Philips 55Pus7303 inceleme

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Ses sistemi atmos destekli zaten de, bu TV'deki dolby digital plus nasıl aktif oluyor?

Atmos varsa hdmi dan bağlaman lazım ses sistemini, özel bir tane hdmi var üzerinde tv nin ses iletimi için ARC gibi birsey yazması lazım yanında söyle: HDMI (ARC) buraya ses sisteminden hdmi çek.

Philipsim olmadığı için ddp nasıl aktif olur veya hep aktif mi bilemem. Genelde dts ddp kodekleri gönderildiği zaman aktif olur. Sen keyfi aktif edemezsin pc gibi. En azından vestelde böyle.

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Uzun zaman sonra EDIT : TV de farkettiğim belki de tek kötü özellik, Bluetooth tan ses sistemi yada kulaklık takılamıyor olması, yani Bluetooth sadece klavye, mouse ve gamepad kullanmak için varmış, geçen gün Bluetooth kulaklığımı TV ye bağlayıp akşam sinema keyfi yapmak istediğimde farkettiğim hüsran :(

K Çevrimdışı

kızılelma34

Yeni Üye
18 Mar 2019
35
34
5 Aralık 2019 gunc elleme varmı diye bakdim yeni gelmiş guncelledim bayada uzun sürdü ama ne indirdi ne değişti anlamadım android 8 hala bilgisi olan varmı saygilar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses menüye girip değişiyor.bir sonraki güncellemeyi takip ediniz.kumanda pilini değistirin sorun düzelecektir.
Servis çağırdım fabrika ayarlarına çevirdi kumanda eslesdi fakat yeni yazilimda geldi ses menüye girmeden kulaklik kisilmiyor illa menü kulaklık ses seviyesi malesef son guncellemede ne degisdi nasi anlarız Aralık 5 de yükledim yeni yazilimi

Son düzenleme:
BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
TPM171E _ 107.001.101.002 – Date: 2019/12/02
- Android Oreo 8.0.0 based software
- Fix for DTS TruVolume output level drops after standby
- Fix for audio settings lost after standby
- Fix for different volume for stereo and dolby audio channel
- Fix for HBBTV is not working after teletext launch
- Improvements for WiFi connection issue
- Fix for wrong picture in EPG
- Improvement EPG speed for DVB-C
- Fix for starting up to recovery mode after restricted profile is activated
- Improvements for web-browser built-in video player stability
- Fix for No Sound after standby
- Improvements for RC upgrade issue and pairing not working

Değişenler bunlarmış, henüz güncellemedim, bakarım müsait zamanda...

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
Android 9 un ön hazırlıkları gibi görebilirsiniz.genelde ses çıkışları üzerine duzeltmeler.kullanıcı geri bildirim düzeltmeleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme ile ilgili şikayetler var.ne getirdi ne götürdü tartışılıyor.beni uygulamaları tekrar kurmak yoruyor.
güncelleme yapacak arkadaşlar.
1.Kanal listesini usb kopyalayın
2.fabrika ayarlarına dön
3.tv yeniden kur
4.güç kablosunu 2 dk.çekip takın
5.kanal listenizi kopyalayın.
Not.tv yeniden kurarken internet bağlantınızı kesiniz ethernet kablosu varsa çekiniz.

Son düzenleme:
saydin Çevrimdışı

saydin 

Yeni Üye
26 Nis 2020
3
44
Merhaba değerli arkadaşlar, Yaklaşık bir aylık süren tv arayışlarım ve forumda çok değerli uzmanların önerileri olan modeli piyasada bulamayışımdan ötürü amazon.com dan pihilps 50PUS7304 modeli 3940 liraya satın aldım. Kargo bugün akşam saatlerinde elime ulaştı. Kurulum için servisi 2 gün beklemeli miyim yoksa kendim kurmalı mıyım ikileminde kaldım. Sizlerin görüşlerini alabilir miyim?

IMG_0302.jpg

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Servis kurulum yapsın olurda problem olursa direk garanti dışı oluyor bildiğim

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

:Fatih: 

Yasaklı Üye
16 May 2020
28
32
merhabalar,

eylül ayında evleneceğim,3 - 3.5 k civarında tv arayışındaydım. hi level,regal,awox,dijitsu vestel gibi markalar bakıyordum.

Bugün ikinci el de bu televizyonu buldum, 2950 ye bırakacak.. güncel fiyatları malum, sizce 2950 liraya alınır mı ne dersiniz?

faturası 30.12.2019 tarihli, 6 ay önce alınmış. 1.5 yıl daha garantisi var.satan kişi tv nin hiç bir problemi olmadığını söylüyor. servislik bir durum olmamış. acil para ihtiyacından dolayı satıyormuş. Tv nin bazı jelatinleri halen üstünde duruyor zaten. tv yi sabah gidip inceleyeceğim.Burda yorumlara baktım tek sorun bana göre tozlanma mevzusu, bunu tam olarak nasıl anlayacağız emin olamadım.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
merhabalar,

eylül ayında evleneceğim,3 - 3.5 k civarında tv arayışındaydım. hi level,regal,awox,dijitsu vestel gibi markalar bakıyordum.

Bugün ikinci el de bu televizyonu buldum, 2950 ye bırakacak.. güncel fiyatları malum, sizce 2950 liraya alınır mı ne dersiniz?

faturası 30.12.2019 tarihli, 6 ay önce alınmış. 1.5 yıl daha garantisi var.satan kişi tv nin hiç bir problemi olmadığını söylüyor. servislik bir durum olmamış. acil para ihtiyacından dolayı satıyormuş. Tv nin bazı jelatinleri halen üstünde duruyor zaten. tv yi sabah gidip inceleyeceğim.Burda yorumlara baktım tek sorun bana göre tozlanma mevzusu, bunu tam olarak nasıl anlayacağız emin olamadım.
Hocam tozlanma olduğunda zaten ekranda fark edersiniz 6 aylık tv de de bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. 2950 güzel fiyat bence bir sıkıntısı yoksa alınabilir. Siz gidip iyice bi inceleyin genede.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, benim tavsiyem yeni kuracağınız yuvaya 2.el bir eşya sokmamanız yönünde olacak. Bütçenize göre sıfır tv bulunur, Philips uçup kaçmıyor en iyisi falan da değil, değerlendirin şu yazdıklarımı müstakbel eşinizin fikrini de alın çünkü eylülden itibaren kararları tek başına almayacaksınız, iyi düşünüp tarttıktan sonra hala bu Philips ağır basıyorsa o zaman alın tabi

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Hocam tozlanma olduğunda zaten ekranda fark edersiniz 6 aylık tv de de bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. 2950 güzel fiyat bence bir sıkıntısı yoksa alınabilir. Siz gidip iyice bi inceleyin genede.
Tozlanma olayı aya maya bakmıyor maalesef, benim başıma 1-2 ay içinde gelmişti. Konu içinde bununla ilgili servis formları v.s de mevcut.

Geri
Üst Alt