TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
C
copyhaluk, panelde tozlanma mevcut.
Rica ederim azizim, faydası oldu ise ne mutluGüzel anlatım tşkler adem hocam
Devam kardeşim, kafana takma herkeste var o. Ben görmemek için beyaz sahnelerde kafamı çevirmeyi tercih ediyorum bana iş çıkmasın evde diye
evet servis çağırın temizlenecektir.
evet servis çağırın temizlenecektir.
garantiden yapılır.standart bir ücreti var mı hocam yoksa servisten servise değişir mi ücret tarifesi? bu arada garantisi hala devam ediyor.
İlahi adem abiDevam kardeşim, kafana takma herkeste var o. Ben görmemek için beyaz sahnelerde kafamı çevirmeyi tercih ediyorum bana iş çıkmasın evde diye
tozlanma mevcutturKonuyu buraya açtım fakat bende philips 43 inç yaklaşık 10 senelik bir TV var. Tozlanma mı ve ya başka birşey mi yardımcı olur musunuz? Yavaş yavaş çoğalıyor. 3 sene önce daha azdı.
Konuyu buraya açtım fakat bende philips 43 inç yaklaşık 10 senelik bir TV var. Tozlanma mı ve ya başka birşey mi yardımcı olur musunuz? Yavaş yavaş çoğalıyor. 3 sene önce daha azdı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sonuç olarak servise mi verilmeli. Maliyeti hakkında bilginiz var mıtozlanma mevcuttur
ekran boyutu, panel yapısı, serivisin işçiliğine göre değişkenlik gösterebilirCevabınız için teşekkür ederim. Sonuç olarak servise mi verilmeli. Maliyeti hakkında bilginiz var mı