Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Haydi bu da Kulübümüze yeni katılan Murat Taşdemir adına olsun madem
Erinç bey merhabalar 27 metrekare odayı hem soğutmak hemde ısıtmak için kullanacağım. 12.000 btu yeterli olur mu. ? Evim müstakil çatı yok sadece tavanda plastik kaplama var. 18.000 btu fiyat olarak bana fazla gelecek.Eğer burdan yazdıysanız ve forumda aktifseniz sadece foruma özel yaz boyu % 15 indirim devam edecek. Sitedeki liste fiyatları üzerinden size indirim uygulanacak aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. İletişim bilgilerinizi şehrinizle birlikte erincmark@gmail.com a atarsanız hemen size ilgili bölge sorumlusunun ulaşmasını ve indirimlerin yapılmasını sağlayacağım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İklimlendirmede sorun yaşamazsınız 12 lik ile, sadece içeriyi istenen sıcaklık değerinde tutabilmek adına normalde 150 watt harcayacakken sizin evde 200 250 watt harcayacaktır diye düşünüyorum. Bu da tüketim verilerini yükseltecektir ki bunu hangi klimayı alırsanız alın yaşayacaksınız.Erinç bey merhabalar. 27 metrekare iki odam var ve soğu
Erinç bey merhabalar 27 metrekare odayı hem soğutmak hemde ısıtmak için kullanacağım. 12.000 btu yeterli olur mu. ? Evim müstakil çatı yok sadece tavanda plastik kaplama var. 18.000 btu fiyat olarak bana fazla gelecek.
Abi çok ama cok teşekkür ederim. Bilgiler altın değerinde eline emeğine sağlık. O zaman 12.000 lik midea prime alacağım. Yüzde 15 forum indirimi için ne yapayim abim )İklimlendirmede sorun yaşamazsınız 12 lik ile, sadece içeriyi istenen sıcaklık değerinde tutabilmek adına normalde 150 watt harcayacakken sizin evde 200 250 watt harcayacaktır diye düşünüyorum. Bu da tüketim verilerini yükseltecektir ki bunu hangi klimayı alırsanız alın yaşayacaksınız.
Aslında tercih olarak doğrusu bu, madem 1 yerine 1,5 birim harcanacak, o zaman tüketim değerleri düşük bir klima tercih etmek en doğrusu olacaktır.
18 lik de alsanız ben sonucun tüketim verisi anlamında değişmeyeceği düşüncesindeyim, yani en azından çok etkili anlamda fark olmayacaktır ve satın alım maliyet farkını kapatabilmek adına sağladığı tasarruf ile bu farkın kapanması uzun yıllar sürecektir.
Aklıma gelmişken, çok ucuz bir maliyet + yöntem ile çatıda kısmen tasarruf yapabilmek adına kireç yapabilirsiniz çatıyı.
Biraz daha ekonomik durumunuz müsait ise alüminyum ile kaplanmış ahşap plakalar yine sıcağı geri yansıtacaktır direkt evin içine vermek yerine.
Ahahahaha o iş biraz sıkıntılı zira etkin üye olanlara tanınan bir indirim bu.Abi çok ama cok teşekkür ederim. Bilgiler altın değerinde eline emeğine sağlık. O zaman 12.000 lik midea prime alacağım. Yüzde 15 forum indirimi için ne yapayim abim )
İnsallah olur )Ahahahaha o iş biraz sıkıntılı zira etkin üye olanlara tanınan bir indirim bu.
Yine de dur bakalım Erinç kardeşimizden bir istisna istesek yardımcı olur mu acaba?
Ben de kulübün bir üyesi olmanızdan mutluluk duyarım. Bilgi vermeyi ihmal etmeyin lütfenİnsallah olur )
Tabiki adem bey. Sizler sayesinde bilinçli bir tüketici oluyoruz. Geri dönüşlerim olacak inşallahBen de kulübün bir üyesi olmanızdan mutluluk duyarım. Bilgi vermeyi ihmal etmeyin lütfen
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Benim için şuan herşey okey . Ama servis izmirde bana baya uzak. Arıza durumunda ne olacak merak ediyorumHerkese selamlar. Yeni katıldım aranıza. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, 28 m2, güneşi öğlene kadar gören, çift pencereli, tavan yüksekliği standart, ara katta olan dairemin salonunda kullanmak için bir klima ihtiyacım doğdu. Yeni doğan bebeğimizin sıcaklarla oluşan sorunları için ihtiyaç oldu daha doğrusu.
Adem Helvacı abim Youtube'dan seni tanımamış olsaydım 15-20 gündür farklı bir markanın klimasını kullanıyor olacaktım fakat videolarını izlemem sonucu günlerdir araştırıyorum doğru ürünü alabilmek için. Doğru ürün konusunda da yardımlarınıza ihtiyacım var.
Benim sorunlarım şunlar; yaşadığım ilçe merkeze yaklaşık 90 km civarı uzaklıkta. Diyelim ki Midea marka klimayı aldım ve montaj kısmı halledildi. Sonrasında klimanın bakımlarını yaptırmak için yada arıza durumunda servis bana destek sağlar mı? Bugün ilk kez farklı bir ildeki Midea yetkili servislerden biri ile görüştüm rakam vermedi fakat yol ücreti alırız dedi. Bu normal midir? Her bakım yada arızada yol ücreti (ücretinde ne olduğu belli değil) vermek durumunda kalır mıyım? Bu durumdan dolayı ilçede yetkili servisi bulunan diğer markalara mı yönelmeliyim?
Diğer sorunumda; model olarak Midea Prime 12000 BTU modelini düşünüyorum. Dairem doğalgazlı olduğu için ısıtma için kullanmayacağım. 1 buçuk aylık bebeğimizin sıcaklarla birlikte oluşan sorunlarından kurtulabilmek tek temennim. Bu model yukarıda özelliklerini belirttiğim salonum için yeterli olur mu?
Başta Adem Helvacı abim olmak üzere forumdaşlardan değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese merhabalar bugün midea prime 12000 BTU klimam takıldı.öncelikle bana bu konuda yardımcı olan Adem ve Erinç beye bölge müdürü Orkun beye çok teşekkür ederim.izmirde ikamet ediyorum.klimayı murat teknik servis firması taktı. Vakumlama işleminden ufak detay ama bazı servislerlerin takmadığı sarsıntı takozlarına kadar herşeyi tam tekmil tertemiz takıp gitti. Bundan sonra deneyimlerimi aktarmak paylaşmak isterim herkese sağlıklı günler dilerim.
Sevgili Aykut Aydemir Merhaba;Herkese selamlar. Yeni katıldım aranıza. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, 28 m2, güneşi öğlene kadar gören, çift pencereli, tavan yüksekliği standart, ara katta olan dairemin salonunda kullanmak için bir klima ihtiyacım doğdu. Yeni doğan bebeğimizin sıcaklarla oluşan sorunları için ihtiyaç oldu daha doğrusu.
Adem Helvacı abim Youtube'dan seni tanımamış olsaydım 15-20 gündür farklı bir markanın klimasını kullanıyor olacaktım fakat videolarını izlemem sonucu günlerdir araştırıyorum doğru ürünü alabilmek için. Doğru ürün konusunda da yardımlarınıza ihtiyacım var.
Benim sorunlarım şunlar; yaşadığım ilçe merkeze yaklaşık 90 km civarı uzaklıkta. Diyelim ki Midea marka klimayı aldım ve montaj kısmı halledildi. Sonrasında klimanın bakımlarını yaptırmak için yada arıza durumunda servis bana destek sağlar mı? Bugün ilk kez farklı bir ildeki Midea yetkili servislerden biri ile görüştüm rakam vermedi fakat yol ücreti alırız dedi. Bu normal midir? Her bakım yada arızada yol ücreti (ücretinde ne olduğu belli değil) vermek durumunda kalır mıyım? Bu durumdan dolayı ilçede yetkili servisi bulunan diğer markalara mı yönelmeliyim?
Diğer sorunumda; model olarak Midea Prime 12000 BTU modelini düşünüyorum. Dairem doğalgazlı olduğu için ısıtma için kullanmayacağım. 1 buçuk aylık bebeğimizin sıcaklarla birlikte oluşan sorunlarından kurtulabilmek tek temennim. Bu model yukarıda özelliklerini belirttiğim salonum için yeterli olur mu?
Başta Adem Helvacı abim olmak üzere forumdaşlardan değerli yorumlarınızı bekliyorum.