Oppo Realme Powerbank 2 İncelemesi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ben aldıktan sonra aktif kullanmaya başladım nöbetlere giderken şarj cihazı yerine powerbank alıyorum yanıma tabi tam dolu şekilde getiriyorum.Bu gece %14 de şarja taktım tam dolana kadar çoğunlukla kullandım %100 olunca çektim ve powerbank ışığına baktım iki ışık daha yanıyordu yani ortalama yarısı ile tam doldurdu bataryayı. Bu arada telefonumun bataryası 4000mah kapasite. Şahsen memnunum umarım uzun süre beni memnun etmeye devam eder. Fırsatı paylaşan Umut Barış Umut Barış a tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim, güle güle kullanın.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Geçenki voltaj-amper testi hariç daha cihazı kullanmadım.
(akşam wattmetre kullanarak deşarj ederim)

yazılanlardan anladığım cihaz uyku moduna geçmiyor.

Şarjdan sonra cihaz uyurken usb takıldığında otomatik şarj işlemine başlıyor mu.?
Akşam full şarj ettim kenara koydum, biraz önce oğlana lazım oldu, direk üç nokta ile açıldı, kendi kendine şarj kaybediyor ürün

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geçenki voltaj-amper testi hariç daha cihazı kullanmadım.
(akşam wattmetre kullanarak deşarj ederim)

yazılanlardan anladığım cihaz uyku moduna geçmiyor.

Şarjdan sonra cihaz uyurken usb takıldığında otomatik şarj işlemine başlıyor mu.?
telefon vs takarsan sarj işlemine başlıyor ama şarj işlemi bitiyor usb çekince ışıklar sönüyor uyku moduna geçmiş görünüyor ama 5v aktif kalıyor yani cihaz uyku moduna geçmiyor ışıklar söndüğünde 2.17v olması lazım 5v aktif kalıyor araya + - 1.2v sarj edilebilir pil koydum cihaz uyku moduna geçti resim ekliyorum devre kartında eksik direnc vs yada arızalı direnç mi var acaba dedim araya pil koyunca uyku moduna geçiyor

WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49.jpg
WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49-1.jpg
WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49-2.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla alan arkadaşlar bunu test ederse sevinirim eğer sorun bendeki üründeyse değişim isteyeyim bari
test ettim resimleri attım sarı renk olanda aynı durum var hepsi öyle galiba sorun sende bende değil genel galiba :kiskis

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
telefon vs takarsan sarj işlemine başlıyor ama şarj işlemi bitiyor usb çekince ışıklar sönüyor uyku moduna geçmiş görünüyor ama 5v aktif kalıyor yani cihaz uyku moduna geçmiyor ışıklar söndüğünde 2.17v olması lazım 5v aktif kalıyor araya + - 1.2v sarj edilebilir pil koydum cihaz uyku moduna geçti resim ekliyorum devre kartında eksik direnc vs yada arızalı direnç mi var acaba dedim araya pil koyunca uyku moduna geçiyor

WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49.jpg
WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49-1.jpg
WhatsApp-Image-2021-03-13-at-13.50.49-2.jpg

test ettim resimleri attım sarı renk olanda aynı durum var hepsi öyle galiba sorun sende bende değil genel galiba :kiskis
Var mı peki bunu engellemenin bir yolu

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Valla ben ciddiye aldım da nasıl yapacaz onu sormak istedim esasında, gene ifşa oldum ?
1 adet usb kablo 1 adet 1.2v sarj edilebilir pil kabloyu tak+ - pile dokundur 1 saniye uyku moduna geçsin de kim uraşacak onunla çok uzun iş :kiskis garantisi var götürün kvk'ya durumu anlatın onlar bulsun çözümünü niye uyumuyor bu arkadaş söylesinler gazı varsa gazını neyim alsınlar kvk çözsün :hihi

Araya pil koymak... :rant

(tamamen espriydi)
işe yarıyor uyumak için pili hissetmek istiyor :kiskis ilginç ve komik bir durum üretim kaynaklı hata yada eksik malzeme var üründe kvk'ya birisi götürüp durumu anlatsın benim pil ile uyku moduna geçtiğini gösteren resmi de iliştirsinler bakalım kvk ne diyecek sonucu burdan paylaşsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
1 adet usb kablo 1 adet 1.2v sarj edilebilir pil kabloyu tak+ - pile dokundur 1 saniye uyku moduna geçsin de kim uraşacak onunla çok uzun iş :kiskis garantisi var götürün kvk'ya durumu anlatın onlar bulsun çözümünü niye uyumuyor bu arkadaş söylesinler gazı varsa gazını neyim alsınlar kvk çözsün :hihi

işe yarıyor uyumak için pili hissetmek istiyor :kiskis ilginç ve komik bir durum üretim kaynaklı hata yada eksik malzeme var üründe kvk'ya birisi götürüp durumu anlatsın benim pil ile uyku moduna geçtiğini gösteren resmi de iliştirsinler bakalım kvk ne diyecek sonucu burdan paylaşsın
Teşekkür ederim bilgiler için, güzel bir inceleme oldu total olarak geri dönüşlerle ilerleyen interaktif bir konuya dönüştü bakalım bir sonraki aşama ne olacak

Geri
Üst Alt