Merhaba;Merhaba arkadaşlar Youtubeda uzun bir araştırma sürecinin sonunda Midea 12000 btu klima almaya karar verdim ve sonrasında kendimi burada buldum. İzmir'in Kiraz ilçesinde yaşıyorum bulunduğum ilçede firmanın satış ve servisini yapan bir kuruluş yok. İnternetten mi sipariş etmeliyim böyle bir durumda nasıl yol izlemeliyim bilgisi olan baylaşabilirse memnun olurum.
İçler dışlar değişiyor o nedenle farklı görüyoruz kodları. Ürün doğru ürünO zaman aidat konusunu bir daha açmamak üzere kapatıyorum Adem abi ..Ama bana gelen ürün kodu da fotodaki gibi. Bir farklılık var mı bilmiyorum. Bakalım deneyip göreyim mi yoksa sizinkinin modelini mi isteyeyim ?
Teşekkür ederim ederim. Çok yardımcı oldunuz biraz geç gördüm yazınızı kusura bakmayın .İçler dışlar değişiyor o nedenle farklı görüyoruz kodları. Ürün doğru ürün
Hiç sorun değil, ben de çok mesajı kaçırıyorum bu vesile ile geridönemediğim herkesten özür dilerim ?Teşekkür ederim ederim. Çok yardımcı oldunuz biraz geç gördüm yazınızı kusura bakmayın .
Mutlu bayramlarınız olsun sevgili Erinç. ?Herkese sağlık ve huzurla geçen bayramlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar youtube da Adem Helvacı abiyi izleyerek midea prime 12000 btu alarak aranıza katıldım herkese iyi forumlar dilerim
ErinçArkadaşlar merhabalar bende adem abinin kanalını izleyerek araniza katıldım. Bende midea klima almak istiyorum. Fakat fgeurope ye telefon ile hiçbir sekilde baglanti kuramadim. Bayi listesine girdim ve bölgedeki bayilerden birkaç tanesini aradım. Biri 10.500 tl diyor. Diğeri 14.000 tl. Model soruyorum. Ürün bilgisi soruyorum fakat detaylı bilgi alamıyorum. Evime almak istediğim midea klima hakkında iletişim kurabilmek adına beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.
Klimalarla ilgili bilgileri okudukça keşke okumasaydım dedim.
2 adet beko klimam var ne vakum ne baska birşey hak getire. Kur tak calistir git. Boruda bakır değil aluminyum. Kliniğimde çalışıyor. Ama ilk firsarta onlarada bakim ve gerekli islemlerin yapilmasini sağlayacağım.