Philips Tv 2020 & 2021

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
KS için bence artık değmez 3 kağıt gibi fiyat isteyeceklerdir!
ayrıca bu serinin ciddi br handikapı vardır o da şudur;baclit sistemi(arka aydınlatma)bunlar da
alttan iki sıradır,böyle olunca kasa yapısı gereği buradan bölgesel ışık kaçırma yapıyor ki çoğu
KS8/9 larda bu çıkmıştır!!! şimdi senin panel değişsecek bu sefer de ışık kaçırma olursa ne olacak!

KS için değmez bundan dolayı bir panel değişmi,ama normal de bana göre Samsung un bu 2016 serisi
2016/2020 ler için de en başarılı tek serisidir:ok 2016 dan sonra Samy ler düşüşe geçmiştir
kısmen QLED leri hariç ve onlar da bir çuval para yaw

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Benim değişimden sonra gelen ikinci 8505 de az önce kuruldu,yarın yine bir şeyler bulursam yazarım
aslın da ben renkleri görmek istiyorum nasıl bir resim üretecek diye,bunun için bazı çalışmalarım olacaktır
bakalım beni kesecekmi bunlar yaw

Elimde kaynak cihazlar olarak 2 tane TV-Box var,Bluray var,PC Desktop bagladım o var en önemlisi de
Kathrein Uydu Receiver vardır! SD&HD olarak bakalım ne işler yapacak panel,UHD si yok ama panelin
Dahilisini ilk sefer kurmuştum fazla beğenmedim ve hemen reset atıp silmiştim hepsini!

Kuruluma gelenler o sırada odada 42lik benim Tosh panel vardı ve Kathrein dan görüntüler vardı,abi bu ne yaw dediler!
abi böyle paneller de yok Receiver larda yok artık...

abi sen haklısın Dahiliyi kurdurmamakla dediler:haha

daha bu taktığım 913 bir de ben de 916 var ki o daha da iyi ve onu görmediler henüz ancak kısa bir tur attım
913 le 8505 de manzara ciddi çok güzel,SD ler bile kabul edilebilir seviyede! ama dahili de bunlar çöp kanallar yaw
HD720(Astra Alman kanalları) FTA da olan kanallar mükemmel!

Panel sanırım iyi kaynak istiyor,burası önemli,Dahili den iyi kaynak çıkması olamıyor maalesef sadece UHD olursa
çok iyi ama HD lerde bana göre biraz tırt

BOX ları henüz incelemedim ama geçenler de biraz izlediğimde işin bu kısmında bence iyi iş çıkardı 8505
Bluray den istediğim sonucu henüz alamadım! beni açıkçası kesmedi 1080p/24fps de panel bana biraz sıkıntlı geldi!
halbuki benim her iki Tosh da bu konuda iyi değil süper yaw bunun yanında!

kısaca bu UHD paneller çok iyi kaynak istiyor ve UHD istiyor onun altında hikaye oluyor!
şöyle ilşemcisi var böyle RAM var böyle yazılım var böyle bilmem ne var v.s v.s yaw hiç bir bok yok
ne Samsung da ne de Sony de bu konuda,bu paneller ler ancak UHD izlenir

M Çevrimdışı

mbaydar76

Yeni Üye
6 Eki 2020
22
48
Bu arada LG ve Samsung da kullandığım kanal editleme toolu philips için de destek sunuyormuş kontrol etme imkanız olabilir mi ? veya herhangi bir liste paylaşımı yapılırsa kontrol edebilirim.
bu

buda farklı ama 3 senedir güncelleme yapılmamış..

