Evet hocam, Anadolu Teknik Lisesi makine çıkışlıyım. 4+1 yıllık liseydi, son sene gitmemeyi tercih ettim. Bizim zamanımızda katsayı engeli olduğu için, ''Mühendis olamıyorsam başlarım öyle işe !'' dedim ve farklı bir kulvara yöneldim. 18 kişilik sınıfımızdan sanırım sadece 2 kişi alanı dışında işlerle uğraşıyor. CNC Freze Operatörlüğü belgem bile duruyor halen
Yazdıklarından anladığım kadarıyla soft modifiyenin zararı yok diyorsun. Atmosferik araçlarda mekanik revizyon olmadan güç elde etmek zor oluyor fakat turbo olunca işler değişiyor, sadece yazılım bile fark yaratıyor. Bu aracı sattığımda, eğer elektrik yaygınlaşmamış olursa muhtemelen benzine döneceğim. Turbo benzinliler yaygınlaşınca, yakıt tüketimi konusunda dizel ile arada çok fazla fark kalmadı. Benim aracım şehir içinde 6 lt civarı yakıyor. Zaten THP versiyonu da sakin kullanımda 6-7 lt civarı yakıyor. Bu durumda dizelin benim için çok anlamı kalmıyor.
eketen, Bana Bursa'da yazılım atacak bir yer lazım. Çoğunun Bursa'da şubesi mevcut. Araştırıyorum bakalım.
Yok yaw, bu araçta daha ilerisine gitmem. Onunla uğraşacağıma üzerine biraz ekler THP motorlusunu alırım