Oppo Realme Powerbank 2 İncelemesi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Çözüm = biraz karmasık ama basit powerbankı sarj ederken uyku moduna geçiyor usb çıkış voltajı 2.17'ye düşüyor kendini kapatıyor

Sarj işleminden sonra acma düğmesine kontrol için basarsan 5volt aktif oluyor taki yeniden powerbankı tekrar sarj edene kadar 5v aktif kalıyor

Birde telefonunu sarj ettin diyelim yine 5v aktif kalıyor yine powerbankı sarja takıp çıkartırsan kapanıyor voltaj 2.17'ye düşüyor

Yani kısaca powerbankı sarja tak çıkar uyusun kendini kapatsın şimdilik çözümü bu :ok
Akşamdan fulledim, sabah şarjdan aldım hiçbir tuşuna dokunmadım 12 saat sonra deşarj edeceğim, yarın da şarjdan alıp düğmeye basacağım gene 12 saat bekleyip aradaki farkı anlamaya çalışacağım

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Akşamdan fulledim, sabah şarjdan aldım hiçbir tuşuna dokunmadım 12 saat sonra deşarj edeceğim, yarın da şarjdan alıp düğmeye basacağım gene 12 saat bekleyip aradaki farkı anlamaya çalışacağım
dip not sarjdan alınca düğmeye basmasanda 5v aktif olduğunu gördüm sarjdan alınca tekrar 1-2 kere sarja takınca kapatıyor kendini

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tamam da nereden bileceğiz kapatıp kapatmadığını tam şans yani ?
Full sarjdan aldım baktım 5v var sarja takıp çıkardım kapanmış 2.17v olmuş 4 saattir kapalı şimdi baktım 2.17v değişmemiş bunun normalde ışıkları sönünce otomatik kendini kapatması lazım kapatmıyor bord sorunlu ama bord fazla akım çekmez azda olsa pili sömürür

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Anlatmaya çalıştığım tam buydu yetersiz alet bir sıkıntısı olduğu kesin
İndirimi gördüğüm andan itibaren içimde bir şüphe oluşmuştu. Bence, bu olumsuzluğu bildikleri için fiyatı aşırı düşürdüler, fark eden olursa da, indirimin büyüklüğü ile teselli olup, iade vs işlerine girmesinler diye uyanıklık yaptılar.

:tara

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
İndirimi gördüğüm andan itibaren içimde bir şüphe oluşmuştu. Bence, bu olumsuzluğu bildikleri için fiyatı aşırı düşürdüler, fark eden olursa da, indirimin büyüklüğü ile teselli olup, iade vs işlerine girmesinler diye uyanıklık yaptılar.

Aynı ayarda fiyatlar üç aşağı beş yukarı böyle zaten, intenso var Alman menşeli bende hdd si var 58 lira, energizer var 59 lira, baseus 56 lira, sanırım iade süreci başlatmak iyi olacak, intenso alayım bakayım o nasıl çıkacak

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

İki tane kenarda açılmamış duruyor içindeki pili için aldım pilde sıkıntı yok elektronik devresi sıkıntılı 5v aktif kaldığı için diğer powerbank'lara kıyasla biraz fazla pilden yiyor başka sıkıntısı yok sarja takıp çıkarınca kendini kapatıyor 2.17v düşüyor ama 5v sürekli aktif kalmaması lazım o iyi olmadı oppo aceleye getirmiş powerbank işini şimdi ürettiği telefonlarda da böyle ise orası sıkıntı işte

Geri
Üst Alt