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
8505 de çok rezil bir Dahili çalışma sistemi var örneğin 3 farklı uydu oldumu(ben 3 uydu vardır)bunları karışık
karışık sıralıyor,ayrıca tek bir tane kanal ayarlayacaksın bu da olmuyor örneğin ben sadece TRT4K yı
istesem bunu kayıt edemiyorum,daha başka saçmalıklar da yapmışlar,servisçiler bunları anlatırken
beni baydılar yaw böyle boktan uydu sistemimi olur,iyi ki Receiver kullanıyorum da bu rezilliği
yaşamıyorum,ama ileride bunları yazılımlarla filan düzeltirlermi desem hiç sanmıyorum
böyle birilerinin bazı çalışmaları oluyor ki bunlar aslında süper işler bana göre tebrik ediyorum bu kişileri
oturup bu rezillikleri bir şekilde düzeltiyorlar!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Şimdi güncellemesi vardı onu yaptım,ancak ne değişmiş bunu bilen yok(yabancı forumlar):hmm

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
251
55
Benim değişimden sonra gelen ikinci 8505 de az önce kuruldu,yarın yine bir şeyler bulursam yazarım
aslın da ben renkleri görmek istiyorum nasıl bir resim üretecek diye,bunun için bazı çalışmalarım olacaktır
bakalım beni kesecekmi bunlar yaw

Elimde kaynak cihazlar olarak 2 tane TV-Box var,Bluray var,PC Desktop bagladım o var en önemlisi de
Kathrein Uydu Receiver vardır! SD&HD olarak bakalım ne işler yapacak panel,UHD si yok ama panelin
Dahilisini ilk sefer kurmuştum fazla beğenmedim ve hemen reset atıp silmiştim hepsini!

Kuruluma gelenler o sırada odada 42lik benim Tosh panel vardı ve Kathrein dan görüntüler vardı,abi bu ne yaw dediler!
abi böyle paneller de yok Receiver larda yok artık...

abi sen haklısın Dahiliyi kurdurmamakla dediler:haha

daha bu taktığım 913 bir de ben de 916 var ki o daha da iyi ve onu görmediler henüz ancak kısa bir tur attım
913 le 8505 de manzara ciddi çok güzel,SD ler bile kabul edilebilir seviyede! ama dahili de bunlar çöp kanallar yaw
HD720(Astra Alman kanalları) FTA da olan kanallar mükemmel!

Panel sanırım iyi kaynak istiyor,burası önemli,Dahili den iyi kaynak çıkması olamıyor maalesef sadece UHD olursa
çok iyi ama HD lerde bana göre biraz tırt

BOX ları henüz incelemedim ama geçenler de biraz izlediğimde işin bu kısmında bence iyi iş çıkardı 8505
Bluray den istediğim sonucu henüz alamadım! beni açıkçası kesmedi 1080p/24fps de panel bana biraz sıkıntlı geldi!
halbuki benim her iki Tosh da bu konuda iyi değil süper yaw bunun yanında!

kısaca bu UHD paneller çok iyi kaynak istiyor ve UHD istiyor onun altında hikaye oluyor!
şöyle ilşemcisi var böyle RAM var böyle yazılım var böyle bilmem ne var v.s v.s yaw hiç bir bok yok
ne Samsung da ne de Sony de bu konuda,bu paneller ler ancak UHD izlenir

abi digitürkün sagem 4k recevierı çok güzel upscale ediyor 1080i yayınları arkadaşların aklında bulunsun diye yazıyorum ben 75" paneli bir de doğal moda alıyorum sanırsın namussuz pioneer kuro

M Çevrimdışı

mbaydar76

Yeni Üye
6 Eki 2020
22
48
amazon da indirim var,az önce prime üyeliği ile 5439 TL'ye 50 inci kaptım..

5 yıldız üzerinden 4,0

5 yıldız üzerinden 5,0

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi güncellemesi vardı onu yaptım,ancak ne değişmiş bunu bilen yok(yabancı forumlar):hmm
polonya formuna göre,
güncelleme HBBtv ve ekolayzerdeki bir hatayı düzeltiyor

software has the number: TPM191E_R.101.001.123.003.zip
I was assured that this software already contains my reported fixes regarding HbbTv and the lack of an equalizer.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
yaw ben şimdi 4 gündür yine FHD olan Tosh 42" paneli izliyorum,bunu izledikçe ülen bana
UHD panel gerekiyormu diye düşünüyorum:hmm

Bol bol YouTube dan bir şeyler bulup izliyorum 4K veya HD v.s şayet içerik 4K değilse inanın bana
UHD paneller boşuna,hiç bir ota yaramıyorlar,adeta çuvallıyorlar SD&HD ler de,panelin renkleri bile
doğru oturmuyor! şimdi aynı ezberimde kalan bazı 4K içerikleri açıyorum,panel FHD ama resim
kalitesi "doğruluk" anlamında UHD den daha iyi veya çok daha iyi!

İyi de millet gün boyu bol bol SD&HD izliyor,hadi kimisi hiç SD izlemyor olsun,geriye HD ler kalıyor!
2013 de başlayan UHD panel tantanası ki 7 sene geçti herifler hala hikaye yaw!
4K kanal kaç tane? ben de HBird/Astra19.2/TSat var toplasan 10 tane yok! bazıları zaten bir de şifreli yaw:haha
çoğun da içerikler gün boyu 720/1080/4K olarak değişiyor,çoğu demo gibi zaten! aynı şeyleri görmek den bıktım gari!

Samsung ve bir kaç üretici de 8K çıkarmış,yaw Sharp 5 sene önce çıkarmıştı!
şimdi USA da herifler Samsung 4K QLED-Q9 paneli HiSense ve TCL ile çarpıştırıyor!
birisi sanırım 1700 dolar gibi diğer deHiSense olan 900 gibi:haha1 ve neredeyse kafa kafaya gidiyorlar!
yada bu Samy 8K da olabilir şimdi unuttum yaklaşık iki katı fiyat farkı vardır! ama yaklaşık aynı performansları
veriyor TCL/HiSense

yürü koçu kim tutar seni yaw
TCL ve HiSense den bahsediyorum tabiki

Kore li gebermeye başladı,capon zaten geberik,Çin li ise gümbür gümbür geliyor

Ancak dikkat ediyorum çok "tarafsız" bu gözlemciler ve test yapan çakallar v.s özellikle hala
ve de ısrarla Samsung diyor yok bilmem nerisi diye yok Sony diyor bilmem ne serisi diye
yaw kıvırmayın Çin li ağzına etti bunların!

Sony OLED OK,Panasonic yine öyle Philips ha keza öyle,LGE onlar kadar değil!
bunları anladık ama LCD de hala kıvırmayın yok Sony yok Samy diye!

HiSense/Vizio/TCL/SkyWorth v.s bu herifler OLED lere de başladılar:ok
hatta RCL "QD-OLED" bile üretmeye başladı gibi,herifler hala Samy de kalmışlar yok Sony de kalmışlar yaw!

Ben de bu meseleyi düşünüyorum cidden.
FHD panel alırken HD yayınları bekledik, geldi ve gözlerimiz rahat etti ama, (Çöp düzeyinde bitrate de olsa.)
UHD alanlar o günleri göremeyecek sanki?
Netflix vs. desek yine herkesin evinde yok, hakkını verecek internet hızı da herkesin evinde yok.

Açıkçası UHD panel basıp durdular piyasaya ama içerik neden yok?
Teknoloji UHD'ye gelince iş cortladı bence.
FHD oldu mu yine kurtarıyordu ama iş UHD olunca BD'lerdeki bitrate'i vermeye kimsenin cesareti yok.
Kimse o maliyete girmiyor gibi.
Uyduda yok, stream'de yok.
Millet hayvan gibi pahalı BD oynatıcı alıp bir de BD koleksiyonu mu yapacak?
Nereye gidecek bu iş gerçekten bilemiyorum.

