H Çevrimdışı

hakimcamak

Yeni Üye
6 Ağu 2021
1
38
Merhaba, klima yeni aldım 2 gündür kullanıyorum yada kullanmaya çalışıyorum. 4 saat boyunca klima açık bıraktım 22 de online uygulama dışarısı 28 gösteriyor içerisini ise 4 saat çalışmasına ragmen 29 dereceden aşagıya inmiyor. acil yardımınız rica ediyorum

Ekran-Resmi-2021-08-06-23.28.12.png

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Merhaba, selamlar. Adem beyi Televizyon incelemelerinden biliyordum (bir teknoseyir yayınında dikkati çekmişti tarafsızlığı, bilgisi). Bunaltıcı sıcaklardan dolayı yazlığa klima alma ihtiyacı doğdu. Araştırma yaparken Adem beyin YouTube kanalına bakayım dedim ve midea prime incelemeleri ile karşılaştım. Klimanın performansını ve firma yetkililerin hoş tutumunu beğendim. Orada bu forumdan haberdar oldum ve bu başlığın tüm sayfalarını okudum. Klima konusu anladığım bir konu değil, o yüzden birkaç soru soracağım.
1- Bulunduğum taşınmaza kaç btu luk klima gideceğini bilmiyorum. Çatı katı var, mutfak salonla birlikte falan.
2- Fgeurope sitesinde Edirne ilinde ve Enez ilçesinde yetkili servis gözükmüyor. Sitesinde ücretsiz keşif yazıyor ama bulunduğum ilçede (Enez) servis ve/veya satış yeri olmadığından dolayı yine de ücretsiz keşif yapıyorlar mı?
3- Bulunduğum yere yakın olan il veya ilçeden midea klima satın alındığında (mesela Tekirdağ) montaj için farklı ilçeye geliyor mu servis?
4-Yeni üyelere yüzde 15 lik indirim hala devam ediyor mu? :)
İletişim ve adres bilgilerinizi erincmark@gmail.com a atarmısınız bu mesajınızla birlikte ben ilgili yetkililere ulaştırayım Ve yardımcı olmaya çalışalım. Forumda aktif olacağına söz veren , bizlerle Midea Klima Deneyimlerini paylaşmaya devam edecek herkes için indirimin geçerli olması için çalışıyorum.

G Çevrimdışı

Garda

Yeni Üye
6 Ağu 2021
3
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Erinç bey, mail adresinize gönderdim bilgileri. Midea klima deneyimlerimi paylaşacağım

pisicomat Çevrimdışı

pisicomat 

Yeni Üye
3 Ağu 2021
31
40
İletişim ve adres bilgilerinizi erincmark@gmail.com a atarmısınız bu mesajınızla birlikte ben ilgili yetkililere ulaştırayım Ve yardımcı olmaya çalışalım. Forumda aktif olacağına söz veren , bizlerle Midea Klima Deneyimlerini paylaşmaya devam edecek herkes için indirimin geçerli olması için çalışıyorum.
Erinç bey 2. kez mail göderiyorum. Spama mı düşüyor emin değilim. gönderen email selcuk_yazici2003@yahoo.com

T Çevrimdışı

tonat 

Aktif Üye
30 Eyl 2018
104
62
Adem bey, bu şekilde bir açıklama gördüm sitenin birinde . Ne diyorsunuz?
Evde tüm elektrik tüketen cihazları kapatın , elektrik sayacındaki t3 verisini kaydedin. Klimayı 5 dk çalıştırın . Tüketim verisini yine yazın. İki değer arasındaki farkı 12 ile çarpıp saatlik tüketimi bulursunuz.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Evde tüm elektrik tüketen cihazları kapatın , elektrik sayacındaki t3 verisini kaydedin. Klimayı 5 dk çalıştırın . Tüketim verisini yine yazın. İki değer arasındaki farkı 12 ile çarpıp saatlik tüketimi bulursunuz.
Klima her dakika aynı miktarda tüketim yapmadığı için saatlik tüketim için 5 dakika çok kısa bir süre. En azından 24 saat olmalı ki gecesi gündüzü hesaba katılsın. Ama o bile yetersiz. Gün olur çok sıcak, gün olur az sıcak.

