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Donanımsal bişey mi acaba ama ilk taktığımda hiç açılmazdı,bi kişi sw profili alıp dsmart modu varsa onu aktifleştirin demiş ama o modun frekansla alakası var diye biliyorum modül girişi ile alakası olmadığını düşünüyorum
Tv nin modül girişinde toplu iğneden daha ince pimler var modüldeki yuvalara girer sürekli sök tak yapıyorsanız pimlerden biri bile eğilse sizin karşınıza hata olarak çıkar.

Geri
Üst Alt