PowerBank Çekilişini Kazanan talihli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birdahakini canlı yayında yaparız. Samata bol olur :hihi

Yalniz @kaya.cihat92 yok ortada, foruma girince bir bakacak kendisine bin etiket :kop

Yalniz @kaya.cihat92 yok ortada, foruma girince bir bakacak kendisine bin etiket :kop
Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?

Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?

kazanan arkadaşa hayırlı olsun güzel günlerde kullansın:ok neyse en azından Ersan'a çıkmadığına sevindim:seytan
@Aragorn kapat bildirimleri gitsin :hihi

1000 bildirim öyle yiğide forumun tapusunu verirler :haha1

Çekiliş ile ilğili kimsenin aklına gelmeyen bir soru :sirit
Karğo ödemesi alıcımı gönderenmi ödeyecek:haha
sakın bana kızmayın durup dururken aklıma geldi:haha1

Son düzenleme:
Çekiliş ile ilğili kimsenin aklına gelmeyen bir soru :sirit
Karğo ödemesi alıcımı gönderenmi ödeyecek:haha
sakın bana kızmayım durup dururken aklıma geldi:haha1

Her ilden üye var elden ele uzatırız :sirit

Daha fazlalarını hak ediyorsunuz hepiniz ?

insanların şeffaf bir seçim istemesini ben şuna bağlıyorum bu işte bir piçlik var. Yoksa biz de forum yönettik sizin o şeffaf dediğiniz sistemden daha güvenli çünkü her şeyi sistem otomatik yapıyor. Size çıkmadı diye üzülmeyin yani ne olacak ki bazılarınız kendisine çıkacağını düşündüğü için ve sonuç başka olunca yanıldınız. Sinirlendim hayaliniz yıkıldı

insanların şeffaf bir seçim istemesini ben şuna bağlıyorum bu işte bir piçlik var. Yoksa biz de forum yönettik sizin o şeffaf dediğiniz sistemden daha güvenli çünkü her şeyi sistem otomatik yapıyor. Size çıkmadı diye üzülmeyin yani ne olacak ki bazılarınız kendisine çıkacağını düşündüğü için ve sonuç başka olunca yanıldınız. Sinirlendim hayaliniz yıkıldı
sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)

sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)
*50 liralık ürün için bu forumda hile hurda yapılmaz.
*Hile yapmak istenilse 50 liralık ürün hediye konusu yapılmaz
*Hediyenin maddi değeri olmaz, yarım elma gönül alma olayıdır bu çekiliş.

Forum yönetimi ve aklı selim bütün üyelerine kendime güvendiğim kadar güvenirim.

Aksi düşünceye sahip olanlara saygı duyar, kendilerini bir kez daha tartmalarını tavsiye ederim.

İbrahimykr, "çekiliş şeffaf olsun"diyenlere yazmış gibi anladım ben ,yani sistem otomatik yapar ,bu daha güvenli demek istemiş bana göre ,umarım yanılmam :)

İbrahimykr, "çekiliş şeffaf olsun"diyenlere yazmış gibi anladım ben ,yani sistem otomatik yapar ,bu daha güvenli demek istemiş bana göre ,umarım yanılmam :)
ibrahimin demek istediğini anladım emmi ben seffaflık isteyen arkadaşlar için yazdım. :ok

ibrahim de xenforo'ya hakim bir arkadaşımız.

Geri
Üst Alt