TV kanallarından hala ses yok 4K'ya dair.
Yeni uydu fırlatıldıktan sonra da olur mu bilemem.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
daha çooook bekleriz 4K harbi içerikleri ama çakmaları bolca vardır:haha
iyi de bazı üreticiler 8K da çıkardılar buna ne buyrulur şimdi???

LGD/Sharp/AUO/sanırım TCL daha bir kaç tane ana panel üreticileri 12k yı bitirdiler
Sharp da sanırım 16K da bitti emin değilim buna... böyle gidiyor

yaw bu herifler teknoloji üzerine gelişmeler yapıyorlar,TV olarak satılırmı satılmazmı onları ilgilendirmiyor
(örneğin SHARP için) yayın işi tamamen bunların dışında kim neler yapıyor v.s onlara bakmıyorlar bile

bu herifler tüketici olarak da bu işi hiç bilmiyorlar,capon/kore/çin bunlar paso Gamer dırlar,Animeci dirler
böyle ıvır zıvır işlere bakarlar,sürekli oyun oynarlar dizi mizi filan hak getire yaw

bizim zamanımızda Pio lar dünyada efsane iken caponların evinde(küçük de olduğu için genel de salonları)
Pio sokmazlardı evlerine yaw,ama Pio dünyanın en iyisiydi her zaman:haha1

çekik gözlüler zaten bu işlerden anlasalardı durumlar da böyle olmadıki!

İşin komik tarafı ise Samsung da 9x serisi 8K dır,net den habire bu paneli gazlıyorlar yaw:hihi
TV işinin tam boku çıkmış işin Türkçe anlatımıyla!

Tekrar yazıyorum UHD panel den çok iyi bir HD yayın bile izlenmiyor!
dün adamlar benim Tosh 42 lik paneli ve Receiverı hayran hayran baktılar yaw
abi böyle cihazlar artık yok..... dediler sonunda

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
4K bana göre üst sınır,8K maceradan başka bir şey değil gerçeklikle alakası yok.Firmaların caka satması o kadar.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Amazon'daki PUS7805 alan bir kullanıcı kanalların silinebiidiğini ve yerlerinin değiştirilebildiğini söylüyor.

22 Eylül 2020

Ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Ürünü almadan önce yaklaşık 15 gün yoğun bir araştırma yaptım.
Ürünü tercih etmemde mükemmel görüntü sunması, farklı ses formatlarının olması ve kozmetik olarak çok şık bir görüntüye sahip olması etkili oldu.
Birçok philips satış sorumlusu tv nin kanallarının (Türksat) silinemediğini ve kanalların yerlerinin değiştirelemediğini söyledi. Favori kanal düzenlemesi ile ayarlayabilirsiniz dediler. Ben bunu bilerek aldım. Ancak evde tv yi kurcalarken kanalların silinebildiğini ve yerlerinin değiştirilebildiğini keşfettim :)
Bütün bunlara rağmen tv nin eksik yönleri de var. Beni rahatsız eden eksiklikler şunlar: Kanal geçiş hızı baya yavaş. Bazı kanalların geçişi 5 saniyeyi buluyor. Arayüzü biraz karışık. (Vestele göre). Smart uygulaması çok zengin değil.
Sonuç olarak philipse vestelden geçmiş biri olarak iyi ki almışım diyorum. Ben kampanya ile 3450 TL ye almıştım. 50 inchi 5000 tl idi. Aradaki fark bu kadar fazla olmasa kesinlikle 50 inch olanını alırdım.
Bütçeniz müsaitse en az 50 inch olan modelini alın derim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
valla Çin li için bunların hiç birisi dert değil,herifler paso mal yapıyorlar ister al ister alma
ve işin tuhafı da insanlar adeta bunların üzerine balıklama atlıyor,herif ne üretse anında
satılıyor!

