B
blueberryy
Yeni Üye
- 17 Nis 2025
- 2
- 25
Hocam sizce bu mu alınmalı yoksa Homatics Box R 4K Plus mı alınmalı?
Merhabalar hocam ben de temudan bu tarz bir fan aldım. direk cihazın usbsine bağlayabilir miyim? Bir de alt kısmını kesip direk cihaza üflese daha mı iyi olur?Ölçtüğüm sıcaklıklar normal cihazda, Youtube'da, Netflix'te 4K UHD HDR içeriklerde 70 - 77 arası seyrediyor. Testlerde cihaza yük bindiğinden 80 üzerini gördü Al Benchmark'te, cihaz boştayken 60 - 70 arasında. 90 - 95 derecelere falan gelirse zaten reset atar cihaz, ama kolay kolay oralara çıkmaz. Ancak her zaman derim tv box'larınızın altına birer tane fan koyun.
Sağolsun Ferdi dostum bana şöyle bir fan gönderdi, tv box'ın sıcaklığını 10 - 15 derece aşağıya çekebiliyor. Ledli güzel birşey, kendisinin tasarladığı bir ürün, ledi ister açıyosunuz ister kapatabiliyorsunuz, tv box'ın altından eksik etmem
![]()
![]()
Merhaba, fan usb uçlu ise direkt cihazın usb girişine takabilirsin. Kesmene gerek yok, cihazı üstüne koyman yeterliMerhabalar hocam ben de temudan bu tarz bir fan aldım. direk cihazın usbsine bağlayabilir miyim? Bir de alt kısmını kesip direk cihaza üflese daha mı iyi olur?
O zaman cihazın altına değil üstüne koyuyorum. Tamamdır çok teşekkürlerMerhaba, fan usb uçlu ise direkt cihazın usb girişine takabilirsin. Kesmene gerek yok, cihazı üstüne koyman yeterli![]()
Cihazı fanın üstüne koyacaksın hocam, fanı cihazın üstüne neden koyuyorsunO zaman cihazın altına değil üstüne koyuyorum. Tamamdır çok teşekkürler![]()
Yok artıkThe_SreT Android TV Box'un altına bunu koysak kaç derecede çalışır?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kaç derecede çalışır tahmini?Yok artık![]()