Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Benim temel sağlam aslında, almanya'da 4 yıl kaldım... Pratik için o kasetler...Hepimiz öyle öğrendik çat pat Almanca ?
Benim temel sağlam aslında, almanya'da 4 yıl kaldım... Pratik için o kasetler...Hepimiz öyle öğrendik çat pat Almanca ?
bende diyorum babam neden 23:00 civarı bizi zorla yatıryor ve gözlükleri gözüne geçiriyorVaktinde, Cine5'in şifresini gözlerini kısarak çözeceğini zanneden insanların yaşadığı bir ülkede her şey mümkün olabilir...
Amcam benim yaaa...bende diyorum babam neden 23:00 civarı bizi zorla yatıryor ve gözlükleri gözüne geçiriyor
şaka şaka yok böyle bişey cine5 hatırlıyorum gece 12 den sonra disko topu ile başlardı videolar
Ben bile paralı üye oldum . Ayın 17 sinde zamlı tarife den devamAdam her ay bir mail adresi girip 12 ay bedava izliyordu normal tabi ?
bende 17,99 dan ödedim ayın 17 sindenetflix zam yapmadı bana. 4 ekran 4k eski fiyattan devam ediyor. Bir sonraki fatura da eski fiyattan görünüyor. Bu ayı ödedim öbür aya takipte olacağım.
Var mı benzer durumda olan?
bu ay eski ücret ile ödeniyor gelecek ay yeni ücret ile hocam. benimde geçen ay fiyatı ile ödeme gerçekleşti. daha sonra mail attılar zam yaptık diye telefona bildirim geldi yeni fiyata geçtik diye. en son tv de gördüm yeter anladık zam yaptınız dedim.İnşallah geri çekerde rahat ederiz.Ortak işi hiç hoşuma gitmiyor.
Bedavadan biraz pahalıymış ya... Daha ucuzu nasıl olur ki?Netflix de olan ne varsa nette var. Para vermem böyle bir şeye zaten filmleri genelde dandik oluyor. 10 film yapsa 1 yada 2 tane iyi çıkıyor. Bu arada aliexpress de ucuza üyelikleri var. Nedir ne değildir diye denemek için alacağım bir ara. ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buda bizdeki fiyatıymis. Hollanda
Bu gözler Almanya'da 18 € diye Türkiye'den 4k hesap almak için yazanı da gördü ya hocam ölsem de gam yemem artıkBedavadan biraz pahalıymış ya... Daha ucuzu nasıl olur ki?
Seviyorum ben böyle ileri seviyede zekaya sahip insanları.Bu gözler Almanya'da 18 € diye Türkiye'den 4k hesap almak için yazanı da gördü ya hocam ölsem de gam yemem artık
İnsan bu kadar da sineğin yağını çıkarır mı abi yaSeviyorum ben böyle ileri seviyede zekaya sahip insanları.