Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,488
S sadays
ülen bu Box çıları ben anlıyamıyorum ister Çin li olsun isterse buradaki montajcılar olsun
illaki bir iki yerden kısıyorlar!

"100mb" LAN mı olur ülen 1Gb yapın şunu artık
USB portlar,yaw hiç utanma yok bazı modeller de USB3.0 bile yok:hayir
Power(Adapter) çok dandik hepsinde! Amper ler bile 1 gıdım:gul
neyseki ben senelerdir 3/4/5A. gibi adapterler kullanıyorum YILDIRM marka yerli montaj ama çok kaliteli
3Amper lik alın takın bir tane başınız rahat etsin veya 12V olandan da min.2 veya 3A. olanı alın takın
Kumandalar tam baş belası yaw

++
bu NEXT benim bildiğim eski Bankalar yokuşunda Şişhane ye çıkarken olan Yüksel Elektronik mi hala?

++

BOX da doğru adres
-"DDR4" olursa min.3Gb
-ROM kafasına göre taksın!
-GPU G-57 değilse o Box ı sallayın gitsin yaw hatta bu bile giriş/orta seviye seneye daha üst bir GPU taksınlar 6x serisi gibi!
-Chipset min. 928 veya Realtek ama AML bence biraz daha hızlı/stabil ama RT ler de hiç üzmez
-min. 3 USB port 1 tanesi 3.0 olmalı hatta artık olmazsa olmaz haline gelen 1 port da Type-C(video datası aktarabilmeli)
-1Gb LAN kesin olmalı yaw,herifler paso 100Mb çıkarıyorlar

L1 Lisanı ile işim yok,onu kullanıcı tercihine bırakıyorum,ATV bana göre değil ama AOSP benim favorim:ok

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
293
55
S sadays
ülen bu Box çıları ben anlıyamıyorum ister Çin li olsun isterse buradaki montajcılar olsun
illaki bir iki yerden kısıyorlar!

"100mb" LAN mı olur ülen 1Gb yapın şunu artık
USB portlar,yaw hiç utanma yok bazı modeller de USB3.0 bile yok:hayir
Power(Adapter) çok dandik hepsinde! Amper ler bile 1 gıdım:gul
neyseki ben senelerdir 3/4/5A. gibi adapterler kullanıyorum YILDIRM marka yerli montaj ama çok kaliteli
3Amper lik alın takın bir tane başınız rahat etsin veya 12V olandan da min.2 veya 3A. olanı alın takın
Kumandalar tam baş belası yaw

++
bu NEXT benim bildiğim eski Bankalar yokuşunda Şişhane ye çıkarken olan Yüksel Elektronik mi hala?

++

BOX da doğru adres
-"DDR4" olursa min.3Gb
-ROM kafasına göre taksın!
-GPU G-57 değilse o Box ı sallayın gitsin yaw hatta bu bile giriş/orta seviye seneye daha üst bir GPU taksınlar 6x serisi gibi!
-Chipset min. 928 veya Realtek ama AML bence biraz daha hızlı/stabil ama RT ler de hiç üzmez
-min. 3 USB port 1 tanesi 3.0 olmalı hatta artık olmazsa olmaz haline gelen 1 port da Type-C(video datası aktarabilmeli)
-1Gb LAN kesin olmalı yaw,herifler paso 100Mb çıkarıyorlar

L1 Lisanı ile işim yok,onu kullanıcı tercihine bırakıyorum,ATV bana göre değil ama AOSP benim favorim:ok
ben de epeydir gitmedim hala orada mı büyüdü kocaman fabrika mı açtı bilmiyorum ama o yüksel elektronik adı next zaten abi fason mecool diyen var mecool da skyworth'a yaptırıyor diyen var

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,488
benim Box,PTT tarafından az önce kabul edilmiş,gönderen Resul Topçu saat 14:28 de
++

bu işlerle uğraşıp inceleme v.s yapan bazı tanınmış arkadaşlar var,TR de bunları montajlayan
sanırım bir sürü şirket,yaw kardeşim birleşin şunlarla görüşün bıraksınlar dandik chip li düşük spek.
li v.s cihazları,Box çöplüğüne sokmasınlar memleketi

verdiğim spec. lerde bir model toplasınlar(bakın "modeller" demiyorum!)
soc 928
gpu g-57
ddr4 yapın şu mereti be 3/4Gb yeter
32/64 rom da yeter
"1Gb LAN" yapın alooo
USB3.0 olmazsa olmazı ama siz 2 tane takın! 2xUSB3.0+1xUSB2.0 olsun
Type_C olmalı ve video datası aktarabilmeli

yapın fiyat çıkarın,böyle bir mal inanın bana çok satar!

Not;"L1 Lisansı" için bazı kısıtlamalar istenebilir! bunu da ona göre artık siz düzenleyin
L1 ini yiyeyim yaw,millet yalnış bilgilendirildiği için yanlış cihazlara talep yaratılıyor alooo

buradaki lafım mal gazlayan çaktırmadan forumlara girip mal satanlar veya YT den malı gazlayanlara değil
"inceleme" adı altında marketing yapıyorlar aloooo

örneğin Formuler var bak bunu biraz örnek alabilirsiniz,sanırım sahibi Almancı diye biliyorum
herif ABD de bile tutturdu malını:hihi

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
634
56
Evde 3 box cihaz var.bu fiyata olması imkansız diyerek kendimi alikoydum sipariş vermekten.
Cihaz pro olan mi? inşallah öyledir.iyi haberlerinizi bekliyorum🙂

1741762339531.jpg

1741762339556.jpg

1741762339577.jpg

1741762339598.jpg

Geri
Üst Alt