Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Son derece haklı bir sitem, bizzat kendim aradım şimdi MH numarasını, çalıyor görünüyor ancak açan yok.Bu 4-5 günlük süre içerisinde fgeurope yetkilileri ile hiçbir şekilde irtibata geçilememiştir. Benim anladığım kadarıyla hâlen kurumsallaşamayan bir firma. Haftasonu da kapalılar sanırsam. Bir firma isterse en iyi ürün yapsın irtibat kuramadığım firma ile çalışırken 500 kere düşünürüm
Ekran grüntülerini aldım ve firma yetkililerine ilettim, şu an kontrol ediyorlar.
Şu kurumsallık konusunda zaten firma kurumsal olmak kısmında biraz farklı bakıyor olaylara, kurumsallaşıp bürokrasiye boğulmak yerine konuları halen sıcak temas ve birebir diyalog ile yürütmeyi tercih ediyorlar. Sizler için alışılmamış bir durum olabilir doğrudur ancak birebir iletişim kuranhiçbir müşterilerinin de üzüldüğünü görmedim bugüne kadar (En azından bir senedir)
FG nin tüketicinin ulaşılabilirliği konusuna çalışması lazım bana göre.
Zaten insanlar internette MIDEA yazdığında karşılarına çıkmıyor, bir de telefonuna ulaşamıyorsa insanlar neden güvensin ki?
omercolak bu konuda uyarmıştı daha evvel.
Önceden forumumuzda firmanın iletişim banneri vardı ama sanırım Sota Ahmet kardeşimi küstürdüler ki artık eklemiyor.
Bu işler ''Al gülüm, ver gülüm'' neticede. Adam bir seneye yakın ücretsiz banner yayınladı forumda, kırk yılın başı 3 tane klima lazım oldu Ahmetin arkadaşına, yapa yapa 100tl indirim yapmışlar
Kimse demedi ki ''Bedava ürün verin'' diye. Fakat insan bir ayrıcalığı olsun istiyor doğal olarak.
Yine de insanlık bizde kalsın firmanın iletişim formunu ekleyelim şuraya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: