Merdivenden düştüm ,ama iyiyim ...

Emmi forumda sorun var galiba konuda online görünüyorsun çevrim içi üyelerde görünmüyorsun :kiskis

Ekran-Alintisi44.png

Pide deyince akan sular durur bende :hihi Gelirken haber ver de üzerine 1 demlik çay içelim ?
Geçen gecenin 01 inde bir dostum pişirmiş ve hep beraber yemişler ,bir de bana hava atıyor "nasıl olmuş pideler" diye :kiskis
Çay bize yasak ama bir bardak içeriz :)

Bu arada dolaba yerleştirirken foto çekmişti arkadaş ama bulamıyorum fotoyu :)

Geçen gecenin 01 inde bir dostum pişirmiş ve hep beraber yemişler ,bir de bana hava atıyor "nasıl olmuş pideler" diye :kiskis
Çay bize yasak ama bir bardak içeriz :)
Ben o sektörde çalıştım, bir de çocukluktan gelen alışkanlık var. Düğünde ve cenazelerde cantık dağıtılırdı hep, pidenin küçük hali yani. Bazen evde de yapıyorum, hatta dün sabah pazar kahvaltısına yaptım.

Ihlamur içeriz o zaman Emmi :hihi

Ben o sektörde çalıştım, bir de çocukluktan gelen alışkanlık var. Düğünde ve cenazelerde cantık dağıtılırdı hep, pidenin küçük hali yani. Bazen evde de yapıyorum, hatta dün sabah pazar kahvaltısına yaptım.

Ihlamur içeriz o zaman Emmi :hihi
İzin almadığım için fotoyu yayınlayamıyorum ama izin alırsam yayınlayayım arkadaşın pidelerini :)
Ihlamur olur severim ıhlamuru :)

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Geçmiş olsun Emmi, foruma girmeyince bir aksilik olduğunu düşündüm zaten.
Malum her gece çevrimiçi olur, beğenileri atardın. :sirit

@ramchomania @fikoloji bel işi bekletmeye gelmez, günün birinde illa ki acillik yapıyor insanı.
Kapalı cerrahi imkanı varsa yaptırın mutlaka derim. Her şey pahalılaşıyor zaten, ileride iyice imkansız hale gelmesin sonra.:cigara

Çok geçmiş olsun abi, dikkat et kendine.

Allah hepinize şifa versin.Beterinden korusun inşallah.

Geri
Üst Alt