Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
27 derecede nasıl serinliyorsunuz anlamadım. bildiğiniz sıcak hava değeri bu ?
Sen onu gel de 27 de test yapmak zorunda kalan bana sor :)

Çalışma odamda klimanın değeri samimiyetle yazıyorum ki 29 30
Yatak odası klimam 28 dir ve pencere açık yatarım. Bazı durumlarda dış ortam sıcaklığı 26 olmasına rağmen klima 28 e setlidir ve bildiğiniz üzere dışarısı 26 olsa da malum beton ve kapalı alan etkisi ile içerisi daha yüksek sıcaklıkta oluyor.

Pencere açık uyuma sebeplerimden birisi de bu dur, temiz havayı seviyorum :)

Ben hayatımda klimayı 25 de kullandığımı bilmem.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
20 m2 civarı odamızda sürekli çalıştırmadığımız midea prime klima günlük ortalama 3 kw tüketti. Altını çizerim sürekli değil. Bu nedenle odanın durumuna göre 15 ile 30 dk 1400 watt civarı tükettiğini belirteyim. (((ECO MODE kesinlikle açılmalı))) yoksa 800 watt altına düşmüyor. Set değeri 27 gayet ideal eco mode ve otmatik fan hızında 120 watt civarında tüketiyor soğutma/serinletme işini gerçekleştirince. Fan otomatik olunca set değerine gelince hızı çok azalıyor buda odanıza göre homojen soğutmayı gerçekleştiremeyebilir. %40-80 hızı aralığında tutubilirsiniz. 5 Ağustos 22:30 da set 26 derce fan hızı %80 eco mode dış sıcaklık 29.9 derece oda sıcaklığı 27 derece.
Yayınladığım verilerin alternatif kanallardan ve gerçek kullanıcılar tarafından teyit ediliyor olması artık beni mutlu etmeye başladı. Sebebi belli :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı ile görüştüm ,konu açıklığa kavuştu ,ama sanırım, (hatta sanmam) olayı açık açık yazmalı yeni bir konuda ve sabitleyip kilitlemeli aynı zamanda ki "söz uçar yazı kalır" misali dursun tavsiye forumunda :)
Bu arada kişilerin "art niyetli" olduğunu da düşünmüyorum ve susup uzaktan izlemeye başlıyorum :)
Firmadan gerekli cevapları aldığımızda biz de bununla ilgili bir çalışma yaparız.

MİDEA ile ilgili tüketicinin en büyük şikayeti nedir? Sorusuna cevap alabilecek bir konu açarız gerekirse.

Çoklu bir katılım ile önce liste yapar, sonra da yine çoklu katılım ile gerekirse anket açarak ÖNEM SIRASI yapar firmaya sunar, gereğinin yapılıp yapılmadığını takip ederiz.

Sonrasında tüm gerekli açıklamaları yazar, polemik olmasın diye senin de belirttiğin gibi kilitleriz abi konuyu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Firmadan gerekli cevapları aldığımızda biz de bununla ilgili bir çalışma yaparız.

MİDEA ile ilgili tüketicinin en büyük şikayeti nedir? Sorusuna cevap alabilecek bir konu açarız gerekirse.

Çoklu bir katılım ile önce liste yapar, sonra da yine çoklu katılım ile gerekirse anket açarak ÖNEM SIRASI yapar firmaya sunar, gereğinin yapılıp yapılmadığını takip ederiz.

Sonrasında tüm gerekli açıklamaları yazar, polemik olmasın diye senin de belirttiğin gibi kilitleriz abi konuyu.
Benim bile kafam karıştı ise,anla artık :)
Aslında çok iyi olur,en azından tüketiciler "aaa,böyle imiş demek" diye düşünüp ,ona göre kararlarını verirler ve boş yere benim gibi "ama bu marka" diyerek haksız düşüncelere kapılmazlar :ok

A Çevrimdışı

afresiab

Yeni Üye
30 Tem 2021
13
36
SAVE_20210806_143359.jpg
Screenshot_2021-08-06-14-32-33-073_com.whatsapp.jpg
Screenshot_2021-08-06-14-32-17-307_com.whatsapp.jpg

Herkese merhabalar
Aldığım midea Prime 12 klimada Midea Air uygulamasında böyle bir problem yaşıyorum
Ff europe WhatsApp hattına dün mesaj attım ama hala bir çözüm bulunamadı
Bu konuda bilgisi olan var mı ?

G Çevrimdışı

Garda

Yeni Üye
6 Ağu 2021
3
Merhaba, selamlar. Adem beyi Televizyon incelemelerinden biliyordum (bir teknoseyir yayınında dikkati çekmişti tarafsızlığı, bilgisi). Bunaltıcı sıcaklardan dolayı yazlığa klima alma ihtiyacı doğdu. Araştırma yaparken Adem beyin YouTube kanalına bakayım dedim ve midea prime incelemeleri ile karşılaştım. Klimanın performansını ve firma yetkililerin hoş tutumunu beğendim. Orada bu forumdan haberdar oldum ve bu başlığın tüm sayfalarını okudum. Klima konusu anladığım bir konu değil, o yüzden birkaç soru soracağım.
1- Bulunduğum taşınmaza kaç btu luk klima gideceğini bilmiyorum. Çatı katı var, mutfak salonla birlikte falan.
2- Fgeurope sitesinde Edirne ilinde ve Enez ilçesinde yetkili servis gözükmüyor. Sitesinde ücretsiz keşif yazıyor ama bulunduğum ilçede (Enez) servis ve/veya satış yeri olmadığından dolayı yine de ücretsiz keşif yapıyorlar mı?
3- Bulunduğum yere yakın olan il veya ilçeden midea klima satın alındığında (mesela Tekirdağ) montaj için farklı ilçeye geliyor mu servis?
4-Yeni üyelere yüzde 15 lik indirim hala devam ediyor mu? :)

Geri
Üst Alt