9köy' Alıntı:Pek Yakında
9köy' Alıntı:Pek Yakında
Sota' Alıntı:pdesınglerı oldukca ıyı aynı sekılde scop ve seeer degerlerıde guzel
yenı gazla bırlıkte faturalarda daha dusecek gıbı duruyor eh:
t.taha' Alıntı:Detaylı okuyunca gördüm tabloda zx diye bir model daha varmış verimlilikte aşmış vallahi, bu ayrı bir model mi yoksa r32 uyarlı eski bir model mi, yeni bir modelse Türkiye'ye gelir mi.
t.taha' Alıntı:Mitsubishi verimlilik konusunda da ln serisi ile sektörde birinciliği ele alacak gibi görünüyor, bu konuda daikin ururu sarara ile az da olsa ön de idi fakat düşük soğutma kapasitesine sahip başlangıç modeli bile cep yakıyor, tek dilediğim fiyat bakımından ln ile fh serisi arasında uçurum olmaması, fakat aynı etiketle bile sürseler yeni kura göre alınacak stoklar fiyatları yukarı çekecektir.
zx mx bilmem ama bence yeni seriler piyasaya tam girdiğinde me nin güzel bir kampanya yapacağına inanıyorum.inşallah dişe dokunur birşeyler olurda insanlar yararlanır .sağda solda övülen teneke parçalarında çomakla dovul çalmaktan kurtulurlar en azından :yerlerde:9köy' Alıntı:t.taha' Alıntı:Mitsubishi verimlilik konusunda da ln serisi ile sektörde birinciliği ele alacak gibi görünüyor, bu konuda daikin ururu sarara ile az da olsa ön de idi fakat düşük soğutma kapasitesine sahip başlangıç modeli bile cep yakıyor, tek dilediğim fiyat bakımından ln ile fh serisi arasında uçurum olmaması, fakat aynı etiketle bile sürseler yeni kura göre alınacak stoklar fiyatları yukarı çekecektir.
o zx modeli buraya gelmez japonyada çok daha önceden üretilmiş bir model zaten eski test modelleri olabilir diye belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam. orada bulunurmu onuda bilemem tabiki ama değerler çok uçmuş aslında o değerler doğruda eurovente girnce ezip büküp belli kalıplara sokuyorlar.
mesela bazı sahtekarlar diyor p desing vs . neymiş daha alt kademede deneniyormuşta o klima düşük oluyormuş çok affedin hassiktir diyorum dhdeki Ado bile bu duruma güvenmeyim dedi itiraz etti oyun olduğuna dair.
9köy' Alıntı:t.taha' Alıntı:Mitsubishi verimlilik konusunda da ln serisi ile sektörde birinciliği ele alacak gibi görünüyor, bu konuda daikin ururu sarara ile az da olsa ön de idi fakat düşük soğutma kapasitesine sahip başlangıç modeli bile cep yakıyor, tek dilediğim fiyat bakımından ln ile fh serisi arasında uçurum olmaması, fakat aynı etiketle bile sürseler yeni kura göre alınacak stoklar fiyatları yukarı çekecektir.
o zx modeli buraya gelmez japonyada çok daha önceden üretilmiş bir model zaten eski test modelelri olabilir diye belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam. orada bulunurmu onuda bilemem tabiki ama değerler çok uçmuş aslında o değerler doğruda eurovente girnce ezip bükü belli kalıplara sokuyorlar.
mesela bazı sahtekarlar diyor p desing vs . neymiş daha alt kademede deneniğyormuşta o klima düşük oluyormuş çok affedin hassiktir diyorum dhdeki Ado bile bu duruma güvenmeyim dedi itiraz etti oyun olduğuna dair.