Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Abi senin konunda sonuna kadar haklı olduğunu ben biliyorum.
Erinç Erinç ile de bunu görüştüm ve yaptıklarının yanlış olduğunu da belirttim lakin ben de burada bir firma savunuyormuş konumuna gelmek istemiyorum.
Biz her zaman doğru bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz ve doğruya DOĞRU, yanlışa da YANLIŞ demeye devam edeceğiz.

Ben u kulüp başlığını burada ürün güzellensin diye açmadım abi biliyorsunuz, GERÇEK KULLANICILARIN yaşadıkları deneyimleri burada paylaşmalarını istiyorum.

Sen de bir gerçek kullanıcı olarak arkadaşlarına 3 adet klima almak ve yıllardır LG ile ilerlemene rağmen Midea markasına şans vermek istedin onlar ise bunu değerlendiremedi olay bu kadar basit.
Ayrıca şunu da belirtmem de fayda hiçbir LG yöneticisiyle kurumsal yada özel bağlantım olmadı olursada haberiniz olur.
Alınan ürünleri İnternet sitelerinden temin edip alıyorum. Kimse Babamın oğlu değil. Kimsenin kara kaşına kara gözüne bakmam

Kaliteyi ucuza sunanı tercih ederim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ayrıca şunu da belirtmem de fayda hiçbir LG yöneticisiyle kurumsal yada özel bağlantım olmadı olursada haberiniz olur.
Alınan ürünleri İnternet sitelerinden temin edip alıyorum. Kimse Babamın oğlu değil. Kimsenin kara kaşına kara gözüne bakmam

Kaliteyi ucuza sunanı tercih ederim
Başkan sana bir soru.

İnternetten satın aldığın bu klimaların işçiliği montajı kuşu tuşu boruzu püsürü çıkarılmışmıydı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Konsol, montaj kiti, iletişim kablosu vb herşey servis tarafından getiriliyor.
İşte yukarıda da anlatmaya çalıştığım, aylardır insanlara anlatmaya çalıştığım, FG ye anlatmaya çalıştığım bu.

Malı nereden alırsan al eğer önünde LG yazıyorsa, sen de faturasını gösterebiliyorsan, arkasında LG olduğunu bilirsin ve ücretsiz montajı, anlaşmada belirtildiği ölçüde bakır borusu kablosu hortumu pohu püsürü o satın aldığın klimaya DAHİLDİR

Siz hiç borusu işçiliği çıkarılıp ucuz satılan LG klima gördünüz mü yahu?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
İşte yukarıda da anlatmaya çalıştığım, aylardır insanlara anlatmaya çalıştığım, FG ye anlatmaya çalıştığım bu.

Malı nereden alırsan al eğer önünde LG yazıyorsa, sen de faturasını gösterebiliyorsan, arkasında LG olduğunu bilirsin ve ücretsiz montajı, anlaşmada belirtildiği ölçüde bakır borusu kablosu hortumu pohu püsürü o satın aldığın klimaya DAHİLDİR

Siz hiç borusu işçiliği çıkarılıp ucuz satılan LG klima gördünüz mü yahu?
Daha önce aynı durum LG yaşanmıştı. Paralel ithalat yoluyla getirilen LG ürünlerine LG Türkiye hizmet vermemiş
Spot piyasa o mallar ucuza montaj ücreti düşülerek satılmıştı ama yanlarında Montaj kiti vardı diye hatırlıyorum.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,050
29
Daha önce aynı durum LG yaşanmıştı. Paralel ithalat yoluyla getirilen LG ürünlerine LG Türkiye hizmet vermemiş
Spot piyasa o mallar ucuza montaj ücreti düşülerek satılmıştı ama yanlarında Montaj kiti vardı diye hatırlıyorum.
Paralel ithalata telefonda LG Türkiye garanti vermiyordu. Muhtemelen o klimalar da ithalatçı garantiliydi yani.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
aynen o şekildeydi ama internette montaj hariç şekilde çok uyguna satışlar yapıldı.

Ozellikle LG Prestij serisinden 1 tane alip kenara atmadım ona yanarım.
Sirius da iyiydi be abi.
Hatta Midea gündemde değilken sevgili İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz kardeşime 1 adet Sirius 1 adet de Dual Eco aldırmıştım halen kullanıyor mutlu mesut :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
klimaya ihtiyacım yok ama kenarda durabilirdi.
Ozellikle LG prestiji, Samsung Jungfrau gibi makinalar bedaya satıldı.
Ahh Ahhhh.
aynen bende aynı anda 3 tane klima alacak para vardı ekonomiden çok iyi anlarım diyen muhterem yüzünden battık kepenkleri indirdik.

Geri
Üst Alt