En iyi ölçüm Wattmetre'dir. Klima hattına özel saat bağlamaktır.

H Çevrimdışı

hardcrss

Aktif Üye
26 May 2021
136
33
Sacmalik olmus. Klima sabit tuketim yapmiyor, oda sicakligi, dis sicaklik, istenilen sıcaklık gibi degerlere göre değişir. Bu dediginiz belki eski on off calisan klasik klimalar icin geçerli olabilir.

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Merhaba,
Arkadaşım aradı Klima almam lazım ne alayım diye sorunca ben de uzun süredir Adem hocanın midea prime incelemsini ve bu kulübü takip ettiğimden dolayı
Bugün Şanlıurfa fgeurapa yetkili satıcısı hizmet klima ( e Ticaret ismi elruha) dan 12 ilk midea prime aldık arkadaşa. Lg dual eco ile arada kaldık. MediaMarkt fiyatı 4800 tl fiyatı vardı teknosa fiyati baz alındı ve 4700 e bırakacaklardi. Ben de ikisi arasinda kaldım ve daha önce 3 arkadaşıma lg dual plus alırmış biri olarak bu sefer midea prime aldirdim. Montaj ve wi-fi kıt dahil 4700 tl tek cekim olarak.

Bu forumun indirimini biliyorum Erinç Erinç bey yapıyor foruma özel indirim ile. Şimdi bizim aldığımız fiyat normal midir? uygun mudur? daha aşağısı olma ihtimali var mıydı? yoksa foruma özel indirim olacak fiyat benim aldığından daha mı yüksek olacaktı?

Bunları niye aldıktan sonra yazıyorum? Çünkü bugün cumartesi ve arkadas acil almalıydı klimayı.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,297
Merhaba,
Arkadaşım aradı Klima almam lazım ne alayım diye sorunca ben de uzun süredir Adem hocanın midea prime incelemsini ve bu kulübü takip ettiğimden dolayı
Bugün Şanlıurfa fgeurapa yetkili satıcısı hizmet klima ( e Ticaret ismi elruha) dan 12 ilk midea prime aldık arkadaşa. Lg dual eco ile arada kaldık. MediaMarkt fiyatı 4800 tl fiyatı vardı teknosa fiyati baz alındı ve 4700 e bırakacaklardi. Ben de ikisi arasinda kaldım ve daha önce 3 arkadaşıma lg dual plus alırmış biri olarak bu sefer midea prime aldirdim. Montaj ve wi-fi kıt dahil 4700 tl tek cekim olarak.

Bu forumun indirimini biliyorum Erinç Erinç bey yapıyor foruma özel indirim ile. Şimdi bizim aldığımız fiyat normal midir? uygun mudur? daha aşağısı olma ihtimali var mıydı? yoksa foruma özel indirim olacak fiyat benim aldığından daha mı yüksek olacaktı?

Bunları niye aldıktan sonra yazıyorum? Çünkü bugün cumartesi ve arkadas acil almalıydı klimayı.
Forum indimiyle alsaydınız sadece klimayı 5209 tl ye almış olacaktınız ve wifi kiti de dahil olmayacaktı. Ürünü forum indirimden 509 tl daha uygun bir fiyata almışsınız. Ayrıca en kötü ihtimal wifi kite de 300 tl öderdiniz, 809 tl gibi bir kârdasınız.

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. anadistribütor kendi imkanları ile bizlere bir indirim yapıyor, ve diğer bayilere bunu bildiriyor.
Bu firma bir bayinin kendi alt bayisi ve geçen dönemden ürünü stoklamış ve kendi stoğunu eritme ve nakite geçme derdine düşerek elinde son kalan ürünleri bu fiyata sizlere vermiş. Kısacası tüketici olarak iyi bir fırsat yakalamışsınız. Kısacası burda yanlış bir durum yok. Sizin için araştırdım ve bölge sorumlusundan bilgi aldım, gelecek dönemde bu bayininde bu fiyattan ürünü vermesinin mümkün olmadığı bilgisini verdi. Yeni fiyatlar nedeniyle şuan %15 indirimi dahi yapamayan bayiler vardı, ancak burda firma gene sözünde durarak bana gelen talepler için firma yardımcı oldu. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir herkese saygılarımla iyi geceler

Geri
Üst Alt