Yılbaşında Philips TV almıştım. Aslında tv'nin kendi işletim sistemi var Titan Os diye. İçerisinde Netflix, Tod falan gibi uygulamalar olsa da yine de Next TV box ile kullanmaya devam ettim çünkü Stremio gibi uygulamaları da kullanıyorum. Bu Next pro modelini görünce kafam karıştı model yükseltmeye gerek var mı diyeAlıp standart bir TV ye takacaksan değmez, ama görüntü daha kaliteli olsun dersen değer
Netflix üyeliğinizin Premium Plan olması gerekiyor. Eğer öyleyse hdmi kablonuzu değiştirip deneyin.58puk6809/12 tv nin netfilix desteği bittiği için ilk kez bir tv box aldım konudakinin pro olmayanı.
Tv nin kendi uygulaması netfilix de UHD ibareli filmleri açmıyordu. Tv box da UHD olmasını bekliyordum fakat oda olmadı.
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı? Tv 4k HDMI portlarının tamamından 4k görüntü veriyor fakat netfilix UHD olmuyor. Farklı bir box mu denesem acaba.
Birde bu box da dikkatimi çeken akıllı görüntü işleme haricinde bundan önceki nesilde işimi görüyor cloudstream kullanıyorum, bu durumda almaya gerek var mı ?
Box ın görüntü ayarları kısmı vardır. Ekran başlığının altında. Onun 4k ayarlı olduğuna emin olun. Muhtemelen kendi kendine 1080p ye düştü58puk6809/12 tv nin netfilix desteği bittiği için ilk kez bir tv box aldım konudakinin pro olmayanı.
Tv nin kendi uygulaması netfilix de UHD ibareli filmleri açmıyordu. Tv box da UHD olmasını bekliyordum fakat oda olmadı.
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı? Tv 4k HDMI portlarının tamamından 4k görüntü veriyor fakat netfilix UHD olmuyor. Farklı bir box mu denesem acaba.
Birde bu box da dikkatimi çeken akıllı görüntü işleme haricinde bundan önceki nesilde işimi görüyor cloudstream kullanıyorum, bu durumda almaya gerek var mı ?
Evet Premium planNetflix üyeliğinizin Premium Plan olması gerekiyor. Eğer öyleyse hdmi kablonuzu değiştirip deneyin.
Eminim hocam 4k da yapsam UHD ibaresini hiç görmedim. Bi 4K göremedik stremio deneyeceğim, onda da debrid filan varmış ücretli o olacak mı bakalım.Box ın görüntü ayarları kısmı vardır. Ekran başlığının altında. Onun 4k ayarlı olduğuna emin olun. Muhtemelen kendi kendine 1080p ye düştü
Kablosuz bağlantıyı bir türlü kuramadım hocam. 1Gbps internetim var ethernetten 97 küsür geliyor.Netflix üyeliğinizin Premium Plan olması gerekiyor. Eğer öyleyse hdmi kablonuzu değiştirip deneyin.
Kablosuz ağlar görünmüyor mu hocam, sıkıntı nedirKablosuz bağlantıyı bir türlü kuramadım hocam. 1Gbps internetim var ethernetten 97 küsür geliyor.
Dh forumda da wifi sıkıntılı diyorlar kopup duruyormuş
Hiç bağlanamayan da var
Sizlerin cihazları nasıl?