bu ses olayıne çözüm bulan varmı bendede aynı sorun illa menüye girip kulaklık sesini aç kapa yapıyorumHocam merhaba aynı cihazı 10 gün önce bende aldım.Son güncelleme gelmeden önce hem optikten hemde kulaklık çıkışından ses sistemine bağlantı yapınca kumanda üzerinden ses açma kapama tuşlarıyla ses şiddetini ayarlayabiliyordum.Son güncellemeden sonra bu işlevsellik kalktı.Maalesef ne optikten nede kulaklık çıkışından ses şiddetini kumanda üzerinden kontrol edemiyorum.Müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 40 dakika telefondan çözmeye çalıştık herşeyi denedik(ben aramadan denediğim yolları yaptık)olmadı.En son ''Allah Allah olması lazım aslında sadece acaba hdmı dan mı ses veriyor'' dedi.Ozaman optikle kulaklık çıkışı süs mü anlamadım..Böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? Çözümü nedir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çözebildiniz mi aynı problem bendede var.
Bana mail adresinizi atabilirseniz size sormak istediğim birkaç konu var. Memnun olurumYaşadığım sorunları bu konu altında paylaşmıştım, defalarca değişim talebinde bulunmama rağmen ret edilmişti, bunun üzerine Tüketici Hakem Heyetine başvurmuştum ve karar elime ulaştı, ürünün iadesine karar verildi (bilirkişi incelemesi ve raporu doğrultusunda). Bundan sonra firmanın 15 gün içinde itiraz hakkını kullanıp kullanmayacağını bekleyeceğim.
Buradan sormada sakınca görüyorsanız Özel mesajla sorabilirsiniz.Bana mail adresinizi atabilirseniz size sormak istediğim birkaç konu var. Memnun olurum
Merhaba, panel de dolby digital plus özelliği nasıl aktif hale gelir?
Ayrıca sinema sisteminde atmos desteği var.
Örneğin netflix den atmos sesli bir film açtığımızda tv bunu ses sistemine aktarabilir mi? Ses sisteminden dinleyebilir miyiz?