ilk alan benim
>BOX işinde,bilginiz varsa ne ala,alacağınızı bilirsiniz yani sorun yok bizler için
>bir de BOX diye şaşkın ördek misali olanlar var,onlara lafım işi öğrenmek için onun bunun gazına gelmeden
gidip çok ucuz yollu bir box alın,oynayın,bozun v.s bu arada epeyi tecrübeli olursunuz sonra zaten gideceğiniz
adresi rahat bulursunuz
>piyasa Box çöplüğü oldu gibi,hatta gibisi fazla oldu biraz,bir de TV gazlayıcıları gibi BOX gazlayıcıları vardır
onların çoğunu da tanırsınız,kısaca gaza gelmeyin!
>Box bakanlar şuna dikkat etsinler
Soc 928 olsun artık R1325 de OK dir ülen 2025 olduk kaldımı eski dandik güçsüz Soc lar gari
GPU G-57 artık olmazsa olmaz
dikkat ederseniz eli ayağı düzgün Box larda Markala rda bunu üretiyorlar
ama piyasa bunları henüz üretmiyor elde kalan çok ucuz yollu 905/G-31 ile yola devam ediyorlar
>bir de şuna dikkat ediniz ltf; tam "L1" Lisanslı deniyor ama bazıları öyle değil!!
ben bu konuda Lisansını yiyeyim diyenlerdenim,zaten kullanmıyorum veya arada bizim yeğenin çoklu hesabından
NFlix girip bakıyorum ama bunu da TV den yapıyorum,ben bunlara abonelik için para vermem yaw
-UHD tam de öyle değil
-DVision hikaye!
-HDR hepten hikaye
ana sebeb net den verildiği için band/frekans/bazı değerler v.s hepsi kısıtlıdır!
örneğin HDR için min.40/50/80mb-bit olmalıdır hatta 40/50 bile düşük iyide bunlar ne veriyor 10/13-14mb-bit
bunun adı paralı "HDR"
1080p ler çok düşük bu da paralı
>DVision bunu geçin
kısaca varmı-var hesabı
++
şimdi bu yeni cihaza gelirsem,herifler bu forumu veya dolayısıyla DH/TF ve diğer forumları takip ediyorlarsa
orasını bilemem "fiyata dikkat",ancak şimdi yemi attılar bize yuttuk bu güzel ve ucuz yemi
sonrasını bilemem gari
++
diğer önemli husus,yarın "yazılımlar" gerektiğinde ne olacak
OTA filan varmı hiç bakmadım bile ya da ikonu vardır ama süs olsun diye olabilir!
yazılım olayı olursa OTA çalışsın ltf
++
R1325 lere ben çok fazla güvenemiyorm(şimdilik,ama ileride ne olur bilemem)
ancak AML 928 bu konuda çok iyi(güvenilir)
G-57 i arada yükseltsinler,G-31 çıktı ülen kaç senedir değişmedi gitti be
AML de 3 seviye var "giriş" seviyeden çıkın orta seviyeye bari
Cep.tlf bu konuda çok şanslı ama onlarda bir dünya para
örnek;Zidoo dünyanın parası onu geçtim Zappiti filan vardı şimdi varmı bilmiyorum
GPU G-57/G-31