K
kızılelma34
Yeni Üye
- 18 Mar 2019
- 35
- 34
K kızılelma34, Hocam merhaba, kumandasını air mouse a çevirebilmek için hangi apk kullanıyorsunuz ? Browser olarakta otomatik reklam engelleyici özellikli Opera iyimidir ? Tv de pek sörf yapmıyorum ama, bazı filmleri falan izlemek için websitesinden açmak gerekiyor, o yüzden reklamları engellemek önemli...
Teşekkürler
bu adamların videolarında tv ile ilgili diger saydıgım butun uygulamalar var bende bu arkadaşlar sayesınde ogrendim reklam engelleyici blokada var
videoların altında link paylaşıyorlar link için uygulama deil normal tarayıcıdan açın linkleri görürsünüz tv ile alakalı başka videolarıda var
kullandıkları tvde bizimkinden
reklamsız youtube için de smart youtube yukledım reklamsıxz takılıyorum aynı 4k oda
az kurcalayın videoları indirin çok yararlı derbi tv yada live tv indirin en son bu hafta derbiyi izlersiniz
bende awox da var android onuda boyle yükledim güzel oldu
mesela bazı uygulamalar apk indiriyorum ama uygulama yan çıkıyor onlar fln duzeldi mouse olmadan bazı uygulamalar açılmıyor yani dokunmamızı istiyor ama dokunacak yer yok telefona uyumluo ldugu için klavyenizde yoksa kumandayı mouse yapmak şart kendi mouse tarayıca otomatik çıkıyor ama uygulamarda çıkmıyor
biraz karışık yazdım kusura kalma