Netflix ücretlerine zam

Yakında vazgeçerler kaldırmayın uygulamayı, izleme geçmişi silinmesin bari, belli bir süre korunuyor o liste
10 ay geçmişinizi saklıyoruz dedi iptal edince.Geri bekliyorlarmış.

Yavaş yavaş denemelere başlamışlar ama wp gruptan yazarlar hacı doğruma kodunu at diye esas abone kodu atar o şekil ortak kullanım devam eder :kiskis
5 yıldır falan deniyorlar ama daha bizi tanımıyorlar ?

Netflix ortak hesaplara uyanmış önlem alıyormuş :hihi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi birşey bu aslında. bir arkadaşına şifre veriyorsun o gidiyor kendi arkadaşına veriyor. saadet zincirine dönüyor hesap sonra.
açıklama yaptılar yetkisiz girişleri engellemek için yapıyoruz diye. hesap sahibine mail ile kod gidecek onu gireceksin o kadar. 2 yada 4 kişi kullananlara sorun olmaz. 4 + sonsuz yapanlara sorun. yada telegramda aylık 5tl ye hesap satanlara :)

Ben rahatım ne olacak ama çok hafife alıyorsun Türk'ün zekasını ?
Vaktinde, Cine5'in şifresini gözlerini kısarak çözeceğini zanneden insanların yaşadığı bir ülkede her şey mümkün olabilir... :kiskis

Sende baktın değil mi itiraf et abi ?
Madem itiraf istedin, buyur o zaman... Bende VHS kasetler vardı, almanca dil eğitimi için... :nanikCine5'in menüsü eğitim olayına çok yavan kaldığından aklıma bile gelmezdi... :cigara

Madem itiraf istedin, buyur o zaman... Bende VHS kasetler vardı, almanca dil eğitimi için... :nanikCine5'in menüsü çok yavan kaldığı için aklıma bile gelmezdi... :cigara
Hepimiz öyle öğrendik çat pat Almanca ?

Geri
Üst Alt