Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,791
Ozaman Deşarj işlemini otomatik olarak tetikleyen devrenin olmadığını anlıyoruz.baslamiyor dugmesine bir kez basmak gerekiyor baslamasi icin
Bu yüzden sürekli 5v veriyor.
Ozaman Deşarj işlemini otomatik olarak tetikleyen devrenin olmadığını anlıyoruz.baslamiyor dugmesine bir kez basmak gerekiyor baslamasi icin
Rica ederim, güle güle kullanın.Ben aldıktan sonra aktif kullanmaya başladım nöbetlere giderken şarj cihazı yerine powerbank alıyorum yanıma tabi tam dolu şekilde getiriyorum.Bu gece %14 de şarja taktım tam dolana kadar çoğunlukla kullandım %100 olunca çektim ve powerbank ışığına baktım iki ışık daha yanıyordu yani ortalama yarısı ile tam doldurdu bataryayı. Bu arada telefonumun bataryası 4000mah kapasite. Şahsen memnunum umarım uzun süre beni memnun etmeye devam eder. Fırsatı paylaşan Umut Barış a tekrar teşekkür ederim.
Akşam full şarj ettim kenara koydum, biraz önce oğlana lazım oldu, direk üç nokta ile açıldı, kendi kendine şarj kaybediyor ürünGeçenki voltaj-amper testi hariç daha cihazı kullanmadım.
(akşam wattmetre kullanarak deşarj ederim)
yazılanlardan anladığım cihaz uyku moduna geçmiyor.
Şarjdan sonra cihaz uyurken usb takıldığında otomatik şarj işlemine başlıyor mu.?
Umarım, genel değildir bu sorun ama fiyatı ve yapılan indirim oranı dikkate alındığında insan kıllanmıyor değil.Akşam full şarj ettim kenara koydum, biraz önce oğlana lazım oldu, direk üç nokta ile açıldı, kendi kendine şarj kaybediyor ürün
Valla alan arkadaşlar bunu test ederse sevinirim eğer sorun bendeki üründeyse değişim isteyeyim bariUmarım, genel değildir bu sorun ama fiyatı ve yapılan indirim oranı dikkate alındığında insan kıllanmıyor değil.
telefon vs takarsan sarj işlemine başlıyor ama şarj işlemi bitiyor usb çekince ışıklar sönüyor uyku moduna geçmiş görünüyor ama 5v aktif kalıyor yani cihaz uyku moduna geçmiyor ışıklar söndüğünde 2.17v olması lazım 5v aktif kalıyor araya + - 1.2v sarj edilebilir pil koydum cihaz uyku moduna geçti resim ekliyorum devre kartında eksik direnc vs yada arızalı direnç mi var acaba dedim araya pil koyunca uyku moduna geçiyorGeçenki voltaj-amper testi hariç daha cihazı kullanmadım.
(akşam wattmetre kullanarak deşarj ederim)
yazılanlardan anladığım cihaz uyku moduna geçmiyor.
Şarjdan sonra cihaz uyurken usb takıldığında otomatik şarj işlemine başlıyor mu.?
test ettim resimleri attım sarı renk olanda aynı durum var hepsi öyle galiba sorun sende bende değil genel galibaValla alan arkadaşlar bunu test ederse sevinirim eğer sorun bendeki üründeyse değişim isteyeyim bari
Var mı peki bunu engellemenin bir yolutelefon vs takarsan sarj işlemine başlıyor ama şarj işlemi bitiyor usb çekince ışıklar sönüyor uyku moduna geçmiş görünüyor ama 5v aktif kalıyor yani cihaz uyku moduna geçmiyor ışıklar söndüğünde 2.17v olması lazım 5v aktif kalıyor araya + - 1.2v sarj edilebilir pil koydum cihaz uyku moduna geçti resim ekliyorum devre kartında eksik direnc vs yada arızalı direnç mi var acaba dedim araya pil koyunca uyku moduna geçiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
test ettim resimleri attım sarı renk olanda aynı durum var hepsi öyle galiba sorun sende bende değil genel galiba
Araya pil koymak...Var mı peki bunu engellemenin bir yolu
Valla ben ciddiye aldım da nasıl yapacaz onu sormak istedim esasında, gene ifşa oldum ?Araya pil koymak...
(tamamen espriydi)
1 adet usb kablo 1 adet 1.2v sarj edilebilir pil kabloyu tak+ - pile dokundur 1 saniye uyku moduna geçsin de kim uraşacak onunla çok uzun iş garantisi var götürün kvk'ya durumu anlatın onlar bulsun çözümünü niye uyumuyor bu arkadaş söylesinler gazı varsa gazını neyim alsınlar kvk çözsünValla ben ciddiye aldım da nasıl yapacaz onu sormak istedim esasında, gene ifşa oldum ?
işe yarıyor uyumak için pili hissetmek istiyor ilginç ve komik bir durum üretim kaynaklı hata yada eksik malzeme var üründe kvk'ya birisi götürüp durumu anlatsın benim pil ile uyku moduna geçtiğini gösteren resmi de iliştirsinler bakalım kvk ne diyecek sonucu burdan paylaşsınAraya pil koymak...
(tamamen espriydi)
Teşekkür ederim bilgiler için, güzel bir inceleme oldu total olarak geri dönüşlerle ilerleyen interaktif bir konuya dönüştü bakalım bir sonraki aşama ne olacak1 adet usb kablo 1 adet 1.2v sarj edilebilir pil kabloyu tak+ - pile dokundur 1 saniye uyku moduna geçsin de kim uraşacak onunla çok uzun iş garantisi var götürün kvk'ya durumu anlatın onlar bulsun çözümünü niye uyumuyor bu arkadaş söylesinler gazı varsa gazını neyim alsınlar kvk çözsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işe yarıyor uyumak için pili hissetmek istiyor ilginç ve komik bir durum üretim kaynaklı hata yada eksik malzeme var üründe kvk'ya birisi götürüp durumu anlatsın benim pil ile uyku moduna geçtiğini gösteren resmi de iliştirsinler bakalım kvk ne diyecek sonucu burdan paylaşsın
Bence durumu kavrayamazlar.kvk'ya birisi götürüp durumu anlatsın benim pil ile uyku moduna geçtiğini gösteren resmi de iliştirsinler bakalım kvk ne diyecek sonucu burdan paylaşsın
Aynı şeyi düşünmüştüm... ?Bence durumu kavrayamazlar.
Kavrasalar bile ne tutuma sergileyeceklerini az çok tahmin edebiliyorum.Bence durumu kavrayamazlar.