Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm cümleten arkadaşlar 55pus7303 almaya karar verdim ama 12 62 olayı varmış 12 Türkiye üretimi 62 Polonya diye okudum aradaki fark nedir arada birkaç ufak fark varmış galiba Android sürümü ve hdmı da hdr desteği gibi bilgi verebilecek birisi varsa sevinirim.
Selamın aleyküm cümleten arkadaşlar 55pus7303 almaya karar verdim ama 12 62 olayı varmış 12 Türkiye üretimi 62 Polonya diye okudum aradaki fark nedir arada birkaç ufak fark varmış galiba Android sürümü ve hdmı da hdr desteği gibi bilgi verebilecek birisi varsa sevinirim.
ingilteremi dediler.hahaha gülecegim yoktu.bak kardeşim 20 yıldır philips kullanırım.ses ve görüntü sistemlerininde satışını yaptım bir zamanlar.şu an 55pus7303 /12 seri nolu tv kullanıyorum.ben sadece doğru olanı yazıyorum.62 olan kötüdur diyemem ama gercekler bunlar.
62 olanın böyle bir resmini bulursan paylaş bakalım
Valla hocam bende bilmediğim için emin olmak için araştırıyorum servise soruyum dedim en garanti ora olur diye öyle söylediler sen resim attın şimdi ne diyim ki ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda Bi arkadaş kurulumu yapan servisten bilgi almış 12 olan direk ithal 62 olan parça parça gelip burda montajlanıyormuş
Açıkçası Polonya üretiminin Türkiye üretiminden ne gibi artısı olur hiç bilmiyorum hadi japonya yada alman üretimi olsa belki daha düzgün olur diye düşünüyorum
Açıkçası Polonya üretiminin Türkiye üretiminden ne gibi artısı olur hiç bilmiyorum hadi japonya yada alman üretimi olsa belki daha düzgün olur diye düşünüyorum
Dostum,
Olay artı eksi değil.insanları yanıltmaları.philips yıllar önce macaristandaydı. sonra polonya ve bu ülkelerde kendi alt yapılarıyla üretim yapıyor.şimdi kalkıp montajlanmış olanlara ingiltere felan dersen komik olur.kargalar güler.bir Allahın kuluda şu 62 yazan seri nolu tv nin bir kutu resmini atsın.
Valla hocam bende bilmediğim için emin olmak için araştırıyorum servise soruyum dedim en garanti ora olur diye öyle söylediler sen resim attın şimdi ne diyim ki ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda Bi arkadaş kurulumu yapan servisten bilgi almış 12 olan direk ithal 62 olan parça parça gelip burda montajlanıyormuş
Eem1r. Olurmu kardeş ya ayıpsın
körü körüne bilmediğim halde biliyor gibi bişeye takılı kalmayı sevmem o yüzden farklı yerlerden araştırdım aklımda bişey kalmasın diye ?
Hocam merhaba aynı cihazı 10 gün önce bende aldım.Son güncelleme gelmeden önce hem optikten hemde kulaklık çıkışından ses sistemine bağlantı yapınca kumanda üzerinden ses açma kapama tuşlarıyla ses şiddetini ayarlayabiliyordum.Son güncellemeden sonra bu işlevsellik kalktı.Maalesef ne optikten nede kulaklık çıkışından ses şiddetini kumanda üzerinden kontrol edemiyorum.Müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 40 dakika telefondan çözmeye çalıştık herşeyi denedik(ben aramadan denediğim yolları yaptık)olmadı.En son ''Allah Allah olması lazım aslında sadece acaba hdmı dan mı ses veriyor'' dedi.Ozaman optikle kulaklık çıkışı süs mü anlamadım..Böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? Çözümü nedir acaba
herkeze merhabalar
ado bey başda sizden sonra bilgisi olan diger arkadaşlarımdan yardım talep ediyorum
tv eski yazılımında kulaklıga baglı olan ses sistemini direk kumandadan açıp kapatıyorduk kısıp yükseltebiliyorduk yani yeni yazılımdan sonra gitti o menüye gir kulaklık ses seviyesine gir oradan yukarı aşagı ugraş varmı bir çözümü eski yazılıma geri dönme haricinde
tv dende çok memnunum valla toz fln yok 6 aylık şuan hiç bir sorun yok
apk larla harika oldu yan dönmiyen uygulamalar fln vardı programlar ile çözdüm
taraftar tv canavar reklamsız youtube fln yükledim
sahibinden olsun hepsi stabil rahat çalışıyor bilginize kendi google playıne sabit kalmayın youtube de bir sürü video var seçenek var görüntü kalitesindende gerçekden çok memnunum normal sitelerden fln film izlemek çok iyi kumandayı bir program yükliyerek air mouse yapabiliyoruz bilginize bu formda izin veriliyormu bilmiyorum youtubede çok başarılı bi kanal var bu konuda izin olursa paylaşırım linkini yönetim izin verirse tv bir tık üste taşıdım diyebilirim kendi açımdan
saygılar
yani mümkün deil samsung 8-9 bin serilerini kullanmış biriyim bu tv görüntü kalitesi netlik olsun renk olsun mükemmel mesaj yazdım izin verirlerse ben tv baya güzel hale getirdim uygulamalar ile harici apklar ile aktif kullanıyorum telefonda yapdıgım herşeyi yapabiliyorum bütün uygulamarı yüklemek mümkün yükleyip kullanmakda mümkün örnegin mousse togle diye bir apk var tv kumandasını ses açma tuşuna basınca mouse ekranda çıkıyor bütün uygulamarda çıkmıyor örnegin telefon uygulamarı el ile dokunmanızı bekliyor tvde dokunmatik olmadıgı için mouse şart kısıp açma tuşuna basınca mouse çıkıyor ekrana home tuşu ile kapanıyor bende hayat kurtardı mesela bazı uygulamalar yan açılıyor düz olmuyor onunda apkası var bütün uygulamarı otomatik düz hale getiriyor
siz birde youtubeden 4k bir video açıp bakın netligine saygılar
Hocam merhaba aynı cihazı 10 gün önce bende aldım.Son güncelleme gelmeden önce hem optikten hemde kulaklık çıkışından ses sistemine bağlantı yapınca kumanda üzerinden ses açma kapama tuşlarıyla ses şiddetini ayarlayabiliyordum.Son güncellemeden sonra bu işlevsellik kalktı.Maalesef ne optikten nede kulaklık çıkışından ses şiddetini kumanda üzerinden kontrol edemiyorum.Müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 40 dakika telefondan çözmeye çalıştık herşeyi denedik(ben aramadan denediğim yolları yaptık)olmadı.En son ''Allah Allah olması lazım aslında sadece acaba hdmı dan mı ses veriyor'' dedi.Ozaman optikle kulaklık çıkışı süs mü anlamadım..Böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? Çözümü nedir acaba
Konuya pek hakim olmamakla beraber önerebileceğim şey, bir önceki güncellemeyi geri yüklemeniz durumu çözecektir, ya da bir sonraki güncellemeyi beklemeniz lazım, Philips e mail atın sorunla ilgili, bir sonraki güncellemede sorunu çözsünler diye, belki fix patch çıkarırlar...
Ya işte bu tv'yi almamamdaki en büyük neden toz sorunuydu. Türkiye üretimi olmazsa toz girmez belki diye düşünürken arkadaşın yazdığını okuyunca hayal kırıklığına uğradım.
Tv kronik sorunlu ve eğer montajda girmediyse de içerisine zamanla toz giriyor bir şekilde. Philips Türkyiye de asla arkasında durmuyor. 5-6 yıl sonra ekranı tozdan göremeyebiliriz )
Son olarak bir eksiği daha var; bluetooth yalnızca klavye mouse için kullanılıyormuş, kulaklık bağlanamıyormuş. Kulaklığı takıp gece evdekileri rahatsız etmeden izleyeyim diyorsanız bu da mümkün değil.