++
8505 e dönersem,dün yaptığım bazı incelemeler ve ayarlar v.s derken
kaldığım yerden devam işlere;

-TV nin açı verme durumu;tek kelimeyle berbat:kas
ne vertical ne de horizontal açı da iyi değil,TN panel den bile kötü yaw

açılı izleme yapacaklar bence hiç düşünmesinler bile,ancak bahsettiğim durum 50/58 içindir
43/65 de IPS olduğu için açı verme biraz daha iyidir! 70 yine VA ama onu alan adam olurmu bilemem
orasını 70 "yaramaz"

Ben bunun 65 olanını da ayrıca hiç beğenmedim,65 için olması gereken bazı IPS spec.leri vardır ve bu panel de
bu yoktur!

-"Gündüz izleme"(ben de ortam hafif karanlıktır,ya da loş gibidir diyeyim;perdeleri çektiğim için,çünkü bu
illet VA lar kötü performans gösterirler aydınlık da! daha doğrusu aydınlık için ayar da tutmuyor bunlar
(prof. düzeyde)

Ancak şöyle bir şey vardır(yine VA lara özel durum)ortam hafif aydınlık olsa bile,ben bunu "Day-time" gibi
kabul edip>>Pic.Mode dan ISF-Daytime seçip ona göre yeniden ayar çekiyorum,bu ayar aslında gündüz izleme
modu olsa bile ben bunu kendimce ortamı hafif loş yaparak kabul edip ona göre yeniden ayarlıyorum

Panelin bana göre bazı çok iyi noktaları vardır,örneğin Daytime&Nighttime için "ISF"(prof.calibration)
ayarları 2P/20P olarak gayet yeterli ve gelişmiş seviyede vardır! ben şimdilik 2P den girip ayar çektim
sonuç da gayet olumlu oldu!

Diğer yandan gördüğüm kadarıyla sıkı bir kaynak cihazınız varsa,panelin Factory-Default ayarları oldukça
düzgün geliyor veya ISFDay&Night modları da bence oldukça güzel geliyor yeniden ince ayar çekip
de bozmaya bence hiç gerek yok,zaten bunları da kaç kişi becerip yapacaktır! hatta anlamayacak bile

Diğer Pic.Mode lar bana göre oldukça düzgün geliyor ama burada izleyecinin kendi kişisel zevkine göre
o modlardan birisini seçecektir!

işin bu kısmını daha fazla uzatıp kafanızı karıştırmayayım,zira bunlar çoğu kullanıcının yapacağı işler değildir
ve çoğusu da zaten modları beğenecektir! Default ayarlar bence oldukça iyi ayarlanmış ve belki standard
olacak Baclit/Contrast/Brightness/Sharp ve bir iki ayarı da panelin bulunduğu ortama göre sizler
belirlersiniz,yada bu işleri ileride yaparsınız önce gözlerinizin alışması gerekiyor!

Not;panel "Direct-LED" olduğu için homojenite çok iyi değilse bile,falsolu da değildir! belki Green de biraz
falso verir ki Samsung/Sony den daha iyidir bu konuda! Blue/Red gayet güzel

Ancak "Local-Dimming" yoktur,olsa bile bunlar yandan çakmadır! Samsung/Sony 9x larda bile blooming/halo
effect ve kötü ışık veren(light-trailing türü) vardır ama bunların parası da eşşek yükü ve bu işi hala
çok iyi yapamıyorlar! ve bu panenlere "FALD" diyorlar ama bunlar bana göre "fart" yapıyor bol bol:kiskis

8505 de ise şu vardır;Baclit sistemi bana göre doğru çalışmıyor ne FALD olmadığı için ne de LD olmadığı için
kafasını göre ışık şiddetini ayarlıyor ve ortam ışığı değiştikçe(aydınlanma şiddeti)panel yeterli kaynak sunamıyor!

Bende FALD panellerin iyise değil en iyisi de vardır "Toshiba SV685" ve modeli de 2009 dur!!
yani FALD nedir nasıl çalışır neleri beceriyor v.s hepsini yapabilen kabiliyete sahip dir!

