PowerBank Çekilişini Kazanan talihli

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Ben de çok alışık değilim şu teveccüh gösterdiğiniz yeni kademeden sonra girip bir bakıyorum 38 bildirim var oha ne oldu la diyorum, 1000 bildirim olsa düşer bayılırım herhalde ?

kazanan arkadaşa hayırlı olsun güzel günlerde kullansın:ok neyse en azından Ersan'a çıkmadığına sevindim:seytan
Aragorn Aragorn kapat bildirimleri gitsin :hihi

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
insanların şeffaf bir seçim istemesini ben şuna bağlıyorum bu işte bir piçlik var. Yoksa biz de forum yönettik sizin o şeffaf dediğiniz sistemden daha güvenli çünkü her şeyi sistem otomatik yapıyor. Size çıkmadı diye üzülmeyin yani ne olacak ki bazılarınız kendisine çıkacağını düşündüğü için ve sonuç başka olunca yanıldınız. Sinirlendim hayaliniz yıkıldı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
insanların şeffaf bir seçim istemesini ben şuna bağlıyorum bu işte bir piçlik var. Yoksa biz de forum yönettik sizin o şeffaf dediğiniz sistemden daha güvenli çünkü her şeyi sistem otomatik yapıyor. Size çıkmadı diye üzülmeyin yani ne olacak ki bazılarınız kendisine çıkacağını düşündüğü için ve sonuç başka olunca yanıldınız. Sinirlendim hayaliniz yıkıldı
sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
sistemin nasıl çalıştığını birdaki sefere gösteririz olur biter. (seffaflıktan yanayız)
*50 liralık ürün için bu forumda hile hurda yapılmaz.
*Hile yapmak istenilse 50 liralık ürün hediye konusu yapılmaz
*Hediyenin maddi değeri olmaz, yarım elma gönül alma olayıdır bu çekiliş.

Forum yönetimi ve aklı selim bütün üyelerine kendime güvendiğim kadar güvenirim.

Aksi düşünceye sahip olanlara saygı duyar, kendilerini bir kez daha tartmalarını tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt