Bir de modülün fotosunu çeksen ,gerçi bir şey yapama ama merak ettiğimden yazdım.
Bir de modülün fotosunu çeksen ,gerçi bir şey yapama ama merak ettiğimden yazdım.
Evet ,CI+ modül,yazılım güncelemesini de tekrar dene bakalım ,olmazsa CI+ kısmını kapatalım ,ne yapacak tv + modül.
Hayır sadece tv den profil alıp netflix için modlama yaptım,ben sw ya da hw profilde ci modul seçeneği göremedim hangi klasörde artı varsa ci+ yı ci yaparsak bildiğim kadarıyla ci+ modülü okumazHımm,ben "evet ,geldi-gitti" deseydin ,o zaman profilden CI+ kısmını kapattıracaktım ,sadece CI kalsın diyerek.Aslında denemekte fayda var
Tabii tvden profilleri alman lazım.Bir de sorayım ,bu tvde hiç profil yüklendi mi,mesela bu forumdan veya bir yerden alıp yükleme yapıldı mı
Klasörde değil, profil sw profili içinde olması lazım ,bakayım kesin cevap yazayım.Cı+ CI yapılması okuma ile alakalı değil gibime geliyor çünkü ben CI olarak kullanıyorum bizdeki kablonet modülünüHayır sadece tv den profil alıp netflix için modlama yaptım,ben sw ya da hw profilde ci modul seçeneği göremedim hangi klasörde artı varsa ci+ yı ci yaparsak bildiğim kadarıyla ci+ modülü okumaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel gruplarının içindeki dvb-s uydu alıcı kartı kendi üretimimi yoksa bildiğimiz uydu markalarımı sağlıyor kart tedariğini?uydu alıcı kartı ve modül arasında mı bi uyumsuzluk var
Teraspy usta,ci+ seçeneği profilde hangi klasörde?
Tmm sw ya da hw profil içinde bulamadım benKlasörde değil, profil sw profili içinde olması lazım ,bakayım kesin cevap yazayım.Cı+ CI yapılması okuma ile alakalı değil gibime geliyor çünkü ben CI olarak kullanıyorum bizdeki kablonet modülünü
Evet ,bende göremedim maalesef :(Tmm sw ya da hw profil içinde bulamadım ben
Evet ,bende göremedim maalesef :(
bendeki profil bunun gibi:(kırmızı nokta ile gösterdim) : True yi false yaptım benim tvlerde.
MB91 ve MB96 ,ikisinde de CI+ false yapılı bizde2-3 farklı yazılım denedikten sonra 0.1.34.25 yazılımına döndüm düzeldi ama nereye kadar?donanım modül girişi ile alakalı olsa bu yazılımda da açmaz,teraspy usta var mı bi çözüm?
Sizin tv nin ana kartı modeli nedir?bende mb100 ve mb130 sw profilinde çıkmıyor Cİ+ özelliği
eger full yaziliminiz var ise medion veya panasonic mb10 güncelleme yazilim mevcut denemek isterseniz2-3 farklı yazılım denedikten sonra