Baclit ayarını 10 sene önce bir yaptım bir daha elimi sürmedim yaw,zaten hiç bir yerine elimi sürmedim!
genel de onu da fazla izlemem hatta hiç izlemem,arada bakıyorum manzaraya,sorun yok aynen devam

Bu yeni paneller ortam aydınlamayı hala yapamıyor yaw,yazık verilen rakamlara!
kafasına göre ya da bunu yapıyor zaten ON var bir deOFF var ülen neyin on off u bunlar

++
Diğer görüntü işleme ayarlarının hepsini OFF yaptım ve genel de böyle yapılır,aksi halde sanal veya
olmayan bir dünya resmi elde edersiniz,ancak bunu da beğenenler vardır,göz zevki diyorum buna da

Bu paneli alıp kullananlar varmı diye düşünürken dün bir arkadaş telefon etti bana TF den çok eski
tanıdığım ve geçmişte ona da Pio aldırmıştım kısaca abi DH de bunun başlığı var istersen bir bak dedi
ve bana linki gönderdi ve girip baktım,ancka fazla takılmadım,zira malum tipleri orada gördüm
bazılarını zatne tanıyorum ve başlığın içine sıçmaya başlamışlar bile!

Hani buradaki çoğu kimse orada da üyedir ve oldu da bu paneli aldınız veya kafanıza bir şey takıldıysa
hiç TF/DH den medet ummayın! oradaki iyi niyetli insanları da bu tipler bozuyor,gelin buradan sorun
bana,neye kafanız takıldıysa,en azından ben bu mereti aldım ve kullanıyorum!

++

Receiver ile denedim bütün bunları ve sorun yoktur,yani beklediğimden iyi çıkmıştır ama adam yarın alır
ve çoğusu da dahiliyi kullanacağı için ben ona da bir şey diyemem ama ben beğenmedim dahilisini!
ancak ben hiç birisini beğenmiyorum,dolayısıyla siz bana bakmayın bu konuda!

2adet TV-Box var bende diğer Android ve tüm işleri yapmak adına,bunları biraz denedim ama ISF ayarlar dan
bunlara ayar çekmedim çünkü Default gayet iyi geliyor,sadece Bright/Baclit/Contrast gibi temel ayarları ortama göre
bunları kendim belirledim,diğer "resim geliştirme" ayarlarının hepsini OFF yaptım(bunlar zaten hiç bir boka
yaramazlar resmi bozmak dışında)

Birde Tosh Bluray var bende,esas bunu deneyeceğim ama ona vaktim kalmadı! ilk gelen panel de denemiştim kısa bir süre
ama manzara pek açmamıştı beni! şimdi yeniden daha uzun deneyeceğim,gerçi BD kullanan artık çok azalsa da
benim gibiler için hala referance aldığımız cihazlar DVd ve BD lerdir! paneller ancak böyle nedir ne değildir anlaşılıyor!

++
Harici HDD(1Tb) USB3.0 dan taktım,hız/stabilite v.s sorunu çıkmadı disk format sorunu çıkarmadı!
ama ben beğenmedim,yani ben bu paneli MediaPlayer olarak kullanmam! Codec/Format v.s olarak
sorunsuz çalıştı hatta Sony den de iyi Samsung dan da iyi çıktı çünkü bunlar çoğu formatları v.s desteklemiyor!
ancak GPU bana göre o da boktan MaliG51/71 gibi(tam hangisi o da belli değil ama ben ikisini de
zaten hiç beğenmem,kaldıki bendeki BOX ların birisinde aynısı var ancak bundan aldığım kaliteyi
TV ninkin den daha iyidir!

Sony örneğin MALI860 kullanıyor bakınız bu çok iyidir:ok

Ancak USB3.0 olması da ayrı bir artı!

kısaca ben paneli MP olarak kullanmayacağım!

