Hocam size de çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahKral geçmiş olsun üzüldüm ya. Biliyorum ağrını bende 2 haftadır bel çekiyorum her yer evde iğne ve ilaç.
Bende de bel kayması ve fıtık varmış. Daha yeni toparladım yarın özlem ve hasret giderelim.
Yaşıtlarına neden bir şey yok emmi?Sevgili gençler ve genç kalanlar ,hepinize tek tek teşekkür ederim,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum tek tek,yaşıtlarıma bir şey yok
Emmi istirahat bittimi 15 günlük raporun vardı senin biraz daha istirahat etseydinSevgili gençler ve genç kalanlar ,hepinize tek tek teşekkür ederim,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum tek tek,yaşıtlarıma bir şey yok
Yani "artık gelme" diyorsun kibarcaEmmi istirahat bittimi 15 günlük raporun vardı senin biraz daha istirahat etseydin
Sağlık önemli Emmi niye gelme diyeyim önce sağlık diyorum iyisen sııkıntı yok başımızın üstünde yerin var ?Yani "artık gelme" diyorsun kibarca
Sağlık önemli Emmi niye gelme diyeyim önce sağlık diyorum iyisen sııkıntı yok başımızın üstünde yerin var ?
Emmi sağlığına kavuşmuş doktorun çenesini kırdı Foruma geri geldi
Yav dur ,twetterde TT olmayayım şimdi nemelazım ,lahavleeeeeEmmi sağlığına kavuşmuş doktorun çenesini kırdı Foruma geri geldi
Emmi istirahat bittimi 15 günlük raporun vardı senin biraz daha istirahat etseydin
Emmi biraz daha istirahat etseydin dedik sen bunu fırsat bilip alplere tatile gittin galiba 3 gün oldu yoksun...Yani "artık gelme" diyorsun kibarca