Sota' Alıntı:yaz gunu ıc unıtesı donan 1 ton haıer gorduk zahahahahaaha
turkıyeye ozel gelıp yazılım guncellemesı cektıler gene adam olmadı
geos serısı yerıne tıde yollamaya baslamıslardı
:
viranufuk' Alıntı:Bende bugün çok arastirip ve fh35ve serisini aldim kasım kampanyasindan inşallah versigimiz paraya değer samsung almayı düşünüyordum nette bir çok fırında bu marka tavsiye ediliyordu aldık biraz pahali 9 takside aldık teslimat yılbaşından sonraya kaldı
Sota' Alıntı:viranufuk' Alıntı:Bende bugün çok arastirip ve fh35ve serisini aldim kasım kampanyasindan inşallah versigimiz paraya değer samsung almayı düşünüyordum nette bir çok fırında bu marka tavsiye ediliyordu aldık biraz pahali 9 takside aldık teslimat yılbaşından sonraya kaldı
Merhaba Hayirli Ugurlu Olsun
Imkanlar Dahilinde Alinabilecek En Iyi
Marka ve Modeli Tercih Etmissiniz
Gule Gule Kullanin...
Sota' Alıntı:Vakumlama Konusunu Mutlaka
Okuyun
Ola ki
Vakumsuz Kurulum Yaptirmayin
Yapilirsa Dahi Forumu Imzalamayin
Forumumuza Bu Konu Mevcut
Mutlaka Göz Gezdirin
Montaj Fotograflarini , Videolari
Foruma Eklerseniz Seviniriz
Daha Sonrasinda Kullanim
Tecrubeleriniz Aktarirsaniz
Ayni Model Cihazi Alacak Arkadaslar icin
Referans Niteliği Tasirsiniz... :
Ziya_17' Alıntı:Abi selamlar ben bugün gittim ME ye ve kampanyalı fiyatlar yeni geldiğini soylediler. msz dm 35 va yi 3500 liraya aldım peşin fiyatina. Çalışali su anda 2- 3 saat oluyo ama dediginiz gibi çok sessiz çalışıyo. Ayrıca calisanlar da çok ilgili ve kaliteli olduklari belli oluyor. İlginiz için çok tesekkur ederim. Allah razi olsun
Kuman0722' Alıntı:Ziya_17' Alıntı:Abi selamlar ben bugün gittim ME ye ve kampanyalı fiyatlar yeni geldiğini soylediler. msz dm 35 va yi 3500 liraya aldım peşin fiyatina. Çalışali su anda 2- 3 saat oluyo ama dediginiz gibi çok sessiz çalışıyo. Ayrıca calisanlar da çok ilgili ve kaliteli olduklari belli oluyor. İlginiz için çok tesekkur ederim. Allah razi olsun
Eminmisiniz ben sf 35 3500 aldım 3 gün önce
Sota' Alıntı:Kuman0722' Alıntı:Eminmisiniz ben sf 35 3500 aldım 3 gün önce
Cok Guzel Fıyat Hayırlı Olsun Gule Gule Kullanın
2016 Yılı Fıyatlarına Gore Almıssınız :
Kuman0722' Alıntı:İzmir Bornova moment klima