Minik dostlarımız (Kediler, köpekler, kuşlar balıklar)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benim arkadaşta vardı, karın deşen jack gibiydi. Sahibi dışında kimse elleyemez o'da sahibi kızına zarar verince duvara vurmuş 😁 kediyi görünce yol değiştirmek zorunda kalıyordum arkadaşin evinde 😁
Aynısı vardı evde iki kişi dışında kimse ile işi olmazdı 5 sene baktık yabancı gelince strese grip çok gergin olurdu dokunanı haşlardı affetmez..

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynısı vardı evde iki kişi dışında kimse ile işi olmazdı 5 sene baktık yabancı gelince strese grip çok gergin olurdu dokunanı haşlardı affetmez..
Kediye sevmek için yaklaşılmaz. Kedi seveceği, sevdireceği kişiye kendisi gider. (Hepsi değil ama genel olarak öyle.)

Bu arada fotoğrafta bayağı sarı çıkmış. Aslında çoğunlukla beyaz. Sadece sırt bölgesinde sarı deseni var. Ama bir ay geçsin, dökülen tüyleri yerine gelsin, güzel olacak gibi geliyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bizimkisi çok ufaktı anası bırakmış kardeşleri öldü.
Evden sadece iki kişiyi gördü ve öyle büyüdü o iki kişiyi ailesi belledi kalanı düşman onun için evcilleşmedi kısacası sadece o iki kişi için evcil ve şirindi :haha1

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Gri tonlu olanlarda öyle bir naiflik var. Çok fazla saldırgan karakterde değiller. Bizim bir siyam vardı, hanımla konuşuyorlardı. Çok çenesi vardı.
Mischa çok meraklı, her şeyden haberi olacak, sevdirmek isterse kucağa gelir ama kendisi isteyecek, kusacagi zaman banyoya gider ve en güzeli saklambaç oynayacağı zaman iki ayak üstüne kalkıp bacaklarıma vurur kaçar saklanır, odaya gidere nerde bu deyip görmezden gelip kapıdan çıktığım ana tekrar koşup bacaklara vurup yine saklanır 😁bazen poposuna vurup ben kaçıyorum hemen başlıyor oyuna acayip akıllı 🤣

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Mischa çok meraklı, her şeyden haberi olacak, sevdirmek isterse kucağa gelir ama kendisi isteyecek, kusacagi zaman banyoya gider ve en güzeli saklambaç oynayacağı zaman iki ayak üstüne kalkıp bacaklarıma vurur kaçar saklanır, odaya gidere nerde bu deyip görmezden gelip kapıdan çıktığım ana tekrar koşup bacaklara vurup yine saklanır 😁bazen poposuna vurup ben kaçıyorum hemen başlıyor oyuna acayip akıllı 🤣
Şu an aynı hareketleri yapıyor. Aşırı meraklı, çıkabileceği her yere çıkacak. Pusuya yattıkları zaman bayılıyorum, bir de av pozisyonunda arkayı salladıkları zaman bence çok sevimli oluyorlar.

@TC Yıldırım , uyku ne durumda? :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kediler kadar temiz hayvan yok bizimkisi can verirken tuvalet için sürüne sürüne kumuna kadar gitti anlatamam değişik birşey gitme gitme dedik sürüne sürüne gitti birde üstünü örtmeye çalışıyor garibim 2 saat sonra kaybettik.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Göbeğinde bir yer aç bakalım babalık 🙃🐈‍⬛😁

1000009716.jpg

Geri
Üst Alt