Kedi ile şaka yapılmaz pençeyi geçiriverir affetmezUslu duruşuma bakmayin aklım yeni gelen çiçekte
Görsel güncelse maaşallah. Zayıflığı belli oluyor ama genel kondisyonu iyi görünüyor. Bu arada fotoğrafın lisansı acilen alınmalı bana göre. Tam stok foto kıvamında olmuş.Uslu duruşuma bakmayin aklım yeni gelen çiçekte
Foto dün çekildi, bundan daha zayıftı veterinere gittiğinde, durumu iyi demişlerdi.Görsel güncelse maaşallah. Zayıflığı belli oluyor ama genel kondisyonu iyi görünüyor. Bu arada fotoğrafın lisansı acilen alınmalı bana göre. Tam stok foto kıvamında olmuş.
bu hangi ressamın tablosuydu yaUslu duruşuma bakmayin aklım yeni gelen çiçekte
Öğrenmedin mi orada sistem öyle 10 kere git gel yapmadan çözüm yokslowfood az önce görüştüm, kan tahlili yada 6 haftalık dedi sanırım b12 takviyesinden bahsetti. Ishal neden kaynaklanıyor bulmamız lazım falan dedi. 150 euro kan tahlili 300 euro b12 takviyesi falan filan. Ben antibiyotik iğnesi dedim yok araştırma lazım vs diyorlar. Dedim ki bunu en başta yapmanız lazım hayvan mahvoldu, arkadaşım veteriner baştan beri yanlış yapıyorsunuz deyince bir çekindi ama değişen birsey yok. Yüksek proteinli, karbonhidratsiz mamalar alıp yanında bahsettiğiniz probiyotikler ile destekleyeceğim. Sanırım bu şekilde daha faydalı olacak Mischa için
Yıldım yeminle bunlarla kavga etmekten. Hepsiyle mahkemelik oluyorum sonraÖğrenmedin mi orada sistem öyle 10 kere git gel yapmadan çözüm yok
Bide orası var şikayet etse tazminat bile alıyorlarYıldım yeminle bunlarla kavga etmekten. Hepsiyle mahkemelik oluyorum sonra
önceden yüzümüze bakmazdı doktorlar hastanelerde rehin kalırdık. reis sayesinde artık beğenmediğimiz doktoru dövebiliyoruz hamdolsun. var mı böyle rahatlık hollanda da? yok!Bide orası var şikayet etse tazminat bile alıyorlar
Orda kavga bile edemiyorsun bizdeki rahatlık yok
Daha önce yazdığım mesajı yineliyorum. Eğer fotoğraftaki hali güncel ise riskli tabloyu bir nebze atlatmış gibi görünüyor. İşin tuhaf olan tarafı ben hastane bünyesinde çalışırken söz konusu analizleri hasta giriş yaptığı anda isterim. Eğer hasta sahibi onaylamazsa yapabileceğim çok fazla bir şey olmaz. O zaman mevcut muayene yöntemleriyle koyduğum teşhise en kötü tablo üzerinden müdahale ederim. Bu benim hekim taktirim diyebilirim. Açıkçası bu kadar sıvı elektrolit kaybı olduktan sonra, hastanın durumu artık iyileşmeye başlamışken laboratuvar tetkiki istemek hasta sahibinin de kafasını karıştırır ki bence karıştırmalıdır. Bu arada eğitmen arıyorlar mıymış? (Şakayla karışık. )slowfood az önce görüştüm, kan tahlili yada 6 haftalık dedi sanırım b12 takviyesinden bahsetti. Ishal neden kaynaklanıyor bulmamız lazım falan dedi. 150 euro kan tahlili 300 euro b12 takviyesi falan filan. Ben antibiyotik iğnesi dedim yok araştırma lazım vs diyorlar. Dedim ki bunu en başta yapmanız lazım hayvan mahvoldu, arkadaşım veteriner baştan beri yanlış yapıyorsunuz deyince bir çekindi ama değişen birsey yok. Yüksek proteinli, karbonhidratsiz mamalar alıp yanında bahsettiğiniz probiyotikler ile destekleyeceğim. Sanırım bu şekilde daha faydalı olacak Mischa için
Ben veteriner deyince aynı zamanda hekim olarak da geçtiğini düşündüm kusura bakmayın bahsettiğiniz probiyotikleri bugün petshoplarda bulamadim. Online almam gerekecek. Hills mamasını aldım dilini bile sürmedi, yemek konusunda çok seçici, whiskas ve felix sosunu sevip yiyor o yüzden mama konusunda çok sıkıntı çekeceğim zira bu mamalar ile düzelmeyecek gibi. İşim gerçekten zorDaha önce yazdığım mesajı yineliyorum. Eğer fotoğraftaki hali güncel ise riskli tabloyu bir nebze atlatmış gibi görünüyor. İşin tuhaf olan tarafı ben hastane bünyesinde çalışırken söz konusu analizleri hasta giriş yaptığı anda isterim. Eğer hasta sahibi onaylamazsa yapabileceğim çok fazla bir şey olmaz. O zaman mevcut muayene yöntemleriyle koyduğum teşhise en kötü tablo üzerinden müdahale ederim. Bu benim hekim taktirim diyebilirim. Açıkçası bu kadar sıvı elektrolit kaybı olduktan sonra, hastanın durumu artık iyileşmeye başlamışken laboratuvar tetkiki istemek hasta sahibinin de kafasını karıştırır ki bence karıştırmalıdır. Bu arada eğitmen arıyorlar mıymış? (Şakayla karışık. )
Devamına gelince. Açıkçası tavsiyemde çok ısrarcı olmak istemiyorum, ürünle bir bağım olduğu düşünülmesin diye. Ama son bir kez hatırlatmak istiyorum. Hatta bu kez çok üstü kapalı değil biraz daha açıkça anlatarak. Normal koşullarda purina grubunun Veterinary diet serisi dışında neredeyse tüm mamaları market maması tabir ettiğimiz mamalardır. Evet tükettirilebilir ancak özellikle nekahat dönemlerinde bizlerin tavsiye ettiği mamaları edinebilmeniz candaşın sağlığı açısından kritik öneme sahip olabilir.
