Cvp: Mitsubishi Electric R32
Sota' Alıntı:
oha sana denir len aa dana kırosu 400 tl için kebap yiycem diye 700 tl kazaık yedin kokusu karsa gitti yalanmı Gürcan şahit.
eh:
he sana bedava vercekler.. çıkarına göre konuş birde me ile kg yi samsungu bir tutmya çalış.
ulen bu millet hala eski kafa kendimide katıyorum ama biraz mantıklı olmak lazım
götün yiyorsa git hökümata çat korkak tavuk çatta sona biliyon
ürt: ferrrainin mustang ın fiyatı neden yüzkat yüksek
he he adamlar koca firma kuracak senin gibi amme hizmeti yapaıcak.
bak iklimsanın bir bayisyle görüştüydüm zamanında 4-5 sene önce felan ozmanlar ZJX serileri 4000 küsürlar felan
adam dedi,ki iklims abunları en fazla 500 tl ye depsouna koyuyor bizde 250-300 lkarla satarsak seviniyoruz. bişe yapmayızki adamlar kurmadık şirketi o malların emniyetinide biz sağlamıyoruz emniyetini sağlayan adamların ssk sını vsde biz ödemiyoruz. iler parça işleri çin japonyayla biz değil onlar konuşuyor. kar yüksek gözüksede adamın bi dolu harcam kalaemi var bunların amortismanını yapıcak adam haliyle. ve tabi balını kaymağını yiyecekdede yiyecek fazla konuşmak beni yanlış anlamada bok yemek olur dedi. adam mühendismiş bir çok mühendis boşta dolaşıyor maalesef ülkenin durumu bu bende çocouğum olana kadar asiydim ama baktım yaş geçiyor herşeyde isyan herşeyde isyan anca çenem yoruluyor dedi çıktı işin içinden.
ben bir miktar hak verdim ama abi kendi çıkarımda var ya vaay be bari az kar etseler falan filan.
geçen gün bir arkadaş isoça gidyordu atladım arabasına bitane paslanmaz tabaklık alacaktım ne zamandır tam zamanı dedim. ulan bir tek bile perakende satmıyorlar fazlada dolaşamadım arkadaşın arabası yüklenri yükelenmez çıkıcaktık. koçtaşta 60 tl ye satılan bir ürün internettede 44 tlden başlıyor satış fiyatı.
kaçlira bai dedim 30 tl ver abi birtane ya aldım zorla. adam diyorki buray geliyorlar aynı ürünü koçtaştan sorgusuz sualsi z 60 tl ye internetten şu fiyata vs ben 30 tl diyince hala çingenelik edip 15 tl olmazmı diyenler var neden uğraşayım bir dolu işim var benim. herkes kendince haklı ama bir ürününde beli bir ücreti var koçtaş buradan alıpta 35 tl ye satarsa kaçtane satacak haliyle buna bir dolu vergi işçilik kira vs amortisman binecek millet bilr bilmeden konuşuyor işte didi adam.
sende şimdi laf olsun torba dolsun zırlayıp durma git le ge al dene zansung al dene baynak dene amme hizmeti yap beyninin karıncalaşmış yerleyle ohaa çekme çıkarcı sotoşş. zittir gitt börülün yanına kendin ticaret yapsan bir kez neyin ne bok olduğunu anlarsında şimdi o klimayı 1500e satsınlar değilmi sadaka kültürü insanı seni :hayır: