Ses sisteminin atmos destekli olması lazım. Googledab dolby atmos destekli sistemlere bakabilirsin
Ses sistemi atmos destekli zaten de, bu TV'deki dolby digital plus nasıl aktif oluyor?
Ses sisteminin atmos destekli olması lazım. Googledab dolby atmos destekli sistemlere bakabilirsin
Ses sistemi atmos destekli zaten de, bu TV'deki dolby digital plus nasıl aktif oluyor?
Servis çağırdım fabrika ayarlarına çevirdi kumanda eslesdi fakat yeni yazilimda geldi ses menüye girmeden kulaklik kisilmiyor illa menü kulaklık ses seviyesi malesef son guncellemede ne degisdi nasi anlarız Aralık 5 de yükledim yeni yazilimiSes menüye girip değişiyor.bir sonraki güncellemeyi takip ediniz.kumanda pilini değistirin sorun düzelecektir.
Hocam tozlanma olduğunda zaten ekranda fark edersiniz 6 aylık tv de de bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. 2950 güzel fiyat bence bir sıkıntısı yoksa alınabilir. Siz gidip iyice bi inceleyin genede.merhabalar,
eylül ayında evleneceğim,3 - 3.5 k civarında tv arayışındaydım. hi level,regal,awox,dijitsu vestel gibi markalar bakıyordum.
Bugün ikinci el de bu televizyonu buldum, 2950 ye bırakacak.. güncel fiyatları malum, sizce 2950 liraya alınır mı ne dersiniz?
faturası 30.12.2019 tarihli, 6 ay önce alınmış. 1.5 yıl daha garantisi var.satan kişi tv nin hiç bir problemi olmadığını söylüyor. servislik bir durum olmamış. acil para ihtiyacından dolayı satıyormuş. Tv nin bazı jelatinleri halen üstünde duruyor zaten. tv yi sabah gidip inceleyeceğim.Burda yorumlara baktım tek sorun bana göre tozlanma mevzusu, bunu tam olarak nasıl anlayacağız emin olamadım.
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, benim tavsiyem yeni kuracağınız yuvaya 2.el bir eşya sokmamanız yönünde olacak. Bütçenize göre sıfır tv bulunur, Philips uçup kaçmıyor en iyisi falan da değil, değerlendirin şu yazdıklarımı müstakbel eşinizin fikrini de alın çünkü eylülden itibaren kararları tek başına almayacaksınız, iyi düşünüp tarttıktan sonra hala bu Philips ağır basıyorsa o zaman alın tabimerhabalar,
eylül ayında evleneceğim,3 - 3.5 k civarında tv arayışındaydım. hi level,regal,awox,dijitsu vestel gibi markalar bakıyordum.
Bugün ikinci el de bu televizyonu buldum, 2950 ye bırakacak.. güncel fiyatları malum, sizce 2950 liraya alınır mı ne dersiniz?
faturası 30.12.2019 tarihli, 6 ay önce alınmış. 1.5 yıl daha garantisi var.satan kişi tv nin hiç bir problemi olmadığını söylüyor. servislik bir durum olmamış. acil para ihtiyacından dolayı satıyormuş. Tv nin bazı jelatinleri halen üstünde duruyor zaten. tv yi sabah gidip inceleyeceğim.Burda yorumlara baktım tek sorun bana göre tozlanma mevzusu, bunu tam olarak nasıl anlayacağız emin olamadım.
Tozlanma olayı aya maya bakmıyor maalesef, benim başıma 1-2 ay içinde gelmişti. Konu içinde bununla ilgili servis formları v.s de mevcut.Hocam tozlanma olduğunda zaten ekranda fark edersiniz 6 aylık tv de de bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. 2950 güzel fiyat bence bir sıkıntısı yoksa alınabilir. Siz gidip iyice bi inceleyin genede.
Hayırlı olmuş benceS scream123, Aragorn,
ürünü gidip alacaktım ama satıcı vazgeçmiş, ailesi izin vermemiş ve satış haliyle iptal oldu. nasipte yokmuş