Bunun dışında dikkat ettiyseniz ben çok fazla hazır ürün kullanılması taraftarı değilim. Hatta mevcut kliniğim daha merkezi bir yerde olsaydı (Açıkçası nefret ettiğim ama gözetmek zorunda olduğum kısım ticari kaygı) tüm hasta sahiplerimi BARF diyetlerine yönlendirirdim. Sizde bulunduğunuz yerde aynen bu isimle araştırabilirsiniz. Bunun dışında en sağlıklı probiyotik ve aynı zamanda içeriğinden dolayı prebiyotik kendi koşullarınızda yapabilirseniz yoğurttur. Ancak bunu özellikle evde yapılan dememin yegane sebebi yoğurt üretim teknolojilerinin de yoğurdu son dönemde yoğurt olmaktan çıkarmasıdır.
Sürece göre takip etmeye devam edelim. Bu arada kusura bakmazsanız birşeyi belirtmek istiyorum. Bunun için belki bana kızabilirsiniz ama Veteriner Hekimi.
Veteriner değil. Bunun sebebi de veteriner kelimesinin "Hayvan, Hayvanla ilgili" anlamına gelmesi. Tekrar kusura bakmayın diyerek Mischa candaşınıza ve size sağlıklı günler dilerim.
Açıkçası normal koşullarda iştahı tamamen kapalı ve direkt sıvı sağaltımına alacağımız neredeyse tüm hastalarımızda tek ilgilenilen mama budur. Ama fıstık gerçekten diğer mamalara ciddi alışmış. O zaman biraz üçkağıt deneyebiliriz. Eğer mümkün olursa whiskas ya da felixin pouche soup dediğimiz sıvısı fazla ve gravy içeren ürünlerinden beğendiği hangisiyse onunla karşıtırıp vermeyi deneyebilirsiniz. Mamanın üretici sayfasını da paylaşayım;Ben veteriner deyince aynı zamanda hekim olarak da geçtiğini düşündüm kusura bakmayın bahsettiğiniz probiyotikleri bugün petshoplarda bulamadim. Online almam gerekecek. Hills mamasını aldım dilini bile sürmedi, yemek konusunda çok seçici, whiskas ve felix sosunu sevip yiyor o yüzden mama konusunda çok sıkıntı çekeceğim zira bu mamalar ile düzelmeyecek gibi. İşim gerçekten zor
Çöpe attığım mamanin haddi hesabı yok. Sokak kedisi de olmadığı için atmak zorunda kalıyorum. Hills mamasinin üstüne whiskas sosunu döktüm direk anlıyor. Yarın başka bir veteriner hekim bakacağım, karbonhidratsiz hypoallergeen mama bakacağım ve bahsettiğiniz probiyotikleri sipariş edeceğim. Yeme içme, oyun oynama vs sorun olmadığı keyfi yerinde olduğu için bir nebze rahatım. Sadece tuvaletini yaparken peşinde dolanmak yıldırdıAçıkçası normal koşullarda iştahı tamamen kapalı ve direkt sıvı sağaltımına alacağımız neredeyse tüm hastalarımızda tek ilgilenilen mama budur. Ama fıstık gerçekten diğer mamalara ciddi alışmış. O zaman biraz üçkağıt deneyebiliriz. Eğer mümkün olursa whiskas ya da felixin pouche soup dediğimiz sıvısı fazla ve gravy içeren ürünlerinden beğendiği hangisiyse onunla karşıtırıp vermeyi deneyebilirsiniz. Mamanın üretici sayfasını da paylaşayım;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Özellikle içindekilere göz atacak olursanız normal koşullarda sıvı sağaltımıyla verebileceğimiz neredeyse tüm içeriği bu mamayla kendisine verebiliyoruz. Ayrıca mama isimlendirmesinde daha önce bahsettiğim urgent care ibaresi de mevcut. Ancak yememesi ayrı bir handikap. İşte bu yüzden hastayı kabul edip native bakıda parazitin teşhisinden hemen sonra doğrudan sıvı sağaltımına başlıyoruz. Gerçekten sistemlerini anlayamadım gitti.
Son olarak bir ürün daha önereceğim ancak onu da tüketmeyeceğinden artık korkuyorum. O yüzden alternatif olarak bir başka klinikle de iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Normalde okuldan arkadaşlarımız vardı bölgede hizmet veren ancak Türkiye'ye dönüş yaptılar. Çok sık görüşmediğimiz için de bölgeyle ilgili başka bir klinik tavsiyesi şimdilik alamıyorum. Son çare onu da bir deneriz.
Ürün;
Viyo Recuperation Cat.