Keşke bu konuyu ''Klimanın fiyatı fahiş'' olarak görmek yerine ''Foruma uygulanan indirim çok etkili'' olarak görseydiniz.
Halk faydası bir durum için bu forumun mücadele ettiğini gören FG EUROPE yetkilileri bir jest yapıp forumun ETKİN üyelerine ciddi bir indirim yapmış.
Kaldı ki Babalar gününe özel olarak Haziran ayının neredeyse TAMAMINDA uygulanan %20 gibi çok ciddi bir indirimi bir hafta forum için uzattılar, sonrasında %15 olarak devam ettirmek için halen gayret gösteriyorlar.
Usd yerinde durmuyorken sırf bize zamanında bir söz verdikleri için bazı durumlarda zarar etmeseler de kâr etmeden satış yapmayı dahi dert etmeyen bu firmaların yaklaşımlarını eleştirmek yerine taşın altına koydukları ellerini de görmek gerekir diye düşünüyorum.
Daha fazla imkanları olsa daha büyük kitlelere onlar da daha ekonomik ürün sunardı diye düşünüyorum. Lakin reklam için bütçe ayırmak yerine ürünü fiyatını düşük tutmayı tercih etmeleri ciddi şans vatandaş adına.
Ben videomda açık açık belirttim, bu özelliklerde, kapasitede, kalitede ürünü bu fiyata satmaları ciddi derecede şaşırtıcı zira Altus gibi markanın market satış fiyatı olmuş 3600tl, 550 watt enerji tüketen Vestel klima olmuş 4500tl, siz ise 130watt ortalama ile (Temmuz Ağustosta bu veriler yükselir) soğutma yapan Midea için diyorsunuz ki ''6000tl fahiş fiyat.''
Ben öyle cümleleri eğip bükmeyi sevmem kimse darılmasın bu fiyata ''fahiş'' diyen gidip Mitsubishi Electric ve Daıkın Klima alsın.
Alsın ki Midea klima bu koşullarda kıymetini bilebilecek bir vatandaşa gitsin. Bizlerin gidip Daıkın Panasonic klima alabilecek bütçesi yok, bizim durumumuzda da binlerce insan olduğunu biliyorum.
Evet bu klima bir Daıkın tabi ki değil lakin neredeyse Daıkın kalitesinde bana sonuç veren klimanın NORMAL satış rakamı olan 6000, uygun denk getirebilenlerin aldığı (Bu gün iki ayrı kişi birisi 4100, diğeri 4350tl ye almış) takribi 4500tl ye satılan bu klima için ''Fahiş'' diyorsanız yanlış yerdesiniz sevgili kardeşim.
Bu klima da hak etmeyene gitmesin zaten.
Altus klimaya bak, merak ettim baktım cimrinin verdiği en düşük rakam 3730tl
Altus yahu daha neyi konuşuyoruz biz?