Oh oh çok şükür. Çözümde bir nebze yardımımız olabildiyse ne mutlu. Bu arada yöntem çok iyi olmuş. Bazen çok uğraştırıyorlar tartılırken.Tarmanın en kolay yolu kendisi giriyor
Kilo almaya başlamışız hastalık sonrası +200 gram
En büyük pay sizin hersey için teşekkür ederim. Bu arada hala büyük tuvaletini yaparken defalarca kazıp etrafa dağıtarak yapıyor. Başında beklemek zorundayım. Epey sert yasada sona doğru biraz yumuşak yapıyor. Geçiş süreci diye düşünüyorumOh oh çok şükür. Çözümde bir nebze yardımımız olabildiyse ne mutlu. Bu arada yöntem çok iyi olmuş. Bazen çok uğraştırıyorlar tartılırken.
Elimizden birşey gelebildiyse ne mutlu. Çok sevindim. Sertlik durumu gayet normal bir süreç. Zaten birdenbire çok katı hale gelirse bu kez konstipasyon (Kabızlık) ile uğraştırır. O daha da zor bir süreç allah korusun. Bu arada aklınızda olsun. Yaklaşık 15 ile 21 gün sonra panacur uygulamasını bir kez daha yapacaksınız. Ya da rutin iç parazit uygulamasını (3 ayda bir yapılması gereken) o tarihe denk getirerek erişkin ve ilaçtan etkilenmeyen parazitleri tamamen uzaklaştırmış olacaksınız. 15 gün sonra iç parazit uygulamasını yaptırmanız daha sağlıklı olur çünkü orada uygulanan ilaç geniş spektrumludur. (Nematod, Trematod ve cestod etkinliği)En büyük pay sizin hersey için teşekkür ederim. Bu arada hala büyük tuvaletini yaparken defalarca kazıp etrafa dağıtarak yapıyor. Başında beklemek zorundayım. Epey sert yasada sona doğru biraz yumuşak yapıyor. Geçiş süreci diye düşünüyorum
Kutulara girmeyi çok seviyorlar bizimki fırın tepsisinin içine boylu boyuna fırınlanacak şekilde yatmıştıTarmanın en kolay yolu kendisi giriyor
Kilo almaya başlamışız hastalık sonrası +200 gram
O zamanda insanın çiğ çiğ yiyesi geliyor. (Ben artık susayım, yanlış anlaşılacak diye korkuyorum.)Kutulara girmeyi çok seviyorlar bizimki fırın tepsisinin içine boylu boyuna fırınlanacak şekilde yatmıştı
15 günden önce test yapmamaya dikkat edin. Mevcut rapid test kitleri (Aslında native bakı ve flotasyon dışındaki tüm diğer laboratuar uygulamaları da) erişkin parazitlerde sonuç verir. O yüzden tedti 15 günden sonra ve saat sabah 10:00 ile 13:00 arasında yapmaya dikkat edin.Panacur neredeyse antibiyotik ile birlikte 4. Kür olacak ama evet 1 kür daha 15 gün sonra güvenlik açısından verecektim. Bu süreçte özel bir temizlik malzemesi ile 2 aydır her tuvalet sonrası anüsünü temizledim tekrar bulaşmasın diye ve 3 defa koltuktar ve ulaşabildiği her yer 120 derece buhar makinesi ve klorak bazli temizlik malzemesi ile temizlendi bir test daha alacağım 10 gün sonra bir dışkı testi daha yapacağım. Kapalı kutusu vardı catit smartsift marka. Hastalığı süresince kaldırdım zira bulaşınca temizliği zordu. Klozete alıştırma aparatı aldım onu deneyeceğim
Mümkünse mamayı kendiniz hazırlayın.!slowfood kediler hazır mama mı yemeli yoksa ev yemeği mi?Hangisi daha besleyici?
Bendeki acayip yemek seçiyor, tavuk kaynattigimiz zaman yüzüne bakmıyor, pahalı mamalar alıyorum yüzüne bakmıyor. Attığım mamanin haddi hesabı yokMümkünse mamayı kendiniz hazırlayın.!
İçinde koruyucu, renklendirici kimyasallar ne olursa olur hayvanın bağırsak florasını baştan sona değiştiriyor.
Uzun süre profosyonel seviyede balık hobisiyle uğraştım.
Hafta 1/2 defa balıkları sebze yemeye zorlardım.