Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?Yalniz K kaya.cihat92 yok ortada, foruma girince bir bakacak kendisine bin etiket
Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?
Çekiliş ile ilğili kimsenin aklına gelmeyen bir soru
Karğo ödemesi alıcımı gönderenmi ödeyecek
sakın bana kızmayım durup dururken aklıma geldi
Daha fazlalarını hak ediyorsunuz hepiniz ?Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?
1000 olmasa da sanırım iki günlük bir girememe sonrası 340 dolayında bildirim görmüştüm bende1000 bildirim öyle yiğide forumun tapusunu verirler
sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)insanların şeffaf bir seçim istemesini ben şuna bağlıyorum bu işte bir piçlik var. Yoksa biz de forum yönettik sizin o şeffaf dediğiniz sistemden daha güvenli çünkü her şeyi sistem otomatik yapıyor. Size çıkmadı diye üzülmeyin yani ne olacak ki bazılarınız kendisine çıkacağını düşündüğü için ve sonuç başka olunca yanıldınız. Sinirlendim hayaliniz yıkıldı
*50 liralık ürün için bu forumda hile hurda yapılmaz.sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)
İbrahimykr, "çekiliş şeffaf olsun"diyenlere yazmış gibi anladım ben ,yani sistem otomatik yapar ,bu daha güvenli demek istemiş bana göre ,umarım yanılmamsistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)
ibrahimin demek istediğini anladım emmi ben seffaflık isteyen arkadaşlar için yazdım.İbrahimykr, "çekiliş şeffaf olsun"diyenlere yazmış gibi anladım ben ,yani sistem otomatik yapar ,bu daha güvenli demek istemiş bana göre ,umarım yanılmam