Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
595
41
işlemcinin üzerinde demir soğutuyu sökebiliyormusunuz Yoksa çok sağlam şekilde mi yapıştırılmış ? Biraz oynatsak sökebilir miyiz?

I Çevrimdışı

ipalo

Yeni Üye
16 Eyl 2018
3
47
Bende homtics var g20s pro kumanda yi bulutut la bağladım da rakamlar çalışmıyor ama USB dongel le bağladım da rakamlar çalışıyor klavye ler bulutut lumu

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
595
41
Cihaz uzun süre kapalı kaldıktan sonra kendi kendine uyanıyor mu 3-4 saat sonra ?
Bende skyworth diğer bir google modeli var onunda yazılımı arayüzü herşeyi aynı. Aynı android sürümü. onda böyle bir sorun var. Ne yaptıysam uyanma sorununu çözemedim. Sanki wifi yüzünden uyanıyormuş gibime geliyor

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,442
bende 2 tane 928 soc lu Box var Ethernet kablosu takılıyken hem Ethernet hem de 5Ghz sorunsuz bağlanabiliyor
seçim yapıyorum arasından+

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,442
komik soru olabilir;ülen "GooglePlayStore" nerede bu meret de:hmm
ucuz diye aldım biliyorsunuz ama "GoogleTV" ve "ATV" hiç bana göre değil yaw
senelerdir alıştım ben AOSP+CustomROM(Rootlu) cihazlara
bu ne yaw şimdi

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
595
41
komik soru olabilir;ülen "GooglePlayStore" nerede bu meret de:hmm
ucuz diye aldım biliyorsunuz ama "GoogleTV" ve "ATV" hiç bana göre değil yaw
senelerdir alıştım ben AOSP+CustomROM(Rootlu) cihazlara
bu ne yaw şimdi
Sanırım google play direk ana ekranda yok uygulamara gidip orada açıyorsunuz google playı

M Çevrimdışı

mstf8218

Yeni Üye
6 Mar 2025
1
30
elimde şuanda mibox var bu cihaza geçmeye değer mi cevap gelmedi bende aldım geçtim bakalım memnun kalırız inşallah mi boxı aratmaz inşallah bize

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt