NORDMENDE SABA MORİO ONVO Led TV lerde USB den Kanal Listesi Yükleme ve Yedekleme Nasıl Yapılır?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
6686 ve 1147 haricinde bilinen baska bir yöntem yok.Denemek isterseniz bugün ekledigim anakart tiplerine veya cin üretimi kartlar icin olan servis kodlarini deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

osmangoksel

Yeni Üye
8 Mar 2023
2
50
Dosya uzantısı .csv ise excelde düzenlenebiliyor basit şekilde satırı kopyala yapıştır yaparak. Tek tek ayıran programlar da var ama Excel de iş görür.
Hocam ben excelde düzenledim, tekrar tv ye import ettim düzenlediğim kanalları hemen sildi. Bir format uyumsuzluğu var gibi geldi bana

N Çevrimdışı

NBKpro 

Aktif Üye
15 May 2021
191
Hocam ben excelde düzenledim, tekrar tv ye import ettim düzenlediğim kanalları hemen sildi. Bir format uyumsuzluğu var gibi geldi bana
TKGS zımbırtısı yüzünden. Kanal import ettiğinizde TKGS'yi tekrar açıyor. Bununla ilgili video çekmiştim ama 2-3 parça videodan 1 parçası var sadece düzenlerken bir şeyleri karıştırmışım galiba. Fırsat olunca yenisini çekip Youtube'a atarım. USB'den kanal yüklerken anten sinyali yoksa altta acı acı "FAILED" yazabiliyor. Bu yüzden anten kablosunu gevşetiyorum ama temas ediyor, kanal yüklemesi başarılı yazdığı anda kabloyu çekiyorum. Ayarlar kısmından TKGS'yi kapalı konuma getirip TV'yi yeniden başlatıyorum. TKGS'yi tekrar kontrol ediyorum kapalı mı diye sonra kabloyu takıyorum. Anca bu şekilde çözebildim.

Geri
Üst Alt