Philips 65puk7120 anakart sorunu hk.

D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40
Hocam teşekkür ederim yazılımı tekrar kurdum, ancak benim temel sorunum degistirdigim option code lari dogru girmem lazım. Benim bu TV'nin önceden paneli kırılıp değişmişti. Dolayısıyla TV'nin arkasinda yazan optioncode lari girince böyle oldu. Dün akşam sinirlenip option codeleri hepsini 0 olarak girdim artık philips logosunda kalıyor. Ve android yükleme ekranına giremiyorum aşağı tuş ve dış
kombinasyonu yapamıyorum.

Bu işten anlayan biri varsa İzmir'de yonlendirin size zahmet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakarti söküp muglaya Adem Helvacı Adem Helvacı hocama göndersem yeterli olurmu bu sorunu çözmek adına acaba.

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40
Lütfen yardımcı olun ustalar, komple servis menüsü hard reset atmak mümkün değil bu tvye

M Misafir üstadım Adem Helvacı Adem Helvacı

M Misafir üstadım siz neredesiniz anakartı söküp göndersem sorunu çözemez miyiz?

Philips logosunda kalıyor yada açılıyor ama karanlık ekran hiç bir menü yada simge görünmüyor arkadaki amblight ışıkları yanıyor sönüyor renk değiştiryor. şuanda olanlar bunlar recovery menüsü bile açılmıyor şuanda

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

HLÇ TEKNİK

Yeni Üye
24 May 2021
1
34
aynı durum bendede mevcut 32pfl5404/12 kodlu philips tv de renk bulanıklığı vardı option kod değişim yaptıktan sonra su an tv panelde görüntü yok tv acılıyor ama ekran siyah nasıl bir çözüm gerekir yazılım atmam gerekir sanırsam yardımcı olailecek olursa memnun olurum iyi çalışmalar

M Çevrimdışı

Misafir

Aktif Üye
10 May 2021
85
42
46041D71-5257-4D8C-8223-9D1A022C181F.jpg

option kod 3 hane işaretli olan yerdi siz farklı bişey giriyorsunuz demek ki

D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40
ustam seri no altında optıon code yazıyor 20 haneli 2 adet numara ben onları girdim servis menüsünde sizin verdiğiniz panel kodu sanırım onu giremedim bile daha

D Çevrimdışı

Denizinbabasi

Yeni Üye
10 May 2021
6
34
46041D71-5257-4D8C-8223-9D1A022C181F.jpg

option kod 3 hane işaretli olan yerdi siz farklı bişey giriyorsunuz demek ki
Hocam arkadaşın dediği doğru, eski philipslerde option code çok haneli oluyor altta yazan şekilde. Yenilerde uzun uzun kod yok sanırım.
Ben de o kodları değiştirmesini önerecektim ancak temelde kullanılan kart aynı ise bu işe yarar, aynı mı farklı mı araştırmadım.

Ben de 47" anakartını tamir ettirdiğimde 42" kartı takmışlardı ambilight ledleri ile ilgili sorun vardı ve kodları düzeltince doğru çalışmaya başlamıştı.

C Çevrimdışı

Canberi

Yeni Üye
16 Kas 2018
29
46
068598 home 228 kumanda üzerinden tuşla

home tuşu üzerinde ev resmi olan tuş ve siz neden optıon numaralarını değiştirme ihtiyacı buldunuz servis sadece anakart değişimlerine bu ihtiyacı duyuyor

D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40

home tuşu üzerinde ev resmi olan tuş ve siz neden optıon numaralarını değiştirme ihtiyacı buldunuz servis sadece anakart değişimlerine bu ihtiyacı duyuyor
ben anakartımı değiştirdim, konu başlığında yazmıştım, ekran çok karanlık görünüyordu bende araştırınca panel kodu konusunu buldum ancak panel kodu giremeyince yanlışlıkla option code noktası girdim ve aklıma geldi tv arkasında yazan numaraları girince renk ışığı açılır dedim o yüzden hata yaptım.

şuanda philips logo geliyor sonra karanlık menü bile görünmüyor dediğinizi yapacağım. şuan işteyim eve gidince yapacağım

C Çevrimdışı

Canberi

Yeni Üye
16 Kas 2018
29
46
ben anakartımı değiştirdim, konu başlığında yazmıştım, ekran çok karanlık görünüyordu bende araştırınca panel kodu konusunu buldum ancak panel kodu giremeyince yanlışlıkla option code noktası girdim ve aklıma geldi tv arkasında yazan numaraları girince renk ışığı açılır dedim o yüzden hata yaptım.

şuanda philips logo geliyor sonra karanlık menü bile görünmüyor dediğinizi yapacağım. şuan işteyim eve gidince yapacağım
068598 hoıme ve panel kodunu tuşla

068598 hoıme ve panel kodunu tuşla
arka etiket gönerirmisiniz

C Çevrimdışı

Canberi

Yeni Üye
16 Kas 2018
29
46
IMG-20210520-WA0009a63c6b9fef6a1652e3fe1890eb2be634.jpg

bu option kodlarını yükle ve panel için 062598 menü (Home tuşu) 228 tuşla

D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40
ustam işte ben buradaki option code yazan rakamları servis menüsüne yazdım ancak daha sonra kaynaktan gelen görüntü gitti,

benim sonradan aklıma geldi benim bu tvin paneli kırılıp değişmişti acaba o panel numarası başkamıydı onu mu girmem gerekiyor du?

birde sıkıntı şu ben en son option codeları sinirlenip hepsini 0000000000 yazmıştım ondan sonra ben artık servis menüsüne giremiyorum

philips logosundan sonra karanlık ekran geliyor tekrar girme şansım nasıl olur

bu option kodlarını yükle ve panel için 062598 menü (Home tuşu) 228 tuşla

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt