Hiç durmadığını düşün yine de taş çatlasın 1.1kw yakıyordur zira ben 16 da tetslerini yaptım tükettiği değer kabaca bu. Hem İLK 1 saat, yani ortamı iklimlendirdiğinde düşeceği kısmı yazmıyorum gönlünüz olsun diye en üst limitini yazıyorum.
Öte yandan en alt limitleri ile Olefini sadece bir oda için 330, Hotpoint sadece bir oda için 380, Vestel sadece bir oda için 550watt harcayan bendeki diğer klimaları düşününce bütün evi konfor koşullarına getirip salonu buzhane yapan bir klima için kişisel nedenlerle algı oluşturma çabası içinde görüyorum sizi.
Midea bizim babamızın markası değil, ürün güzel çıktı, insanlara önerdik, aldılar, güzel olduğunu doğruladılar ve kullanıcı deneyimlerini paylaşıyorlar.
Siz ürünü almak istediniz, firmanın tavrını tutumunu ve iletişim becerisini beğnmediğiniz için güvenmeyip almadınız ki en doğal hakkınızıdr.
Eleştiri de en doğal hakkınızdır ancak her kullanıcıya bir kulp takıp firmaya alttan giydirme çabanız da konuda fazla sırıtıyor.
Bence kendinize bir konu başlığı açın ve Midea ile nasıl bir sorununuz var ise orada her gün tek tek hiç bıkmadan dile getirin. Firmanın iletişim konusunaki beceriksizliğini anlatın, ulaşılabilir olmadıkları ve size güven vermedikleri ile ilgili düşüncelerinizi dile getirin ancak bu konu başlığını baltalamayın lütfen.
Kullanmadığınız bir ürün ile ilgili takındığınız negatif tavır bizim forumumuzun bakış açısına ters her şeyden evvel.
Yani burada bir marka karşıtlığı yaptığınız o kadar belli ki, max bütçem 13bin diyen adama 24.000btu LG öneriyorsunuz yeter ki Midea almasın diye.
Almasın kardeşim midea bizim babamızın oğlu da değil sponsorumuz da değil hiç bir şeyimiz de değil. Ancak sizin yaptığınız da doğru değil.
Sota da eğer midea içeriklerinden rahatsız ise dile getirmesi yeterli. Konu başlıklarını sileriz, Forumda Midea ismini yasaklarız olur biter.
Eğer kişisel hırslar veya çıkarlar doğrultusunda içerik üreteceksek son kullanıcıya nasıl bir fayda sağlayabileceğiz birisi izah etsin.