Cvp: Mitsubishi Electric Kasım 2017 Kampanyası.
Sota' Alıntı:
bu dolar kuru
sadece ME Calısıyor Heralde
La Arkadas Dıger Uretıcıler Eskı Fıyattan Yada Uzerıne Kıdım Kıdım Koyarak Zam Yaparken
Bu ME
1000 1000 Gecıyor Bırı Acıklasın :hayır:
he ebene açıklıyıyayım . kaşıntın tutmuş çağırmışsın boşa gitmesin.
ulan beyni gidik defol git buradan sayfamı sabote etme.
sen ne anlarsın kaliteden. eriyik teknoloci aşığı a dana krosu.
Gürcan dine kitaba saldırmıycaksan her şeyi ben doğru biliyorum demeyeceksen. gelip sadece sotayla uğraşabilirsin. :zuhaha:
he canım benim sana ME sadaka verecek tabi tabi.
hani bir konuya yazdıydım ya, bidene entepli kebapçı lokantacının birisi demişti ya.
adam gelcek bir kur fasulye istiycek yanına kışın turfanda yeşil biber istycek biberin tanesini tartsan 100 gram bir taneyelede doymaz. 250-300 gram biberi yer.
yanındada 1buçuk 2 ekmek yer bir tonda pul biberi döker fasulyenin içine. sonra koca lokantayı satın almış edasıyla kasaya gelir.
biberi yazarım yarım ekmekten fazlasını yazarım.
bu ne ya dersede.
siktir git ulan yavşak sen benim yarrağımı ye.
derim demişti. diye aktarmıştım ya bir yazımda entepli esnafı .
aynen sana geçerli götünden laf uyduracağına listelere bak tüm listeler bu forumda var. ulen geçen seneki kampanya ile aynı be tam incelmedim ama belki dahda uygun olanalr vardır.
lavuk 400 kar edicem diye yedin kazığı oturdun birol ustana gıcık forum kurdun yalanmı

ürt:
şimdide sözde beni kızdırcan :hayır: sanki ben satıyorumda.
ama az uyanık değilsin ha @ghostkiller1 sana yem atmış yemeişsin peşinden yazmamışsın.
dolar üstünden harbiden bu klimalar liste fiyatları öyle söylüyor. tam rakamları hatırlmasamda sanırım burda 1400-1600 bandında satılıyorlar 12likler.
ne yaparsın git hökümatamı isyan edersin Donald Trump mı isyan edersin.
bu kurların vs aslında üslkeden ülekyede tutarlılığı yok böürl tenekesi saldırdığında incelemiştim hatta @ Ado arkadaşta dhde konu vs açmıştı oda incelem yapmıştı ama bizden dah beter olan ülkede hemde en lat seri daha pahalı çıkıypr bizdeki pahalı seriler bazı ülkelerde ucuz çıkıyor vs vs.
bakın ben çok sağlam bir ağızdan duydum almanyada çok ucuz... , bana söyleyen kişide bir tandığından bire bir öğrendim dedi almanyada çok ucuz olduğunu.
am abu bilgi,ler nasıl geliyor orasını bilemiyoruz. Ado üstadın açtığı konuda bir arkadaşta, tam tersi almanyada 2 katı fiyat olduğunu yazdı. ki o kişide boş değildi hani bay incelemişti hatırladığımca.
neyse firma gene güzelliğini iyi kötü yapıyor alacak olanda kampanyayı kaçırmasın derim şahsen.
tabi senin gibi moloz anlamaz kaliteden orası ayrı konuda LEGE yle bir tutmaya çalışırsın mideayla bir tutmaya çalışırsın.
ne oldu len 2. zamzungu aldında ne oldu üstünde seri numarası bile çıkmadı değilmi.
elindeki klimada elini değdiğinde elinde kalıyor işte. yok bi gün displayı çalışmaz yok bir gün gazı kaçar.. len diyoz sana eriyik hırsızlama teknoloci ürünü bunlar.
Lege güzel ötüyormu bak çok üzülme çalıştırma sabaha kur onu kumandadan.. tabi çalışırsa kumandadaki fonksiyonlar.
sabah uyandırır seni .
sen me iste biz kıdım kıdım buluruz sana canını sıkma tam gomayız .
ne iş midea yok piyasada zam komadıda ondanmı yok acaba.
diğerleri zaten ne ettiği belli değil.
çal biraz daha yoksa Türkiyede ekonomi bozuldu satamayız diyorlar üreticilere.
sonada Lege ötüyo işte. giriyi (gree) ürünleri durmayı bilmiyor.
kullanmayı bilmeyenlerde amma ısıtıyor ha diye bileerr. nasıl olsa aç kapa kullandıkları için mahsur yok.
len komik adamsın ya.. diyosunki abi benim gücüm yetmez me almaya.
sonra Gürcana diyosun sen benim ne maaş aldığımı bilyorsmusun diye bozuk çalarsın bu ne perhiz.
cimriyim de bitsin işte
diğer ertesi gün abi bilgisayra topladımki diyorsun.
len ne bok yersen ye herkes istediğini alır pahalı gelirse de almaz senmi düzelticen kuş beyninle memlekti. esas mercilere bulşamayp sözde klavyeden sallıycan. mantıklı ol sataşma karıncalı beyninle sana fikrini soran yok kaliteye sataşma teres.
bak oyalanmak istiyorsan dh ye git ordada dolu eregen var hökümata felan saldır. burda bana sataşma.
yettmi len . neyse yeter ya cimrilik senin ruhunda var senlemi uğraşayım.
git börül gibi lafın sağından solunda çek yaz ya eniyisi capon capon gübre pardon zübre ucuz olmak niyetiyle gelmedi buraya ucuz alan dadnik alır.
ekonomi bozulur çin malı en iysi abi biz bunları hemde caponyadan getiryok.
orcinal alaın orcinal
@ghostkiller1 sana teslim bu cimri.