PowerBank Çekilişini Kazanan talihli

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41
Arkadaşlar yedek tahlili olarak seçilmişim arkadaş offline haberi yok, çok teşekkürler :haha :haha arkadaşın fazladan varmış, özelden mesaj attı, admin elden teslim yaparsan iyi olur :alsana

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın banada lazımdı amazon kampanya yapmış bende ordan 2 tane powerbank aldım 50 TL Üstü ücretsiz kargo lazım olan varsa amazon'dan alabilir sonraki çekilişlere katılmayacağım çekiliş hiç heyecanlı değildi çekiliş oldu mu olmadı mı anlamadım biraz aksiyon olsun çekilişte canlı yapılsın kaltılanlar canlı canlı izlesin daha keyifli olur çekiliş bahane muhabbet şahane

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın banada lazımdı amazon kampanya yapmış bende ordan 2 tane powerbank aldım 50 TL Üstü ücretsiz kargo lazım olan varsa amazon'dan alabilir sonraki çekilişlere katılmayacağım çekiliş hiç heyecanlı değildi çekiliş oldu mu olmadı mı anlamadım biraz aksiyon olsun çekilişte canlı yapılsın kaltılanlar canlı canlı izlesin daha keyifli olur çekiliş bahane muhabbet şahane
Bu acemilik oldu :)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
mantıklı ama isim , ,email adresi bilğilerini videoda gösteriyor .
böyle uyğulama yapılması durumunda gizlilik beyanına karşı yönetimin önlem alması gerekir .

Zaten forum üzerinden bunu uygulama şansımız gözükmüyor.
Örnek olsun diye vermiştim.
Forumdaki uygulama zaten Sota Sota nın kontrolünde, herhangi bir şaibe söz konusu olmaz.
Yönetimin katılması yasak zaten. :kiskis

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
kazanan arkadası tebrık edıyorum. iyi günlerde güle güle kullanmak nasip olsun

Geri
Üst Alt