İşte hocam
@Adem Helvacı hocamın da tecrübelerini takip ederek neler görüyoruz.Tüketici kanununda ciddi boşluklar var.Benim çok şaşırdımlarım da oluyor.Misal;
Adem abinin videoda anlattığı lg klima almış vatandaş 10 ay sonra montajını yaptırmak istediğinde servis ücret istemiş,hatta borusuna bile istemiş.Kanun burada ne diyor?Bununla ilgili madde var mı?
Benim başıma gelen kumtel ocak mevzusunda üzerinde tüketiciyi bilgilendiren uyarı yok tesisatçı kafasına göre alıp ocağı bağlıyor ben mağdur ediliyorum.Kanun burada ne diyor?Diyorsa niye 32 inç tv ler , büro tipi buzdolaplarında niye servis hizmeti yokm
Arkadaşın basit gibi görünen klavye alıcısı muhabbetinde kanun ne diyor?Netice de aksesuar olarak bile geçse kullanım ömrü 7 yılda olsa bunun muadili nide olsa sunmak zorunda değil mi?Klavye seti belki 700 lira arkadaş şimdi bunu çöpe mi atacakm.Alıcı belki 150 lira da olsa arkadaş alacak setini kullanmaya devam edecek.
Aklımda binbir türlü sorular ama bu ülkede bunları sormak bile suç olmuş.Şimdi arkadaş thh ne gitse orda derler 20 liralık klavye için mi ? benim ocak olayında beni aşağılanlar oldu yok 50 liranın arkasına düşmüşüm ,ucuz mal almışım?