Regal 4k mb 100 dfix modül sorunu

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Dsmart sistem değişikliğine gidiyor, videoguard (NDS) şifreleme sisteminden irdeto2'ye geçiyor, uydu alıcı kullananlar dsmart kanallarında, kanal info barda uzun zamandır, nds ve irdeto şifreleme sistemi kullanıldığını görmüştür. dsmart abonelerini tek tek arayıp nds şifreleme sistemindeki modülleri yeni irdeto modül ile değişimi için arıyor, geçişlerin 15şubata kadar yapılması gerekiyormuş. yeni irdeto cı+ modüllerde smarkart modüle gömülü (filbox'taki gibi) daha stabil.

Dsmart değişimde önceliği modül kullanıcılarına veriyor, zira modüller şuan illegal kullanımda ve dsmart bunun önüne geçemedi. bu sebeple diğer platformalarında kullanmış olduğu irdeto şifreleme sistemine geçiş yapılıyor ama 15 şubata kadar bunu tamamlayabilir mi? ben hiç zannetmiyorum.

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
Yaptım yeni yazılım yüklendi modülü tanıdı kanal açıldı 25 sn sonra gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Iki tv nin profil dosyalarını paylaşır mısınız kontrol edelim.
Birazdan atayım 50 olan m120,40 olan mb 100 sorunlu olan core uptade 1.25.15 yükledim düzeldi yine gitti ortak arabirim takılmadı diyor

Dsmart sistem değişikliğine gidiyor, videoguard (NDS) şifreleme sisteminden irdeto2'ye geçiyor, uydu alıcı kullananlar dsmart kanallarında, kanal info barda uzun zamandır, nds ve irdeto şifreleme sistemi kullanıldığını görmüştür. dsmart abonelerini tek tek arayıp nds şifreleme sistemindeki modülleri yeni irdeto modül ile değişimi için arıyor, geçişlerin 15şubata kadar yapılması gerekiyormuş. yeni irdeto cı+ modüllerde smarkart modüle gömülü (filbox'taki gibi) daha stabil.

Dsmart değişimde önceliği modül kullanıcılarına veriyor, zira modüller şuan illegal kullanımda ve dsmart bunun önüne geçemedi. bu sebeple diğer platformalarında kullanmış olduğu irdeto şifreleme sistemine geçiş yapılıyor ama 15 şubata kadar bunu tamamlayabilir mi? ben hiç zannetmiyorum.
Evet bilgim var n11 den aldım,mh lerine sordum ama bilgimiz yok dediler böyle bişey de ücretsiz değişim yapılacakmış,umarım kartsız modül sıkıntımı giderir ama yazılımsal gibi düşünüyorum

61D6FECF-DE90-4F07-A340-625ADA496B0E.jpg

7EF9C79B-0CE6-449A-BBC5-A6E0C3B46E46.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633

Birazdan atayım 50 olan m120,40 olan mb 100 sorunlu olan core uptade 1.25.15 yükledim düzeldi yine gitti ortak arabirim takılmadı diyor

Evet bilgim var n11 den aldım,mh lerine sordum ama bilgimiz yok dediler böyle bişey de ücretsiz değişim yapılacakmış,umarım kartsız modül sıkıntımı giderir ama yazılımsal gibi düşünüyorum
Ben filbox kullandım kartsız olarak, gayet stabildi. mülkiyeti bana ait olan dsmart modülümde var ama kullanmıyorum. forumlardan takip ettiğim bu modülleri alıp mülkiyeti dsmartta olacak şekilde, ücretsiz olarak irdeto modül veriliyormuş.

B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44

61D6FECF-DE90-4F07-A340-625ADA496B0E.jpg

7EF9C79B-0CE6-449A-BBC5-A6E0C3B46E46.jpg

82F8873C-4BDC-4C5B-B81D-F4D5E39BD49D.jpg

Çalışan mb130,önce çalışıp sonra takılan mb100 2.15.25 upda ettim çalıştı sonra takıldı,mb130 olan tv sıkıntısız çalışıyor

Bin dosyalarını mu istiyorsunuz?

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
82F8873C-4BDC-4C5B-B81D-F4D5E39BD49D.jpg

Çalışan mb130,önce çalışıp sonra takılan mb100 2.15.25 upda ettim çalıştı sonra takıldı,mb130 olan tv sıkıntısız çalışıyor

Bin dosyalarını mu istiyorsunuz?
By Trol ne yapabiliriz?

kimsenin bi fikri yok galiba

mb100 lere dsmart go kullanan varmı bari?en azından o tv de go kullanırım

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44
B Çevrimdışı

bayko

Yeni Üye
22 Ara 2020
26
44

çalışmayan mb100

çalışan mb130

çalışan mb130

toolbox da sw profilde göremiyorum dosyaları,bişeyi yanlış mı yapıyorum anlamadım unknown diyor aynı programdan netflix yüklemiştim ama gözükmüyor uygulamalar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt