G Çevrimdışı
19 Haz 2019
137
57
Teşekkür ederim öncelikle.Yani 4-5 metrekare civarı koridorum o kadar büyük değil ama 12btu yetersiz mi kalır diye düşündüm açıkcası
Normal şartlarda 12.000 BTU size yeter ama Antalya faktörü, (tahmini olarak yazıyorum) tek bölüm oda olmaması yani oda ile holün arasında duvar dolayısıyla kapı olduğunu varsayarak yazıyorum, klimanın zorlanmasına sebep olabilir. O yüzden 18.000 BTU demiştim. De ki hol ile odanın hava sirkülasyonunda sorun olmaz dolayısıyla klimanın hava üflemesinde zorlanma olmaz o zaman 12.000 BTU yeter size. Ama Adem Helvacı Adem Helvacı 'nın hesaplamasına göre çıkan BTU değeri (11.363 BTU) 12.000 BTU sınırının hemen altında. Bu durumda karar size kalmış.
Adem Beyin hesabına göre;
(metrekare / 2,2) X 1000 = BTU
(25 m² / 2,2 m) X 1000 = 11.363 BTU

Sota Sota 'nın hesabına göre;
hacim X katsayı = BTU (katsayıyı 200 aldım)
25 m² X 2 m = 50 m³ X 200 = 10.000 BTU

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
foruma özel indirim olayını anlayamadım. Bu foruma üye olmayan herhangi biri 12000 btu klimaya 6000 lira mı ödüyor gerçekten? 6000 lira çok fahiş bir fiyat bu klima için, yüzde 20 indirimle biraz normalleşiyor.
Açıkçası ürünü market veya aynı kalitede olmayan ürünlerle kıyasladığımızda haklısınız fiyatı pahalı kalmıyor demek yalan olur ama yakının da ispat edilmiş güçlü muadili ne diğince de cihaz Mitsubishi ve Toshiba nın yanında ezilmiyor ama fiyat olarakta aynı muadili bir Toshiba, gene FGeurope un Türkiye ye getirdiği Fujitsu General vb. Lerlerine göre ezilmediği gibi fiyat olarak onlardan
4 000 lira ya varan farklarla ucuz kalıyor. Sonuçta tüketici olarak sizlerin ihtiyaçlarına uygun olarak kendiniz için doğru kararı vermek size kalmış. İndirim konusuna gelirsek, Forumda aktif olmayan kişiler içinde indirim geçerli değil, Adem Abinin veya benim aktif üyeleri şehir ve iletişim bilgilerini iletmesi ile ilgili bölge yöneticileri özel olarak ilgilenerek indirim yapılmasını sağlıyor. Forum dışındaki tüketicilere bayiler kendi imkanları sınırında bir indirim ve vade farksız imkanı sunuyorlar. Babalar Günü kampanyası sonrasında da foruma özel %15 indirim, resmi web sitesindeki montaj dahil liste fiyatları üzerinden yukarıda yazdığım gibi ilgili yöneticiler aracılığıyla yapılıyor. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir, bana DM üzerinden bilgilerinizi de paylaşabilirsiniz. Saygılarımla

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle selamlar.Klima arayışında iken önce Adem bey ve youtube sayfasıyla tanıştım.Daha sonrasında midea klimanın inceliklerini anlattığı videoyu gördüm ve aklımda başka bir firmanın klimasını almak varken (yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmadım) kararımı deştirerek Midea prime 18k BTU almaya karar verdim.Yorumları okumak için de bu sayfada buldum kendimi.
öncelikle btu hesabı için kafamda biraz soru işaretleri var.
Antalya merkezde,son kat çatısız ve bence mantolaması çok da iyi olmayan bina,yaklaşık 20metrekare salonum 2metre yükseklik var.Ufak bir koridorum var ve gerektiğinde orayı da soğuturım düşüncesiyle 18k btu düşünüyorum.öncelikle Adem abi ve Sota beyin ve diğer forum üyelerinin düşüncelerini merak ediyorum.kısa sürede cevaplarsanız sevinirim çünkü pazartesi günü için fgeurope antalya bayisi ile 18k btu montajı için sözleştik.Eğer 12k btu işini görür derseniz 12k almayı tercih edebilirimyeni evleneceğim için üstüne kalan para bana hayli lazım olacaktır :)
Taktırdıktan sonraki fotoğraflarını ve görüşlerimi burada paylaşacağım

şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.
Merhaba;

Geçtiğimiz 2 sene yan, 2 yaz sezonu süresince bir adet 12000btu SEG ve bir adet 12000btu GREE üretimi Black Pearl Olefini klima ile yaklaşık 10 metre sürgülü cam kapı ve toplamda 10 penceresi olan 150m2 işletmemizi, (150m2 de alt katta vardı ve kapısız 3 metre genişliğinde, 2,5 metre yüksekliğinde girişi olan alt kat) hele ki saat 13:00 den sonra DiREKT olarak güneşi içeri alan bir alanı biz soğutmayı başardık. Elbette bunu ne test ne de bir ispat amacı ile değil, paramız sadece iki klimaya yettiği için yaptık o ayrı konu.

Burada temel olarak vurgulamak istediğim konu şu.

Özellikle soğutma söz konusu olduğunda esintinin pozitif etkisi her zaman yanınızda olur.

Klimaların içerideki nemi dışarı atması ve esinti vermeleri (Tabi ki her iki klima da 26-27 ye setli fakat max fan konumunda çalışırdı) sayesinde ciddi anlamda çok rahat iki yaz geçirdik diyebilirim.

FAKAT!!

Sizi serinletmeyi (Soğutma demiyorum) başarmış olması demek, uygulamanın doğru olduğu anlamına gelmemeli ve asıl anlatmak istediğim husus gözden kaçmamalı.

Serinletmeyi başarmak ok, peki ya ekonomi?

İşte biz o 2 sezon boyunca Temmuz Ağustos aylarında 380tl gibi elektrik faturaları ödedik. Normal faturamız genel olarak 150tl dir.

Senede 300tl fazladan elektrik ödeyerek, başka bir klimaya dönemin şartlarına göre 3000tl ödemekten kurtulmuştuk.

Gelelim sizin özelinizde konuya yaklaşmaya.

Çatı kısmını şimdilik görmezden gelerek diyorum ki ''Sizin bahsettiğiniz koşullar 12 lik Midea klima için samimiyetle yazıyorum ki sivrisinek vızıltısı olur.''

Yıllardır, tek noktadan genel iklimlendirme konusunda onlarca deneme yapmış birisi olarak evin iyi bir noktasına yerleştirilmiş ETKİLİ bir klima ile bunun başarılabileceğini de defalarca ispat ettik.

Lakin şu unutulmamalı, m2 büyüdükçe ekonomi moduna geçme süresi uzar.

Yani sizin sadece oda için klima ilk gün 6 saat sonra ekonomi moduna geçebilecekse, koridor ve ucundaki diğer etki altına alınmak istenen alan dahil edilirse bu süre 9 10 belki 12 saat olacaktır.

Ancak etkili bir kullanım sergilerseniz sadece ilk 12 saat harcayacağınız yüksek tüketimi daha sonra harcamazsınız.

Tek noktadan iklimlendirme konularında en önemli husus klimayı 7/24 kullanmaktır.

Satın alım maliyeti ve elektrik tasarrufu konularında hesap yaparsak ben 18 yerine 12 tercih ederim kişisel olarak.

Ancak uzun vadeli düşünüp konuyu riske atmayıp 18 lik de tercih edilebilir bu size kalmış bir durum.

Cross fan mesafesinin uzaması, hava debisinin yükselmesi ses basıncı konusunu yükseltebilir bunu da unutmamak lazım.

Yani ufak alanda büyük klima benim pek doğru gördüğüm bir yaklaşım değil zaten.

Yine de başta görmezden geldiğimiz ÇATI ve İZOLASYON durumu kesinlikle ama kesinlikle gözardı edilmemelidir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
foruma özel indirim olayını anlayamadım. Bu foruma üye olmayan herhangi biri 12000 btu klimaya 6000 lira mı ödüyor gerçekten? 6000 lira çok fahiş bir fiyat bu klima için, yüzde 20 indirimle biraz normalleşiyor.
Keşke bu konuyu ''Klimanın fiyatı fahiş'' olarak görmek yerine ''Foruma uygulanan indirim çok etkili'' olarak görseydiniz.

Halk faydası bir durum için bu forumun mücadele ettiğini gören FG EUROPE yetkilileri bir jest yapıp forumun ETKİN üyelerine ciddi bir indirim yapmış.

Kaldı ki Babalar gününe özel olarak Haziran ayının neredeyse TAMAMINDA uygulanan %20 gibi çok ciddi bir indirimi bir hafta forum için uzattılar, sonrasında %15 olarak devam ettirmek için halen gayret gösteriyorlar.

Usd yerinde durmuyorken sırf bize zamanında bir söz verdikleri için bazı durumlarda zarar etmeseler de kâr etmeden satış yapmayı dahi dert etmeyen bu firmaların yaklaşımlarını eleştirmek yerine taşın altına koydukları ellerini de görmek gerekir diye düşünüyorum.

Daha fazla imkanları olsa daha büyük kitlelere onlar da daha ekonomik ürün sunardı diye düşünüyorum. Lakin reklam için bütçe ayırmak yerine ürünü fiyatını düşük tutmayı tercih etmeleri ciddi şans vatandaş adına.

Ben videomda açık açık belirttim, bu özelliklerde, kapasitede, kalitede ürünü bu fiyata satmaları ciddi derecede şaşırtıcı zira Altus gibi markanın market satış fiyatı olmuş 3600tl, 550 watt enerji tüketen Vestel klima olmuş 4500tl, siz ise 130watt ortalama ile (Temmuz Ağustosta bu veriler yükselir) soğutma yapan Midea için diyorsunuz ki ''6000tl fahiş fiyat.''

Ben öyle cümleleri eğip bükmeyi sevmem kimse darılmasın bu fiyata ''fahiş'' diyen gidip Mitsubishi Electric ve Daıkın Klima alsın.

Alsın ki Midea klima bu koşullarda kıymetini bilebilecek bir vatandaşa gitsin. Bizlerin gidip Daıkın Panasonic klima alabilecek bütçesi yok, bizim durumumuzda da binlerce insan olduğunu biliyorum.

Evet bu klima bir Daıkın tabi ki değil lakin neredeyse Daıkın kalitesinde bana sonuç veren klimanın NORMAL satış rakamı olan 6000, uygun denk getirebilenlerin aldığı (Bu gün iki ayrı kişi birisi 4100, diğeri 4350tl ye almış) takribi 4500tl ye satılan bu klima için ''Fahiş'' diyorsanız yanlış yerdesiniz sevgili kardeşim.

Bu klima da hak etmeyene gitmesin zaten.

Altus klimaya bak, merak ettim baktım cimrinin verdiği en düşük rakam 3730tl

Altus yahu daha neyi konuşuyoruz biz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Açıkçası ürünü market veya aynı kalitede olmayan ürünlerle kıyasladığımızda haklısınız fiyatı pahalı kalmıyor demek yalan olur ama yakının da ispat edilmiş güçlü muadili ne diğince de cihaz Mitsubishi ve Toshiba nın yanında ezilmiyor ama fiyat olarakta aynı muadili bir Toshiba, gene FGeurope un Türkiye ye getirdiği Fujitsu General vb. Lerlerine göre ezilmediği gibi fiyat olarak onlardan
4 000 lira ya varan farklarla ucuz kalıyor. Sonuçta tüketici olarak sizlerin ihtiyaçlarına uygun olarak kendiniz için doğru kararı vermek size kalmış. İndirim konusuna gelirsek, Forumda aktif olmayan kişiler içinde indirim geçerli değil, Adem Abinin veya benim aktif üyeleri şehir ve iletişim bilgilerini iletmesi ile ilgili bölge yöneticileri özel olarak ilgilenerek indirim yapılmasını sağlıyor. Forum dışındaki tüketicilere bayiler kendi imkanları sınırında bir indirim ve vade farksız imkanı sunuyorlar. Babalar Günü kampanyası sonrasında da foruma özel %15 indirim, resmi web sitesindeki montaj dahil liste fiyatları üzerinden yukarıda yazdığım gibi ilgili yöneticiler aracılığıyla yapılıyor. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir, bana DM üzerinden bilgilerinizi de paylaşabilirsiniz. Saygılarımla

Sevgili Erinç Stok durumu nedir bu üründe?

Samimiyetle soruyorum bak gerçekten bu klima yukarıdaki mesajımda belirttiğim üzere hak edene gitmeli.
Kıymetini bilebilecek olan insanlar sahip olmalı buna ciddi yazıyorum bak.
Yani belki stok azdır vs vallahi bak öyle durum var ise bilelim gerekirse uyaralım gariban vatandaşı.

Zenginin parası var nasılsa biz orta gelirin altındaki halkımız da bu kalite ile tanışabilsin istiyoruz.

G Çevrimdışı

gunners

Yeni Üye
26 Eki 2020
16
28
Keşke bu konuyu ''Klimanın fiyatı fahiş'' olarak görmek yerine ''Foruma uygulanan indirim çok etkili'' olarak görseydiniz.

Halk faydası bir durum için bu forumun mücadele ettiğini gören FG EUROPE yetkilileri bir jest yapıp forumun ETKİN üyelerine ciddi bir indirim yapmış.

Kaldı ki Babalar gününe özel olarak Haziran ayının neredeyse TAMAMINDA uygulanan %20 gibi çok ciddi bir indirimi bir hafta forum için uzattılar, sonrasında %15 olarak devam ettirmek için halen gayret gösteriyorlar.

Usd yerinde durmuyorken sırf bize zamanında bir söz verdikleri için bazı durumlarda zarar etmeseler de kâr etmeden satış yapmayı dahi dert etmeyen bu firmaların yaklaşımlarını eleştirmek yerine taşın altına koydukları ellerini de görmek gerekir diye düşünüyorum.

Daha fazla imkanları olsa daha büyük kitlelere onlar da daha ekonomik ürün sunardı diye düşünüyorum. Lakin reklam için bütçe ayırmak yerine ürünü fiyatını düşük tutmayı tercih etmeleri ciddi şans vatandaş adına.

Ben videomda açık açık belirttim, bu özelliklerde, kapasitede, kalitede ürünü bu fiyata satmaları ciddi derecede şaşırtıcı zira Altus gibi markanın market satış fiyatı olmuş 3600tl, 550 watt enerji tüketen Vestel klima olmuş 4500tl, siz ise 130watt ortalama ile (Temmuz Ağustosta bu veriler yükselir) soğutma yapan Midea için diyorsunuz ki ''6000tl fahiş fiyat.''

Ben öyle cümleleri eğip bükmeyi sevmem kimse darılmasın bu fiyata ''fahiş'' diyen gidip Mitsubishi Electric ve Daıkın Klima alsın.

Alsın ki Midea klima bu koşullarda kıymetini bilebilecek bir vatandaşa gitsin. Bizlerin gidip Daıkın Panasonic klima alabilecek bütçesi yok, bizim durumumuzda da binlerce insan olduğunu biliyorum.

Evet bu klima bir Daıkın tabi ki değil lakin neredeyse Daıkın kalitesinde bana sonuç veren klimanın NORMAL satış rakamı olan 6000, uygun denk getirebilenlerin aldığı (Bu gün iki ayrı kişi birisi 4100, diğeri 4350tl ye almış) takribi 4500tl ye satılan bu klima için ''Fahiş'' diyorsanız yanlış yerdesiniz sevgili kardeşim.

Bu klima da hak etmeyene gitmesin zaten.

Altus klimaya bak, merak ettim baktım cimrinin verdiği en düşük rakam 3730tl

Altus yahu daha neyi konuşuyoruz biz?
Geçen yıl 9000 btu bir klima ihtiyacım oldu. Arçelik bayiine gittim 9000 btu ekolojik için 3350 tl fiyat çektiler. Oradan çıkıp midea bayiine gittim, 9000 btu midea prime'ı 3200 tl'ye satın aldım. Bugün aynı midea prime 5600 lira iken arçelik ekolojik 9000 btu 4200-4300 tl'ye alınabiliyor. Midea aynı modeli kullanıp bu sene mi japon kalitesinde olmaya karar verdi? Benim fahiş fiyat dememin tek sebebi bu. Benden yaşça büyüksünüz haddimi aştıysam özür dilerim.

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Adem abi gene harika durumu özetlemişsin, çok teşekkür ederim. Bildiğim kadarı ile stoklar yeni geldi, Temmuz sonunda Breezeless modeli de stoklarda olacakmış. Sadece evet şuan ürün çok hızlı tükeniyor sezon nedeniyle. Sadece indirim konusuyla sınırlı da değil. Ürünlerin bayiye geliş fiyatları da arttı ama firma orda tüketiciye bu fiyat artışlarını gene yansıtmadı. Ayrıca foruma özel burdaki arkadaşlar için gerçekten laf, reklam olsun diye değil, bayilerin normalde yapabileceğinden fazla oranda indirim yapılması için emek harcadık. Açıkçası seninde amacın, ben bu işin içinde reklam pozisyonunda kalan kişi de olsam . Forum sınırları içinde tüketicinin öncelikli faydası. Geçen yıllda en makul fiyat için mücadele edildi, ancak hem kur, farkı, Hem pandemi ile dünyada artan maliyetlerle bu fiyatlara bile şükür. Firmanın japon kalitesine yakınlığı bu güne kadar vurgulanmıyordu, fakat hem bizim elimizdeki veriler , hem de benim araştırmam bunu ortaya koydu.

H Çevrimdışı

Hayretinn

Yeni Üye
31 Ara 2020
8
38
Merhaba.Bulunduğum şehirde(Siirt) Midea nın servis ve bayisi yok sanırım sitesinden baktığım kadarıyla. Bu sıkıntı olur mu .Başka markalara mı bakmalıyım

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Hayrettin bey iletişim bilgilerinizi dm den benimle paylaşır mısınız? Bölge sorumlusunun size yardımcı olmasını sağlayayalım. Bazı bayileri internet sitesinde paylaşmıyoruz, onların talepleri nedeniyle.
Merhaba.Bulunduğum şehirde(Siirt) Midea nın servis ve bayisi yok sanırım sitesinden baktığım kadarıyla. Bu sıkıntı olur mu .Başka markalara mı bakmalıyım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geçen yıl 9000 btu bir klima ihtiyacım oldu. Arçelik bayiine gittim 9000 btu ekolojik için 3350 tl fiyat çektiler. Oradan çıkıp midea bayiine gittim, 9000 btu midea prime'ı 3200 tl'ye satın aldım. Bugün aynı midea prime 5600 lira iken arçelik ekolojik 9000 btu 4200-4300 tl'ye alınabiliyor. Midea aynı modeli kullanıp bu sene mi japon kalitesinde olmaya karar verdi? Benim fahiş fiyat dememin tek sebebi bu. Benden yaşça büyüksünüz haddimi aştıysam özür dilerim.
Bence BTU ları karıştırmışsınız. Bahsettiğiniz Midea Prime 9000btu zaten sokaktan geçen herkese 4500tl (Google da arattım, en üstteki link bu)

Arçelik Ekolojik 4355tl (Google da arattım, yetkili satıcı fiyatı bu, daha ucuza satan güven vermeyen yerler de var)

Midea prime 12000btu ise MONTAJ HARİÇ gibi bir saçmalık ile (Bu konu ile ilgili video çekeceğim) 4799tl. Montaj dahil sanırım 5300tl.

Yani mevcut klima fiyatları ile karşılaştırdığımızda bana göre bu performansa göre teknolojik anlamda rakip dahi olamayacak markalarla piyasa koşulları anlamında iyi rekabet ediyor diye düşünüyorum.

Bu arada marka savunucusu konumunda olmak istemem bu beni rahatsız eder, sadece hak yendi mi biraz agresif oluyorum siz kusura bakmayın.

Bu gün çok iyiler ve İYİ diyorum. Yarın çizgilerini bozarlarsa o zaman da günün koşullarının gereği ne ise çekinmeden söyleyebilecek bir karakterim olduğunu beni tanıyanlar iyi bilirler. Sizinle de tanışır kaynaşır zamanla birbirimizi daha iyi anlarız :)

G Çevrimdışı
19 Haz 2019
137
57
Bence BTU ları karıştırmışsınız. Bahsettiğiniz Midea Prime 9000btu zaten sokaktan geçen herkese 4500tl (Google da arattım, en üstteki link bu)

Arçelik Ekolojik 4355tl (Google da arattım, yetkili satıcı fiyatı bu, daha ucuza satan güven vermeyen yerler de var)

Midea prime 12000btu ise MONTAJ HARİÇ gibi bir saçmalık ile (Bu konu ile ilgili video çekeceğim) 4799tl. Montaj dahil sanırım 5300tl.

Yani mevcut klima fiyatları ile karşılaştırdığımızda bana göre bu performansa göre teknolojik anlamda rakip dahi olamayacak markalarla piyasa koşulları anlamında iyi rekabet ediyor diye düşünüyorum.

Bu arada marka savunucusu konumunda olmak istemem bu beni rahatsız eder, sadece hak yendi mi biraz agresif oluyorum siz kusura bakmayın.

Bu gün çok iyiler ve İYİ diyorum. Yarın çizgilerini bozarlarsa o zaman da günün koşullarının gereği ne ise çekinmeden söyleyebilecek bir karakterim olduğunu beni tanıyanlar iyi bilirler. Sizinle de tanışır kaynaşır zamanla birbirimizi daha iyi anlarız :)
Adem Helvacı Adem Helvacı, hatta 18.000 BTU midea prime alırken bana 9.000 BTU'ya 3.500 TL çektiler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı, hatta 18.000 BTU midea prime alırken bana 9.000 BTU'ya 3.500 TL çektiler
Değerli Hocam ben bu adamları halkın tanımasını istiyorsam altında hakikaten bir halk faydası vardır. GERÇEK KULLANICI olan sizlerin de deneyimleri sayesinde gördük ki ülkemizde bu şekilde hizmet verilebiliyormuş.

Dolayısı ile dar gelirli vatandaşın bu fırsatı kaçırmaması adına mücadele veriyoruz burada. Umarım faydası dokunur vatandaşımıza da yüzler güler.

İşte sizin verdiğiniz somut önekte olduğu gibi. Dün de iki değerli kardeşim ulaştı bana, birisi 4100 diğeri ise 4350tl ye anlaşmış 12000btu için montaj boru dahil wifi kit hariç şekilde.

Herkes mutlu :)

Sizin de yüreğinize sağlık zira bu konu başlığındaki desteğiniz benim için çok önemli.

Yarın siz ben veya bir diğer vatandaş en ufak sorun yaşarsak soluğu yine bu konu başlığı altında alıp derdimizi yazıp dermanı isteyeceğiz FG EUROPE yetkililerinden.

Hele bir destek alamayalım bak gör o zaman şenliği :kiskis

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Değerli Hocam ben bu adamları halkın tanımasını istiyorsam altında hakikaten bir halk faydası vardır. GERÇEK KULLANICI olan sizlerin de deneyimleri sayesinde gördük ki ülkemizde bu şekilde hizmet verilebiliyormuş.

Dolayısı ile dar gelirli vatandaşın bu fırsatı kaçırmaması adına mücadele veriyoruz burada. Umarım faydası dokunur vatandaşımıza da yüzler güler.

İşte sizin verdiğiniz somut önekte olduğu gibi. Dün de iki değerli kardeşim ulaştı bana, birisi 4100 diğeri ise 4350tl ye anlaşmış 12000btu için montaj boru dahil wifi kit hariç şekilde.

Herkes mutlu :)

Sizin de yüreğinize sağlık zira bu konu başlığındaki desteğiniz benim için çok önemli.

Yarın siz ben veya bir diğer vatandaş en ufak sorun yaşarsak soluğu yine bu konu başlığı altında alıp derdimizi yazıp dermanı isteyeceğiz FG EUROPE yetkililerinden.

Hele bir destek alamayalım bak gör o zaman şenliği :kiskis
Yani abi çok büyük rakamlar değilsede sırf bu tarz nedenlerle, kendi sorumlulukları içinde olmayan cihazlar için dahi tüketicilerin sorununu çözmek için çaba harcamış bir firma olduğuna şahit olduğum için, bu konuda tüketici Erinç olarak içim rahat. Bugün itibariyle ben de yazlığa geldim, 9000 BTU invertör Quatro nun keyfini yaşayacağım. Bu çalışmaları yapmadan önce bu quatro teknolojisi Midea nın patentli bir teknolojisi olduğunu okumuştum. Herkese sevgiler, tüm tüketiciler için bu hizmet kalitesi geçerli ama bu forumda aktif olan kişilerin ayrıcalığı olduğu kesin. Bu arada birkaç mesajdır bu aktif üye vurgusunu özellikle yapıyorum. Çünkü tek seferlik üye olup foruma ve bu emeğe olumlu katkı yapan üyelerin bir ayrıcalığı olması için çaba sarf ediyoruz. Sadece indirim vb. Konular için üye olup kaybolmasını istemem kimsenin, bu şekilde gelecek dönemlerde de bu ayrıcalığı forum kullanıcıları yaşayabilsin isterim. Herkese saygılarımla

Geri
Üst Alt