Minik dostlarımız (Kediler, köpekler, kuşlar balıklar)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Üstadım burda insanlar ve hayvanlar için sağlık olayı gerçekten sıkıntılı. Burda her şey çok güzel, sağlık kuralları dışında. 40 derece ateşle eşimi acile götürdüm ufak birsey yapmadılar. Acile randevu almadan gidemezsin, serum vs asla, antibiyotik hayal vs.çok uzun hikaye ve sıkıntılı bir anlayacağın🙃
Hastaneler boş gece in cin top oynuyor orda :kiskis

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bu çalışma alışkanlıklarımla ya çok zorluk çekerim ya da bir numara olurum gibi geliyor. Gerçekten insanı korkutmuyor değil. Evet bizler de bazı uygulamaların kontrolsüz olarak yapılmasına karşıyız ancak bu yaklaşım artık gerekli olanın da gözardı edilmesi ve ertelenmesi aşamasına geldiğinde herkes için zor olur düşüncesindeyim. Tabii mevcut koşullarda bizim de ilaca v.b. ulaşım koşullarımız gün geçtikçe zorlaşıyor. Acaba aynı seviyeye gelmemiz için mi çalışılıyor? (İroni içerir, lütfen, istirham ediyorum üyelerimizden konu siyasi polemiğe dönüşmesin, lütfen.)
Burda öncelik hayvanlar yada insanlar öncelikle vücutları kendisi savaşıp iyilesmeli fakat bunu ölçüsüz ve çok uç noktalarda yapıyorlar. Doğru mu yanlış mı sorguluyorum ve açıkçası arada kalıyorum zira Türkiye'de ilaç yazma fabrikası gibi bazı doktorlar. Şu var ki buradaki doktor ve veterinerler gerçekten deneyimsiz.
Herhangi bir geri dönüş yapmazlarsa bilgilendirmeye devam edin isterseniz. Ona göre sizin uygulayabileceğiniz preparatlarla en azından genel durumunu düzeltmeye bakalım.
Tabi ki çok sevinirim , şuan verdikleri

1000008331.jpg

probiyotigi vermeye çalışıyorum, çöpe gidenler dışında 5 paket daha olması lazım 🙂

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Koridorlar vs hep boş personel bile yok geceleri.
Avrupa yani ters geliyor boş hastane görmek ses seda insan yok.
Randevusuz zaten acile bile gidilmez, gündüzleri doktor başı 10 hasta anca bakarlar. Hastahaneler Türkiye'deki en lüks hastahanede daha lüks, piyano çalanlar, garsonlar ne içersiniz diye sorar vs ama doktorlar da deneyim malesef yok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Randevusuz zaten acile bile gidilmez, gündüzleri doktor başı 10 hasta anca bakarlar. Hastahaneler Türkiye'deki en lüks hastahanede daha lüks, piyano çalanlar, garsonlar ne içersiniz diye sorar vs ama doktorlar da deneyim malesef yok
Dişçi bile 10 kere çağırıyor orda ondan sonra tedavi ediyor.
Devletten ödeme almak için extra randevu işi çıkartıyorlar. İşin varsa yandın git gel git gel .

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Burda öncelik hayvanlar yada insanlar öncelikle vücutları kendisi savaşıp iyilesmeli fakat bunu ölçüsüz ve çok uç noktalarda yapıyorlar. Doğru mu yanlış mı sorguluyorum ve açıkçası arada kalıyorum zira Türkiye'de ilaç yazma fabrikası gibi bazı doktorlar. Şu var ki buradaki doktor ve veterinerler gerçekten deneyimsiz.

Tabi ki çok sevinirim , şuan verdikleri

1000008331.jpg

probiyotigi vermeye çalışıyorum, çöpe gidenler dışında 5 paket daha olması lazım 🙂
Ürün yakın zamanda piyasaya sürüldü sayılır. İçeriğini incelemiştik. Bitirene kadar kullanmanızda fayda var. Özellikle iştah konusunda sıkıntılar olduğu için tükettiremiyorsunuz. Mümkün olursa probiyotic kullanımını 1 aya uzatmaya çalışın. Protexin grubunun pro-kolin advanced ya da plus formunu kullanabilirsiniz. Synbiotic d-c tablet olarak verilir. Tablet yutturma enjektörü dediğimiz bir aparatla çok kolaylaşır. Son olarak metronidazole devam ederken hills veterinary diet a/d mama temin edin. Yeme isteği konusunda çok farkedeceğini göreceksiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken, bu mama nekahat dönemine özeldir. 2 haftayı geçen kullanımlardan kaçının.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Mama konusunda şuan hassa bağırsaklar için özel bir mama veriyorum, birde en başta beaphar ishal kesicisini kullanmıştim. Dediğiniz prebiyotik den burda varmış yarın alırım, bendekini yemezss🙃

1000008332.jpg
1000008333.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Mama konusunda şuan hassa bağırsaklar için özel bir mama veriyorum, birde en başta beaphar ishal kesicisini kullanmıştim. Dediğiniz prebiyotik den burda varmış yarın alırım, bendekini yemezss🙃

1000008332.jpg
1000008333.jpg
Bir ay kullanmaya devam edeceğiniz için probiyotiği almanızda fayda var. Tamamını kullanmış olursunuz. Ayrıca mama konusundaki tavsiyem yanlış anlaşılmasın, benim tavsiye ettiğim ürün normalde bizim klinik bünyesinde kullandığımız, rutin kullanımda içerdiği protein ve diğer içerik çok yüksek olduğu için önerilmeyecek bir nekahat dönemi besini. Dolayısıyla hills a/d normalde sıvı sağaltımının mümkün olmadığı hastalarda sıvı elektrolit dengesizliğinin düzenlenmesi için tavsiye edilir. İçeriğinde domuz ve yan ürünleri bulunur bilginiz olsun. Aynı zamanda esansiyel aminoasitler, mineral ve vitamin kombinasyonu içerir.

Purina one grubu normal koşullarda hastalık haricinde bağırsak peristaltiği hassas, en küçük mama değişikliğinde ishale yatkın hastalarda rutin mamadır. Dolayısıyla ilerleyen dönemde kullanmanızda bir sakınca olmayabilir. Ancak eğer hastalık iyileştiğinde benzeri belirtiler görülmüyorsa, özellikle genç candaşlar da pek kullanımını tavsiye etmeyiz.

Beaphar' ın pasta formundaki intesto pro' nun içeriğinde aluminyum hidroksit ve zeolit bulunur. Normalde zeolit (Klinoptilolit) bizim su çekmek istediğimiz her alanda peklik yaratmak için kullanılabilir. O yüzden bitene kadar kullanabilirsiniz. Sonrasında zaten candaşınız sizinle sürekli birlikte olacağı için malt pasta ürünlerinden temin etmelisiniz ama o hastalık süreci atlatıldıktan sonra detaylı konuşulabilir.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bir ay kullanmaya devam edeceğiniz için probiyotiği almanızda fayda var. Tamamını kullanmış olursunuz. Ayrıca mama konusundaki tavsiyem yanlış anlaşılmasın, benim tavsiye ettiğim ürün normalde bizim klinik bünyesinde kullandığımız, rutin kullanımda içerdiği protein ve diğer içerik çok yüksek olduğu için önerilmeyecek bir nekahat dönemi besini. Dolayısıyla hills a/d normalde sıvı sağaltımının mümkün olmadığı hastalarda sıvı elektrolit dengesizliğinin düzenlenmesi için tavsiye edilir. İçeriğinde domuz ve yan ürünleri bulunur bilginiz olsun. Aynı zamanda esansiyel aminoasitler, mineral ve vitamin kombinasyonu içerir.

Purina one grubu normal koşullarda hastalık haricinde bağırsak peristaltiği hassas, en küçük mama değişikliğinde ishale yatkın hastalarda rutin mamadır. Dolayısıyla ilerleyen dönemde kullanmanızda bir sakınca olmayabilir. Ancak eğer hastalık iyileştiğinde benzeri belirtiler görülmüyorsa, özellikle genç candaşlar da pek kullanımını tavsiye etmeyiz.

Beaphar' ın pasta formundaki intesto pro' nun içeriğinde aluminyum hidroksit ve zeolit bulunur. Normalde zeolit (Klinoptilolit) bizim su çekmek istediğimiz her alanda peklik yaratmak için kullanılabilir. O yüzden bitene kadar kullanabilirsiniz. Sonrasında zaten candaşınız sizinle sürekli birlikte olacağı için malt pasta ürünlerinden temin etmelisiniz ama o hastalık süreci atlatıldıktan sonra detaylı konuşulabilir.
Bahsettiğiniz mamaya bugün bakacağım, bu arada bugün veteriner aradı 3 gün kadar daha beklememi sonra duruma göre bakacaklarını söylediler. Buğün biraz sert yaptığını ama karara ara bazen sıvı bazen sert yaptığını söylesem de beklememi söylediler.
Aşağıdaki ürünü buldum giardia olan kediler için karbonhidrat olmayan bir ürün, yada elektrolit vs içeren mamalar var

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bahsettiğiniz mamaya bugün bakacağım, bu arada bugün veteriner aradı 3 gün kadar daha beklememi sonra duruma göre bakacaklarını söylediler. Buğün biraz sert yaptığını ama karara ara bazen sıvı bazen sert yaptığını söylesem de beklememi söylediler.
Aşağıdaki ürünü buldum giardia olan kediler için karbonhidrat olmayan bir ürün, yada elektrolit vs içeren mamalar var

Bu ürünün rutinden belki tek farkı protein içeriğinin biraz daha artmış olması. (Zaten ürünü düşük karbonhidrat olarak tanımlamışlar.) Ayrıca vermal toz dediği içerik bir miktar aktif kömür (Tıbbi olarak kullanılan aktif kömür hindistan cevizi kabuğundan üretilir.) ve yukarıda bahsettiğim zeolit içerir. Dolayısıyla elinizdeki materyallerden çok fazla farkı olmayacaktır. Benim bahsettiğim ürünü muhtemelen bu tür mağazalardan zor bulabilirsiniz. Bu arada gelişmelere bakacak olursak, kıvamda sertleşme görülmeye başladıysa siz mevcut rutinle devam edin. Bulabilirseniz yine alın ve tüketin ancak miktarlar yalnızca 3-5 günlük süreler olmalı. Şu anki durumuna göre 2 haftalık periyot geçerli değil. Onun dışındakileri zaten paylaşmıştım. Temin edebilirseniz probiyotik ve prebiyotik içeriklerin özellikle sindirim sisteminin doğal mikroflorasını yerine getirmesinin yanında o mikrofloranın etkinliği ile bağışıklık sistemini de güçlendirmesi etkisi de mevcuttur. Tekrar geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt