Tekrardan selamlar.
Alpine, Pioneer veya Sony multimedya taktırmayı düşünüyordum fakat hiçbiri Andorid değilmiş, kendi harici yazılımlarını kullanıyorlar. Fiyat da yüksek olunca Newfron marka bir ürün taktık. Ses çıkışı olarak diğer markalardan pek farkı yok (4x50 Watt Mosfet çıkışlı). Donanım olarak da fena değil; 4 gb ram, 8 çekirdek işlemci, 32 gb depolama. Ekran kalitesi falan güzel, cihazın çalışması akıcı. Bu cihazı tercih etmemin sebebi başta Android olması, diğer sebebi de araca özel üretilmiş olması. Cihaz Reis Elektronik A.Ş.'ye ait, Harward markasının TR distribütörü.
Ön kapıdaki orjinal hoparlörleri söküp yerine Alpine S-S65 taktık. Fakat sesi sadece arka kapıdaki orjinal hoparlörlere verdiğimde kalitede çok bozulma oluyor bu nedenle onları da mid bass veya başka bir kaliteli hoparlör ile değiştireceğim. Önceki aracımdan kalan Pioneer oval hoparlörleri de taktırmak istiyorum. Sanırım amfi de gerekecek. Orjinal pandizotu deldirmek istemiyorum, büyük ihtimalle yan sanayi bir pandizot alacağım.
Farlar ile ilgili sorunum var. Ne kadar temizletsem de 2 ay sonra yine sapsarı oluyor. Depo diye Tayvan menşeili bir far üreticisi var. Bu markanın farları için kaliteli diyorlar. Sizce orjinal farları değiştirmek mantıklı mı, başka bir öneriniz olur mu ?
Kapı döşemelerini değiştireceğim. Bir de cam kumandalarında soyulmalar var. Trim yenileme yapan yerler varmış, daha önce yaptıran oldu mu ? Cam kumandalarını komple boyayıp üzerine lazer ile yazdırma yapıyorlarmış. Eğer yaptıramazsam sıfır kumanda paneli alıp takacağım.
Arabaya chip de attırmayı düşünüyorum. Ecufast 2.500 TL, Dr. Ecu 2.000 TL istedi. Önerisi olan var mı ?