++

Kumanda bana göre o da boktan hem ergonomik değil hem biraz sağır,AirMouse kullanacağım artık!
zaten var bir tane elimde ama biraz daha gelişmiş ve iyisini alacağım

++

SMART,hiç işim olmaz,çoğu yerlerine ne girdim ne de aklıma geldi!
bir tek YouTube beni ilgilendiriyor,ancak dün akşam aklımı yedim yaw,ülen YT nerede diye
aranıyorum,abi kumandaya NF koyuyorsaun da neden YT koymuyorsun,birisini keyfe keder
birileri kullanıyor ama YT yi herkes kullanıyor tam 10 dak. ülen YT nereden çıkıyor diye
arandım durdum,sonunda bir tuş var oradan girip bulunuyormuş aslında koaly ama kumanda
dediğim gibi aynen çok yetersiz gelişmemiş v.s

Philips bilmem ne diye bir tuş koymuşlar,tırı vırı kanallar yaw şöyle bir baktım içlerine girmedim bile
işim olmaz bunlarla da

Android ama nasıl bir Android bilemiyorum,bunu sonra bir ara anlatırım ama bana sıkıntlı gibi geliyor!
Sony Android de daha iyidir!

TPV de bütün panellerinde(Andro olanlar)hep böyledir senelerdir! bir de bunlar "Saphi" diye bir şey var
(bizim eski Philips de bu vardı)bana göre o daha da boktan yaw

++

Yazılım kısmını geçtim,bazı düzeltmeler zaten zaman içinde olur,ancak bunların %99 ı beni ilgilendirmeyen
kısımlarda olacağı için hiç takılmıyorum!

üzerinde ....079.005 vardı dün akşam bu 123.003 oldu

bu arada panel kapandı ama açılmadı! bir süre bekledim sonra kapatıp açtım düzeldi halbuki bunu kendisi
yapması gerekiyordu! belki de çok uzun sürede bunu yapacaktı orasını bilemiyorum,neyseki Factory
reset yapmamış da yeniden benim ayarları düzenlemedim,ayrıca normalde bunun için Factory reset olması gerekiyor

ancak bunları geçtim takılmıyorum

++

Sonuç olarak ilk günden beri dediğim şudur 8505 için ya 50 alın ya da 58 alın ama tercihen 50 alın bu seriden!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
amazon da indirim var,az önce prime üyeliği ile 5439 TL'ye 50 inci kaptım..

5 yıldız üzerinden 4,0

5 yıldız üzerinden 5,0

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

polonya formuna göre,
güncelleme HBBtv ve ekolayzerdeki bir hatayı düzeltiyor

software has the number: TPM191E_R.101.001.123.003.zip
I was assured that this software already contains my reported fixes regarding HbbTv and the lack of an equalizer.

HBBTV,TR de pek bilinmiyor ya da hiç bilinmiyor ve bir ara vardı ama onu ne TRT ne de diğer bir kaç vardı
ama adamlar bu işi beceremediler

Bu iş en başta Almanya içindir ve çok eskiden beri hep düzgün çalışıyor,biz ise yapamadık gitti yaw
halbuki çok güzel bir uygulama!

Benim Receiver lar da vardır bu özellik ve sorunsuz çalışıyor yıllardır! kapatırsam çalışmaz açarasam da
düzgün çalışmaktadır,yok ekran küçüldü yok ekran bilmem ne oldu yok çıkamadı v.s gibi şikayetler
hiç olmaz!
Astra 19.2 uydusun da bunlar Alman kanallarda ve diğerlerinde bolca vardır

Audio ayarlarıyla da işim olmaz hatta bakmadım bile ama örneğin dedikleri gibi Ekolayzer
ayarlarında bir düzeltme yapılmış olabilir

Panelin ben ses kalitesini oldukça fazla beğendim,Kablolu kulaklık taktım ve ses cidden kaliteli
geliyor bunuda beğendim

Geri
Üst Alt