Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

A Çevrimdışı

ahbap

Yeni Üye
20 Şub 2024
5
44
Alıp standart bir TV ye takacaksan değmez, ama görüntü daha kaliteli olsun dersen değer
Yılbaşında Philips TV almıştım. Aslında tv'nin kendi işletim sistemi var Titan Os diye. İçerisinde Netflix, Tod falan gibi uygulamalar olsa da yine de Next TV box ile kullanmaya devam ettim çünkü Stremio gibi uygulamaları da kullanıyorum. Bu Next pro modelini görünce kafam karıştı model yükseltmeye gerek var mı diye :) Fikirlerinizi beklerim.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

Phoenixx

Yeni Üye
12 Mar 2025
2
40
58puk6809/12 tv nin netfilix desteği bittiği için ilk kez bir tv box aldım konudakinin pro olmayanı.

Tv nin kendi uygulaması netfilix de UHD ibareli filmleri açmıyordu. Tv box da UHD olmasını bekliyordum fakat oda olmadı.

Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı? Tv 4k HDMI portlarının tamamından 4k görüntü veriyor fakat netfilix UHD olmuyor. Farklı bir box mu denesem acaba.

Birde bu box da dikkatimi çeken akıllı görüntü işleme haricinde bundan önceki nesilde işimi görüyor cloudstream kullanıyorum, bu durumda almaya gerek var mı ?

S Çevrimdışı

serengeta

Yeni Üye
1 Tem 2021
3
47
1000040024.jpg
1000040007.jpg
1000040006.jpg

Wifi testi yaptım.stremiodan 130 gb lık filmi kesintisiz oynattı.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,409
58puk6809/12 tv nin netfilix desteği bittiği için ilk kez bir tv box aldım konudakinin pro olmayanı.

Tv nin kendi uygulaması netfilix de UHD ibareli filmleri açmıyordu. Tv box da UHD olmasını bekliyordum fakat oda olmadı.

Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı? Tv 4k HDMI portlarının tamamından 4k görüntü veriyor fakat netfilix UHD olmuyor. Farklı bir box mu denesem acaba.

Birde bu box da dikkatimi çeken akıllı görüntü işleme haricinde bundan önceki nesilde işimi görüyor cloudstream kullanıyorum, bu durumda almaya gerek var mı ?
Netflix üyeliğinizin Premium Plan olması gerekiyor. Eğer öyleyse hdmi kablonuzu değiştirip deneyin.

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
269
37

Box ın görüntü ayarları kısmı vardır. Ekran başlığının altında. Onun 4k ayarlı olduğuna emin olun. Muhtemelen kendi kendine 1080p ye düştü

P Çevrimdışı

Phoenixx

Yeni Üye
12 Mar 2025
2
40
Netflix üyeliğinizin Premium Plan olması gerekiyor. Eğer öyleyse hdmi kablonuzu değiştirip deneyin.
Evet Premium plan
Oda aklıma geldi fakat diğer kullanıcıların UHD almasından kablo değiştirme ile çözülmez diye düşündüm. Tv de bir sıkıntı var sanırım zaten dahili uydu alıcısı 4k değil, youtube 720p, panel 4k olduğu ve HDMI girişlerinin 4k desteği biraz umutlandırmıştı açıkçası.

Box ın görüntü ayarları kısmı vardır. Ekran başlığının altında. Onun 4k ayarlı olduğuna emin olun. Muhtemelen kendi kendine 1080p ye düştü
Eminim hocam 4k da yapsam UHD ibaresini hiç görmedim. Bi 4K göremedik stremio deneyeceğim, onda da debrid filan varmış ücretli o olacak mı bakalım.

Serhat Altun Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
87
64
dün sipariş vermiştim bugün elime geçti, dediğiniz gibi wifi'den bağlanmadı. " modem bağlantıya izin vermiyor " uyarısı verdi ( keenetic exstra dsl ) modem kullanıyorum yarın ortam müsait olursa modem ayarları ile bi oynayım

B Çevrimdışı

bugraaydin

Yeni Üye
4 Ocak 2024
9
37
Bende bir sorun oldu o da söyle

Techstorm cobra bluetooth klavye bağladım
External keyboard satın aldım kurdum ama ana ekran tuşu silme tuşu ve bazı tuşlar çalışmadı
Daha sonra logitech k400 plus usb alıcıdan bağladım klavyede sorun olmadı sanım bu cihazın gtv olmasından gtv zaten oldum olası sevmedim launcher kurup kullandım bir kaç gün daha deneyimler olmazsa iade edebilirim
Klavye işi can sıkıcı çünki aletin 5 katı klavye ile kullanmak istemem :/

Geri
Üst Alt