NORDMENDE SABA MORİO ONVO Led TV lerde USB den Kanal Listesi Yükleme ve Yedekleme Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam android telefonlarda anakartı ve nerdeyse tüm donanımı farklı olan romları birbirlerine port ediyorlar. bu imza uygulamasını kaldırma işlemleri falan var. tv üzerindeki romu yedekleyebilirsem hepsini deniycem.d
İşlemi yaparsan senden anlatım bekliyorum :ok Ama dikkatli ol, eldeki tv den de olma.Çünkü tvlerde panel ve tuner var,biri uysa diğeri uymaz diye düşünüyorum ,özellikle tuner :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

twrp ve root için imkan tanıyan bir rehber.
ben de deneyeceğim işine lazım olanlar için paylaşmak istedim.

İyi günler Adem bey 706 model anakartların güncel kanal listesi acaba varmı?

Günaydın
Herkese iyi çalışmalar...
Onvo 32150 USB yazılım ihtiyacı var. İnnolux panelim. Panel ayarlarını bozdum sadece vesa yazmıştım o nedenle gerek duydum..

Merhaba 2021 den sonra güncelleme oldumu ? TRT diyanet çocuk gibi yeni kanallar in ekli olduğu güncel sıralı kanal listesi mi ?

ilk sayfada verilen kanal listesini pc de editlemek ve tekrar tv ye yükleme için bir editör program varmı ?

Dijitsu Ds10000 Tv'ye hazır kanal listesi nasıl yüklerim? TV Board : 766 galiba .

Son düzenleme:
Saba SB 32100 usb den yazılım yükleyeceğim ama kumandadan hangi tuşla aktif oluyor acaba bilemedim.

2021 üretim706 kartlı onvo nordmende için usb den güncel kanal listesi alabilirmiyim hocalarım tv ler çöp oldu kanal arattırmayla bulunmuyor kanallar denemekten bıktık olmuyor . tvlerde tkgs de yok yardımcı olursanız çok minnettar olurum

hocalarım
2021 üretim706 kartlı onvo nordmende için usb den güncel kanal listesi alabilirmiyim hocalarım tv ler çöp oldu kanal arattırmayla bulunmuyor kanallar denemekten bıktık olmuyor . tvlerde tkgs de yok yardımcı olursanız çok minnettar olurum

hocalarım yokmu yardımcı olucak bi arkadaş ?

IMG_20250227_222021.jpg
Merhabalar ustadim, benim cihaz yeni model onvo 32 inç android tv, board kisminda bu şekilde yazıyor, yanlış gormediysem paylastiklariniz icerisinde bu yok, varsada hangisini indirmeliyim

hocalarım

hocalarım yokmu yardımcı olucak bi arkadaş ?
Baska bi yerden bulabildinizmi ?

Son düzenleme:
Merhaba ben yeni aldım
TP.SK513S.PB802 yazıyor mevcut listeyi nasıl indirip PC de düzenleyebilir.

Sizden bir haber bekliyoruz nasıl yardımcı olabilirsiniz a101 de en ürünü aldım ama memnun kalmdım yandan bakınca televizyon ısıl seviyesı artıyor beyaz gösteriyor tam karsısından bakınca kalite normal ama HD yayınlar bile berbat görüntü bide uyduyla uğra il ugrasıyoruz.

2025 güncel kanalların da eklendiği liste var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt