S
sisperdesi
Aktif Üye
- 28 May 2022
- 255
- 30
Bugun fg europe tarafindan arandim. Urunle ilgili memnuniyetin soruldu. Servis formunu gonderdiler.
Güzel gelişme. Her tüketiciye uygulanıyor mu acaba?Bugun fg europe tarafindan arandim. Urunle ilgili memnuniyetin soruldu. Servis formunu gonderdiler.
Isıtma modunda tespit etmiştik bu durumu. kasa genleşme sesi yapıyor gerçekten. Bunun için farklı uygulamalar var.Benim klima 12 binlik prime daha 10 ay oldu olmadi geceleri catir cutur plastik genleşmesi bazen yataktan sicratiyor varmi baska yasayan ic unite montajinda delik aralarimi kasintili oldi acaba
İlginç. Bununla ilgili ısıtmada kod değiştirip sorunu çözmüştük.Bende sogutmada oluyor abi isitmada kullanmadim cihazi hic sogutmada sakiz patlatir gibi cat cut cat cut
Olası bir fiyat değişiminden etkilenmemek için Midea extream save 12000 btu klimayı bugün gidip bayiden aldım. Bilgi ve destekleriniz için teşekkür ederim. Adem HelvacıHocam baş sağlığı dileğiniz için çok teşekkür ederim.
Pvc konusuna açıklık olsun diye fotoğraf çektim onu atacam. Pvc eski olduğu için pencere, kapı aralarından ve pvcnin bazı noktalarından çok büyük olmayan hava geçişi oluyor. (Kışın soğuk hava gelmesi ile fark ettim ama dediğim gibi az bir geçiş)
9000 btu odayı soğutur dediğiniz gibi ama hem uzun vadede başka eve geçince kullanışlı olması hem de ihtiyaç halinde evin diğer kısımlarında da havayı biraz kırabilmesi için 12000 btu düşünüyorum.
Adem Helvacı
Günümüz koşullarında akılcı bir iş yapmışsınız zira daha bu gün klima montajında tarafların sorumlulukları içerikli bir video çektim ve o videoda da ''Ben size şu an bu cümleleri söylerken fiyat listeleri değiştiriliyor'' demiştimOlası bir fiyat değişiminden etkilenmemek için Midea extream save 12000 btu klimayı bugün gidip bayiden aldım. Bilgi ve destekleriniz için teşekkür ederim. Adem Helvacı
Tatil günlerinde sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz. Ancak şuan burdan bana ulaştınız madem dm üzerinden bilgilerinizi iletir misiniz? En hızlı şekilde sizle ilgilenilmesi için aracı olalım.Selamlar, tavsiye konusunda kaira vs midea şeklinde bir soru sordum burada da cevap midea ise bu ürünü nasıl alacağız sorusunu sorayım. Forumda okuduğum resmi sayıcı fg europe, sitelerindeki 444’lü numarayı aradım fakat açan olmadı.(bayram 3.gün diye olabilir)
bu ürünü forum indirimiyle nasıl alabilirim? Yer:İstanbul/Sarıyer
Erinç Adem Helvacı
şimdiden teşekkürler.
Adem abi ısıtmada olan bu çatır çutur ses sorunu nasıl çözüldüİlginç. Bununla ilgili ısıtmada kod değiştirip sorunu çözmüştük.
Soğutma için biraz kurcalayayım bakayım bendeki prime modelini.
Bu sorunun ürün termostata girdiğinde ortaya çıktığını tespit ettik, Açık konuşalım burada ürünün ısıtma performansının da iyi olmasının olumsuz etkisini gördük lakin ürün aklamaya çalışıyor gibi olmayayım belli ki plastik karışımı belli bir genleşme esnekliğine sahip değilmiş. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda (herkeste olmadı çünkü) ürün termostata girdiğinde üfleme yapmasının önüne geçildi zira sıcak bir eşanjör soğuk bir ortamda ürün termostata girdiğinde üfleme yapmaya devam etmesi nedeniyle erken soğuma yapıp o nedenle genleşme sesleri ortaya çıkarıyordu. Bu nedenle termostata girdiğinde minimal döngü yapmak yerine üflememesi sağlandı. Zaten bölgesel farklılıklar göz önünde bulundurulup fabrikadan çıkarken 4 seçenek ile çıkmış ürün. Hepsi örneğin 2 inci seçenek seçili gelmiş ancak bu tüketicilerde servis gidip kodlamayı değiştirip 3 üncü seçeneğe geçiyor olay bitiyor.Adem abi ısıtmada olan bu çatır çutur ses sorunu nasıl çözüldü
Adem abi ben ilk çalıştırdığımda oluyordu o zaman servis çağıracağız peki servislere merkezden servis bülteni geldi mi kışı beklemeden çağırsak derdimizi anlatınca abi soğuk havalarda yapar normal diyip geçmesinler diye soruyorumBu sorunun ürün termostata girdiğinde ortaya çıktığını tespit ettik, Açık konuşalım burada ürünün ısıtma performansının da iyi olmasının olumsuz etkisini gördük lakin ürün aklamaya çalışıyor gibi olmayayım belli ki plastik karışımı belli bir genleşme esnekliğine sahip değilmiş. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarda (herkeste olmadı çünkü) ürün termostata girdiğinde üfleme yapmasının önüne geçildi zira sıcak bir eşanjör soğuk bir ortamda ürün termostata girdiğinde üfleme yapmaya devam etmesi nedeniyle erken soğuma yapıp o nedenle genleşme sesleri ortaya çıkarıyordu. Bu nedenle termostata girdiğinde minimal döngü yapmak yerine üflememesi sağlandı. Zaten bölgesel farklılıklar göz önünde bulundurulup fabrikadan çıkarken 4 seçenek ile çıkmış ürün. Hepsi örneğin 2 inci seçenek seçili gelmiş ancak bu tüketicilerde servis gidip kodlamayı değiştirip 3 üncü seçeneğe geçiyor olay bitiyor.