Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,488
ilk alan benim:hoba1

>BOX işinde,bilginiz varsa ne ala,alacağınızı bilirsiniz yani sorun yok bizler için
>bir de BOX diye şaşkın ördek misali olanlar var,onlara lafım işi öğrenmek için onun bunun gazına gelmeden
gidip çok ucuz yollu bir box alın,oynayın,bozun v.s bu arada epeyi tecrübeli olursunuz sonra zaten gideceğiniz
adresi rahat bulursunuz

>piyasa Box çöplüğü oldu gibi,hatta gibisi fazla oldu biraz,bir de TV gazlayıcıları gibi BOX gazlayıcıları vardır
onların çoğunu da tanırsınız,kısaca gaza gelmeyin!

>Box bakanlar şuna dikkat etsinler
Soc 928 olsun artık R1325 de OK dir ülen 2025 olduk kaldımı eski dandik güçsüz Soc lar gari
GPU G-57 artık olmazsa olmaz

dikkat ederseniz eli ayağı düzgün Box larda Markala rda bunu üretiyorlar

ama piyasa bunları henüz üretmiyor elde kalan çok ucuz yollu 905/G-31 ile yola devam ediyorlar

>bir de şuna dikkat ediniz ltf; tam "L1" Lisanslı deniyor ama bazıları öyle değil!!

ben bu konuda Lisansını yiyeyim diyenlerdenim,zaten kullanmıyorum veya arada bizim yeğenin çoklu hesabından
NFlix girip bakıyorum ama bunu da TV den yapıyorum,ben bunlara abonelik için para vermem yaw

-UHD tam de öyle değil
-DVision hikaye!
-HDR hepten hikaye

ana sebeb net den verildiği için band/frekans/bazı değerler v.s hepsi kısıtlıdır!

örneğin HDR için min.40/50/80mb-bit olmalıdır hatta 40/50 bile düşük iyide bunlar ne veriyor 10/13-14mb-bit
bunun adı paralı "HDR"
1080p ler çok düşük bu da paralı

>DVision bunu geçin

kısaca varmı-var hesabı

++

şimdi bu yeni cihaza gelirsem,herifler bu forumu veya dolayısıyla DH/TF ve diğer forumları takip ediyorlarsa
orasını bilemem "fiyata dikkat",ancak şimdi yemi attılar bize yuttuk bu güzel ve ucuz yemi
sonrasını bilemem gari

++

diğer önemli husus,yarın "yazılımlar" gerektiğinde ne olacak
OTA filan varmı hiç bakmadım bile ya da ikonu vardır ama süs olsun diye olabilir!
yazılım olayı olursa OTA çalışsın ltf

++

R1325 lere ben çok fazla güvenemiyorm(şimdilik,ama ileride ne olur bilemem)
ancak AML 928 bu konuda çok iyi(güvenilir)

G-57 i arada yükseltsinler,G-31 çıktı ülen kaç senedir değişmedi gitti be

AML de 3 seviye var "giriş" seviyeden çıkın orta seviyeye bari

Cep.tlf bu konuda çok şanslı ama onlarda bir dünya para

örnek;Zidoo dünyanın parası onu geçtim Zappiti filan vardı şimdi varmı bilmiyorum
GPU G-57/G-31:hayir

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,426
Hocam sıcaklık dereceleri sorun oluyor mu. Yavaşlama vs. Yüksek gibi geldi bana
Ölçtüğüm sıcaklıklar normal cihazda, Youtube'da, Netflix'te 4K UHD HDR içeriklerde 70 - 77 arası seyrediyor. Testlerde cihaza yük bindiğinden 80 üzerini gördü Al Benchmark'te, cihaz boştayken 60 - 70 arasında. 90 - 95 derecelere falan gelirse zaten reset atar cihaz, ama kolay kolay oralara çıkmaz. Ancak her zaman derim tv box'larınızın altına birer tane fan koyun.

Sağolsun Ferdi dostum bana şöyle bir fan gönderdi, tv box'ın sıcaklığını 10 - 15 derece aşağıya çekebiliyor. Ledli güzel birşey, kendisinin tasarladığı bir ürün, ledi ister açıyosunuz ister kapatabiliyorsunuz, tv box'ın altından eksik etmem 🙂

1000049442.jpg
1000049443.jpg

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,488
bana acilen bir tane air-mouse tip kumanda lazım,elimdeki kumandalar
zaten dandik idi(cihazlarla gelenler) bazılarıda bozuldu
Bluetooth lu fazla da pahalı olmayan neyi alayım?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,488
bu kumanda on/off yapabiliyormu?
zira bu tiplerin çoğu on/off yapamıyor
daha doğrusu stand-by yapıyor tam off yapmıyor!

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
293
55
şu Type-C port tam ne işe yarıyor? sordum ama sanırım gözden kaçtı
ayrıca kimilerine çok önemli!

G-31 devrini kapatmış giriş seviye GPU idi bir daha buna sakın dönmeyin
G-57 de öyle en üst segment değil ama ciddi fark var G-31 ile(ben bunu abartmadan yazıyorum)
öyle uçuyor böyle kaçıyor yok bilmem kaç katı filan demem:hmm

kaldıki kendim yaklaşık 1 senedir zaten 928+G-57 li Box ları kullanıyorum+AI li sistem tabiki ve iş görüyor

şu Type-C i bir deneyin ustalar ne işe yarıyor

fiyatına şimdi baktım,ülen bunu almayanı dövmek lazım be:haha1
alın atın bir köşede dursun misali
şu Type-C yi öğrenirsem bugün sipariş veririm
görüntü çok iyi abi ben rocktek olanı aldım tabii bunda nasıldır bilemem

Bu arada dh forumdan bir arkadaşa ürünlerin kuttu resmini atmış ptt avmdeki satıcı

pro olan model yani realtek 1325 ram 4 olsa yıkarlardı o dükkanı o kadar diyeyim :hihi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt