PowerBank Çekilişini Kazanan talihli

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çekilişle ilğili hiçbir şüpem yok , ve forum yöneticisine güveniyorum ,lakin
Adem Helvacı Adem Helvacı
söylediği gibi daha şeffaf bir yöntem bulunsa daha iyi olur, mesala canlı yayın gibi
yada adem bey kendi kanalından çekilişyapsa sonuçta oda yönetici benimki sadece bir öneri :yeah

Bu derece sizlerde güven oluşturmamız bizler adına inanılmaz büyük bir değer.

Lakin benim için büyük sorumluluk ve açıkçası girmek istemem bu yükün altına. İnsanoğluyuz aklımıza her şey gelir.

''Aaabi ben gördüm adam yayında eliyle antin kuntin yaptı kankasına çıkardı'' der sonra ben üzülürüm.
Başkasına çıkar bu sefer ''Aaabi adam zaten muhalif, kendi görüşünden olanlara çıkarttırdı'' der ben üzülürüm.
Başkasına çıkar ''Aaaabi bu adam zaten uzun zamandır karşı tarafa göz kırpıyordu bak gördün mü onlara çıkarttırdı'' der yine ben üzülürüm.

Ahmetime de sisteme de güvenimiz sonsuz.

Sadece sizler adına düşünüp ''Çekiliş nasıl olacak'' diye yazdım ben zira hiç kimse sormamış.
Neticede ben karakter olarak muhalifim.

Söz konusu vatandaş olunca kendi forumuma da muhalifim ben :ok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Bu derece sizlerde güven oluşturmamız bizler adına inanılmaz büyük bir değer.

Lakin benim için büyük sorumluluk ve açıkçası girmek istemem bu yükün altına. İnsanoğluyuz aklımıza her şey gelir.

''Aaabi ben gördüm adam yayında eliyle antin kuntin yaptı kankasına çıkardı'' der sonra ben üzülürüm.
Başkasına çıkar bu sefer ''Aaabi adam zaten muhalif, kendi görüşünden olanlara çıkarttırdı'' der ben üzülürüm.
Başkasına çıkar ''Aaaabi bu adam zaten uzun zamandır karşı tarafa göz kırpıyordu bak gördün mü onlara çıkarttırdı'' der yine ben üzülürüm.

Ahmetime de sisteme de güvenimiz sonsuz.

Sadece sizler adına düşünüp ''Çekiliş nasıl olacak'' diye yazdım ben zira hiç kimse sormamış.
Neticede ben karakter olarak muhalifim.

Söz konusu vatandaş olunca kendi forumuma da muhalifim ben :ok

Katılanları gösteren çekiliş sitesi vardı.
Çekiliş ekranının kaydını alarak bir video yapabiliriz.

Geri
Üst Alt