sanko86
Süper Üye
- 28 Ocak 2020
- 1,377
- 38
10 ay geçmişinizi saklıyoruz dedi iptal edince.Geri bekliyorlarmış.Yakında vazgeçerler kaldırmayın uygulamayı, izleme geçmişi silinmesin bari, belli bir süre korunuyor o liste
10 ay geçmişinizi saklıyoruz dedi iptal edince.Geri bekliyorlarmış.Yakında vazgeçerler kaldırmayın uygulamayı, izleme geçmişi silinmesin bari, belli bir süre korunuyor o liste
Bu uzun zamandır düşünülüyor ama uygulamaya koymuyorlarNetflix ortak hesaplara uyanmış önlem alıyormuş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yavaş yavaş denemelere başlamışlar ama wp gruptan yazarlar hacı doğruma kodunu at diye esas abone kodu atar o şekil ortak kullanım devam ederBu uzun zamandır düşünülüyor ama uygulamaya koymuyorlar
5 yıldır falan deniyorlar ama daha bizi tanımıyorlar ?Yavaş yavaş denemelere başlamışlar ama wp gruptan yazarlar hacı doğruma kodunu at diye esas abone kodu atar o şekil ortak kullanım devam eder
Tek tıkla fişi çekerler rahat olun.5 yıldır falan deniyorlar ama daha bizi tanımıyorlar ?
iyi birşey bu aslında. bir arkadaşına şifre veriyorsun o gidiyor kendi arkadaşına veriyor. saadet zincirine dönüyor hesap sonra.Netflix ortak hesaplara uyanmış önlem alıyormuş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben rahatım ne olacak ama çok hafife alıyorsun Türk'ün zekasını ?Tek tıkla fişi çekerler rahat olun.
Ben rahatım ne olacak ama çok hafife alıyorsun Türk'ün zekasını ?
Adam her ay bir mail adresi girip 12 ay bedava izliyordu normal tabi ?Adamlar deneme sürümünü kaldırdılar. Bizim milletin beleşçiliğini hafife almamak lazım.
Vaktinde, Cine5'in şifresini gözlerini kısarak çözeceğini zanneden insanların yaşadığı bir ülkede her şey mümkün olabilir...Ben rahatım ne olacak ama çok hafife alıyorsun Türk'ün zekasını ?
Sende baktın değil mi itiraf et abi ?Vaktinde, Cine5'in şifresini gözlerini kısarak çözeceğini zanneden insanların yaşadığı bir ülkede her şey mümkün olabilir...
Madem itiraf istedin, buyur o zaman... Bende VHS kasetler vardı, almanca dil eğitimi için... Cine5'in menüsü eğitim olayına çok yavan kaldığından aklıma bile gelmezdi...Sende baktın değil mi itiraf et abi ?
Hepimiz öyle öğrendik çat pat Almanca ?Madem itiraf istedin, buyur o zaman... Bende VHS kasetler vardı, almanca dil eğitimi için... Cine5'in menüsü çok yavan kaldığı için aklıma bile gelmezdi...