Herkese merhabalar öncelikle bu klima incelemesi için çoook teşekkür ediyorum sana
Adem Helvacı gerçekten tam zamanında çok istifade ettiğimiz klima rehberleri yayınladın emeğine sağlık.
Benim birkaç sorum olacak. Yaklaşık 15-20 gün önce
Adem Helvacı abinin videolarını izledikten sonra enişteye 12000 lik midea prime aldırdım. Bizim bölgede (kahramanmaraş) yetkili bayi görünmüyordu sağolsunlar Çukurova bayii yetkilisi ile iletişime geçirdiler o da internet sitesinde adı geçmeyen ama kahramanmaraş bayii olduğunu söylediği bir yere yönlendirdi beni. Klimayı buradan alıp kurdurduk. Bugün ilk defa eniştenin evine geldim kendisi teknolojiden falan pek anlamaz wifi özelliğini açmak istedim videolarda anlatıldığı şekilde ama açamadım sonradan anladık ki wifi dongle ürüne dahil değilmiş. Hemen aradım çukurova yetkilisi bey efendiyi bunun opsiyonel olduğunu ayrıca alınması gerektiğini söyledi.
1. Sorum: Fiyatını sordum 250+kdv denildi bu rakam doğrumudur? Daha uyguna herhangi bir yerden bulunabilir mi? Harici bir dongle taksak çalışmaz mı?
Ayrıca
Adem Helvacı abi bu konuyu videolarda belirtseniz iyi olur bence. Wifi özelliğine tav olmuş heyecanlanmıştım ama opsiyonel olması sürpriz oldu bana.
2. Sorum: klimanın dış ünitesinden birkaç yerden su damlıyor.(çok sık değil) bu durum normal midir? İlk defa klima kullanıyoruz bu durum normal ise cahilliğime bağışlayın.